dur kız geri itme geleceği varsa gelsin uyumaya çalış o sancı seni uyandırırsa bil ki gerçektir
sordum doğurucan zaten yakında dedi mantıga bak özelden ben sizi destekliyim

Alla alla niye karşı çıktı ki anlamadım valla. Doğurunca grubu da kapatırız zaten nolacak el birliğiyle Doğuma hazırlanacaktık ne güzel
Eşini kadınlardan da mı kıskanıyor yoksa kocan

Canım ağrılar kesinlikle yorgunluktan dün akşam bende doğurucam sandım çok ağrım vardı . Bugün hiç bişey yapmadım hep tembellik modundaydım evde çatı ağrım bile geçmişti.

Haklısın sanırım canım dinlenirsem bir şey kalmayacak gibi geliyor bana da Hayırlısı olsun bakalım.

Ben de şahsen esimin normal doğuma girmesini istemem.Girecekse bile kesinlikle tepemde olmalı,karşıdan doğumu izlememeli.Evet yavrumuz dünyaya getireceğiz ama neticede annelerde hamilelik,lohusalık sendromları olabildiği gibi babalarda da olabiliyor.Neyse isteyen girsin doğuma istemeyen girmesin

Alla alla niye karşı çıktı ki anlamadım valla. Doğurunca grubu da kapatırız zaten nolacak el birliğiyle Doğuma hazırlanacaktık ne güzel
Eşini kadınlardan da mı kıskanıyor yoksa kocan
yok kız sanal alemde pek işi yok ona abes geliyor. sanki biri benim tüm mal servetime whatsapptan el koyacak ben hipnoz olucam falan

Haklısın sanırım canım dinlenirsem bir şey kalmayacak gibi geliyor bana da ☺ Hayırlısı olsun bakalım.
Iki gündür benimde belirli aralıklarla kasiklarim ağrıyor.Bazisi uzanınca da hemen geçmiyor ama sonra geçiyor.Vucut hazırlıyor sanırım.
Ben de bugün başlıyorum perineye inşallah.

Gayet güzel Benim geceliğin ekru rengi o yüzden biraz renkli bir şey olsun istiyorum

Gayet güzel Benim geceliğin ekru rengi o yüzden biraz renkli bir şey olsun istiyorum
Hmm eğer ekru ise kırmızı güzel olur. Eğer bu tarz düz sade bi şey bakarsan da h&m'e bakabilirsin ben orda beğenmiştim kırmızı bi taç

Allahım en kısa zamanda bebeğine kavuştursun inşallah zor günler hemen geçiversin

Tam herşey tamam diyodum ki bugün bebeğin yıkama kovasi, tasi ve sungerinin olmadığını farkettim...
Aman onda ne var her yerde satılıyor
Buarada nacizane sünger yerine müslin bez gibi tülbent gibi bezlerle ilk zamanlar duşta sil
Sünger incecik derisini pembemsi yapıyormuş

Canım çok güzel olmuş bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…