Sagolasın :)
Senden de bekliyorum örnek masa veya fikir
4 Eylül’de doğumum, 28 Ağustos’ta siparişlerimi alacağım, magnet vs falan, onları da alınca bi masa daha kurarım heralde Bu arada kuzu çok güzel olmuş, onu kaldırma bence ama 2 tane yerine tek kullanman duruma daha uygun olabilir bence, balon standı çok yakışmış bence simetrik 2 tane daha güzel olur, bir de masada gümüş rengi runner veya masa eteği kullansan daha şık olabilir, evinde süper durmuş tabi perdelerle falan

Gümüş runnerım yok ama pembe tülden masanın kenarlarına fırfır gibi bişey yapabiliriz
Unuttum masa örtüsünü gec kaldım yoksa neler neler var aslında

Inş bebiş en kısa zamanda taburcu olur

Valla uyuyamadım bu gece, az idrar kaçarmış gibi oldu gittim geldim lavaboya pembeli kırmızılı akıntı devm ediyor. Sonra yattım 2,3 sefer doğum sancısı oldu hem belim hem karnım ağrıdı çarşambaya kadar beklemez bu bebiş gibime geliyor. Su gelirse hemen gideceğim, sanki su gelecekmiş gibi hissediyorum

Gözünüz aydın sağlıkla büyütün inş

Suyun birden gelmedi sanırım
Seninki erken davrandı hadi bakalım Allah kolaylık versin , sağlıkla kucağına al inşallah

Canım saat 3,5 gibi kalktım idrar sandım ama değil. Az az kanlı su gelmeye başladı, onla beraber düzenli sancı girmeye başladı. Geldik ebe muayene etti evet su geliyor dedi

Ben arkadaşıma gittim doğum yaptığı ertesi günü karnı baya gitmişti. Bende hep doğumdan sonra 6 aylık halin gibi oluyorsun ona donuyoraun diye duydum
Bence o yaş ve bunye ile alakali diye dusunjyorum. Ilk dogumumda sezeryan olmasina karnim inmisti. Tam dogumdan 2 ay sonra dogum oncesi kiyafetlerimi giyiyordum ve abartmiyorum karnim dumduzdu.
Bu dogumda ise karnim iner gibi yapti. Doktor kum torbasi koydurdu iyiydi ama bebek yogunbakina yatinca ben yatamadim haliyle otur kalk gaz vs derken karnim inmedi. Ve kilo da gitmedi isin ilginci.
Ben 2 dogumluk tecrube ile gobegin gidip gitmeyecegi konusunda kesin soyledir diyemiyorum. Cunku birinde hic yoktu 2.sinde 5- 6 aylik hamile gobegi gibi gobek var. Bugun 4. Gunum dogumdan sonra. Cok uykusuzum hastanedeyim ve dinlenemedim onun da etkisi olmus olabilir. Ilk dogumumda yatabilmistim ve bana iyi kotu bakan biri vardi. Simdi kendi kendime yatip kalkmak zorundayim ve yalnizim hastanede.
Uykum yok ama isin ilginc yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…