4 Eylül’de doğumum, 28 Ağustos’ta siparişlerimi alacağım, magnet vs falan, onları da alınca bi masa daha kurarım heralde Bu arada kuzu çok güzel olmuş, onu kaldırma bence ama 2 tane yerine tek kullanman duruma daha uygun olabilir bence, balon standı çok yakışmış bence simetrik 2 tane daha güzel olur, bir de masada gümüş rengi runner veya masa eteği kullansan daha şık olabilir, evinde süper durmuş tabi perdelerle falan
Aman onda ne var her yerde satılıyor
Buarada nacizane sünger yerine müslin bez gibi tülbent gibi bezlerle ilk zamanlar duşta sil
Sünger incecik derisini pembemsi yapıyormuş
4 Eylül’de doğumum, 28 Ağustos’ta siparişlerimi alacağım, magnet vs falan, onları da alınca bi masa daha kurarım heralde Bu arada kuzu çok güzel olmuş, onu kaldırma bence ama 2 tane yerine tek kullanman duruma daha uygun olabilir bence, balon standı çok yakışmış bence simetrik 2 tane daha güzel olur, bir de masada gümüş rengi runner veya masa eteği kullansan daha şık olabilir, evinde süper durmuş tabi perdelerle falan
Ve bende ağustos annelerinden oldum ama bu topiğe çok alıştım Şaka bi yana yarın doğum günümdü bir gün daha bekleyemedi sıpam ama bana en büyük doğum günü hediyesi oldu. Hiç mutlu değilim kızlar çok zorlu bi süreç oldu doğumum. Bebeğim yanımda yok araştırmaya sevkettiler erken geldiği için solunum sıkıntısı çekmeye başladı. Bir kere emziremedim bile. Süt sağmamı istedi hemşire. 6 saat suni sancı verildi saçlarımı yolmak istedim kollarımı ısırdım çok kötüydüm. Benim için çok kötüydü çünkü eski vajinismusluydum ve muayene olmamıştım hiç. Sizler inşallah bir avazda kavuşursunuz.
Valla uyuyamadım bu gece, az idrar kaçarmış gibi oldu gittim geldim lavaboya pembeli kırmızılı akıntı devm ediyor. Sonra yattım 2,3 sefer doğum sancısı oldu hem belim hem karnım ağrıdı çarşambaya kadar beklemez bu bebiş gibime geliyor. Su gelirse hemen gideceğim, sanki su gelecekmiş gibi hissediyorum
Merhaba Kizlar,
Ben Dogum yaptim,cok sükür.darisi sizlerin basina.eylül bebisi olacakti Ama agustos aslani oldu oglum. Cok sükür ikimizde iyiz,erken dogum oldugu icin bebegin bir süre yogun bakimda kaldi antibiotik tedavisi gördü,bir kac güne taburcuyuz. Hepimize Hayirli evlatlar olsun, kendinize Cok Iyi bakin.öptümm
Bende var görümceden aldım 1 kez hastane çıkışı kullanmış , kullanışlı birşey al alacaksan bebek küçücük onu içerde sabitlemek için sarıp sarmalamak gerekiyormuş
Canım saat 3,5 gibi kalktım idrar sandım ama değil. Az az kanlı su gelmeye başladı, onla beraber düzenli sancı girmeye başladı. Geldik ebe muayene etti evet su geliyor dedi
Bence o yaş ve bunye ile alakali diye dusunjyorum. Ilk dogumumda sezeryan olmasina karnim inmisti. Tam dogumdan 2 ay sonra dogum oncesi kiyafetlerimi giyiyordum ve abartmiyorum karnim dumduzdu.
Bu dogumda ise karnim iner gibi yapti. Doktor kum torbasi koydurdu iyiydi ama bebek yogunbakina yatinca ben yatamadim haliyle otur kalk gaz vs derken karnim inmedi. Ve kilo da gitmedi isin ilginci.
Ben 2 dogumluk tecrube ile gobegin gidip gitmeyecegi konusunda kesin soyledir diyemiyorum. Cunku birinde hic yoktu 2.sinde 5- 6 aylik hamile gobegi gibi gobek var. Bugun 4. Gunum dogumdan sonra. Cok uykusuzum hastanedeyim ve dinlenemedim onun da etkisi olmus olabilir. Ilk dogumumda yatabilmistim ve bana iyi kotu bakan biri vardi. Simdi kendi kendime yatip kalkmak zorundayim ve yalnizim hastanede.
Uykum yok ama isin ilginc yani.