O durumdan tiksinebilir diye istemezdim evet insanlık hali neticede.

Kendi çocuğu da olan varlığı dünyaya getiren kadının yaşadığı şeyden iğrenecek kadar düsük kapasitede bir insan zaten lütfen çocuk yapmasin insan ırkının bu tiplerin genlerinin devamına kesinlikle ihtiyacı yok..bir de bunu kabulenenecek kadinlari asla anlamayacagim..cocugunu dogurdugum icin benden tiksinebilecegini dusundugum adami bir gun yanimda tasimam o evliligede evlilik demem...gına geldi su erkek egemenci kadini ezikleyen toplumdan..tiksinecekmis..neden cocugunu doguruyorum diye.. yani ozellikle sordummm hani ameliyattan korkar deseniz anlicaktimda.. hayat bu yeri gelir altinizi almak zorunda bile kalabilir..(misal suan babam) ne yazik ki bazi tipler de bu durumlarda topukluyor Allah herkesin karsisina vicdanli insanlar cikarsin.. beni cocugunu dogururken gorurse benden tiksinir die dusundurtmesin...

Son düzenleme:
kız sürpriz mi yapıyosun dinlenince geçiyosa ciddiye alma veleti ne durumdasın??

Oww owww sakin
Tiksinme fikrine bende katılıyorum dogum videosu falan izleyemem cunku anatomin değişiyor normalde olan sey bilmem kac katı büyüyor vs vs
Ki okudugum bazı makalelerde normal dogumu izleyen erkeklerin eşlerine artık cinsel manada eskisi gibi haz duyamadıkları yazıyordu
Bikaç erkek arkadasım var giren eşlerinide cok seven yorumları su sekilde oldu “eşini kesinlikle sokma doğuma antilop gibi doguruyorsunuz belgesel izler gibi izliyoruz seneler oldu gözümden o görüntü cıkmıyor” vs vs
Eşimide sokmak istemiyorum ne gerek var acı cekişimi görücek benimle birlikte canı acıyacak

2 gecelik 1 sabahlık, iki de pijama takımı aldım bunlardan ikisi şık ikisi spor. Evet Allahtan giyilen bi şey
Oh maşallah baya almışsın. Bunları ütüleyip katlayıp mi koydun yoksa astın da mu bekletiyorsun
O zaman büyük tuvaleti yapar gibi ıkınıyoruz öyle mi? Ayy benim zaten çok afedersiniz her büyük abdestim küçük doğum gibiöyle zorlayıp öyle ıkınıyorum ki, hatta bazen nefes egzersizleriyle yapmayı deniyorum prova olsun diyeçok mu iğrençleştim
Tabi cnm bombos aynılarını koyup en az bin lira istiyorlar
Eline emeğine sağlık. Masa örtünü nerden aldın, benim hastanedeki masanın ölçüsü 70*120 imiş, bunların yarısı anca sığar. O yüzden balon falan koyamam daha küçük sunumluk almalıyım. Şu karton çantaları iyi akıl etmişsin bemim hediyeliklerin kutusu güzel değil açıkta kalırsa masanın konseptini bozar napsam diyordum? Şimdi böyle pembeli küçük karton çanta alıp içlerine yerleştiririm, gizlebmiş olur

Anlamam mümkün degil.. evlenirken iyi gunde kotu gunde diye imza atiyosunuz esler dogum yaptigi icin tiksinecekse birakin yol yakinken tiksinsinler.. tek basina yapmadiniz o cocugu ve tum yuku 9 ay tasidiniz.. (kan gorur bayilir vs bu cok baska buna lafim yok ) ama tiksinir ne demek..daha tiksinecek neler gelecek basimiza bilmiyoruz..

Masa örtüsünü japon pazarı bi milyoncu gibi herşey satan yerler varya öyle bi yerden aldım
Sende al karton canta şık duruyor hemde üstüne etiket bastırıp yapıstırdık dahada kişiye özel oldu

Anlamadıgın nokta adam bizden değil şeyimizi o kadar kocaman vs görmekten tiksinip cinsel hayatı etkiliyor
Yoksa sahıs olarak tiksinmeden bahsetmiyoruz
Acıkcası kendim misal annemin kini görsemde tiksinirim cıktıgım yeri kabaca
İlerde ne olur tabi belli olmaz belki altını bezlemem bile gerekebilir ama bu tiksinecegim gercegini değiştirmez güzel bi görüntü değil bence

Yaa şu perineyi bende yapmak istiyorum ama nasıl yapacağımm. Cesaret edemiyorumm

Cesaret edemeyecek ne var anlamadım canım? Ufak ufak başla parmağının bir boğumuyla ya da eşinden destek al

Amanıııınn çok heyecanlı Allahım kolaylık versin hızlıca açılma ilerlesin kolayca da kavuşun inşallah Haberdar edin bizi de

Selam lütfen haberdar et çünkü ben de aynı durumdayım :)) normalde çok az hareket eden bebiş iki gündür durmuyor ve ara ara belimden ağrı gelip gidiyor

Muhtemelen yalancı sancılardır diye düşünüyorum hayırlısı bakalım

kız sürpriz mi yapıyosun dinlenince geçiyosa ciddiye alma veleti ne durumdasın??

Valla çok yoruldum bugün çok da eğildim kalktım ondan mıdır nedir ama hala geçmedi valla yatınca geçerse bilmem. Ama hem çok hareketli hem ara ara toplanıyor hem de oturunca belime ayaktayken de kaşıklarıma ağrı vuruyor. Yaaaaa daha izne ayrılmadım ben yarın iş yerine veda edeyim de öyle gelsin bari daha egzersiz yapacaktım, yürüyüşler pilatesler perineler dinlenince geçer diye düşünüyorum sen eşine sordun mu grup işini?

dur kız geri itme geleceği varsa gelsin uyumaya çalış o sancı seni uyandırırsa bil ki gerçektir
sordum doğurucan zaten yakında dedi mantıga bak özelden ben sizi destekliyim

Bunu normallestirmemek gerektigini dusunuyorum..cocugu yaparken kimse tiksinmiyo ya da nedense kadinlar eslerinden tiksinmiyo..aman kacmasin,sogumasin diye verilen tavizlerinde haddi hesabi yok..nedense hep estetik gorunmek zorundayiz dogumda bile..sanki nereden ciktigini bilmeyecek iliski esnasinda arkadasin zaten sezeryandi ameliyatta ne gorecek ki neyden tiksinecekler..her iliski farkli..bana gore daha bile derinlesir duygular.yavrunu ilk elele karsilamak eminim bambaska bir duygu olur.. yanii umarim yasamazsiniz emin olun tiksinmeyi dusunecek haliniz kalmiyor pek..Allahta kimseyi o hallere düsürmesin..ama bir de o yüzü var yaşamin..elden ayaktan dustugumuzde tiksinmeden bana bakar diyebilmek bence cokcok önemli siz farkli dusunursunuz..baska...

Sana katılıyorum fakat tiksiniri direk akla gelen manada söylediğini düşünmüyorum
Ben misal normal Doğumda yanımda olmasını istemem eşimin , epidural normal olursa yine sanmıyorum suda Doğum olayında arada girip çıkabilir ,
Yani bu annede biten doktor ve ekip işi ben bu konuda geleneksel düşünüyorum destek illa o an yanında olması demek değil bana göre sen veya siz bundan güç bulabilirsiniz ama başka bir çift buna okadar anlam yüklemez ve sonuçta kucağına aldığı anı en romantik anı sayar. Benim eşim ben seni çaresiz görürsem kıyamam dayanamam dedi , açıkçası benim doğuma girmesi gibi bir isteğim ve talebimde yoktu zaten uzmanlar siz eşinizin girmesini istesenizde eşinizin bunu istemesi ve gönüllü olması soğukkanlı durabilecekse girmesini öneriyor. Çünkü esas iş sizde ve doktorda bitiyor kenarda çaresizce bekleyen baba farklı bir travma yaşayabiliyor , 2 tarafta istekliyse gördüğümüz videolardaki gibi görüntü aile olma anı vs çok tatlı ama şart değil bana göre

Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah

Bu cok baska bunu belirttim zaten istemez kan goremez dayanamaz..normal dogum bambaska bagiriyosun ediosun istemezsin ..ama tiksinir demek kadin olarak benim zoruma gitti..

Canım ağrılar kesinlikle yorgunluktan dün akşam bende doğurucam sandım çok ağrım vardı . Bugün hiç bişey yapmadım hep tembellik modundaydım evde çatı ağrım bile geçmişti.

Bu cok baska bunu belirttim zaten istemez kan goremez dayanamaz..normal dogum bambaska bagiriyosun ediosun istemezsin ..ama tiksinir demek kadin olarak benim zoruma gitti..
Yani tiksinmez belki ama aklı çıkar bu da iyi bişey değil size iyi gelir bir başkasına gelmez öyle düşünmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…