Sağlıkla al kucağına inşallah canımKızlar hastaneye geldik gelen suyummuş, şimdi yatış yaptılar. Sabah bebeğime kavuşacağım inşallah dua edin canlar
Bizim evde de koalisyon kurarlar mantikcilar arrtik.. babamiz kova ben balikkızlar bugun itibariyleHavalianne__ ile olucak sanırım
başak bebeleri doğurmaya başlıcaz
şahsım bir başağım ve birçok özelliğini taşırım ☺
bu muhabbeti teeeee. ocak şubat gibi döndürmüştuk
bilenler bilir
ana babasına düşkün pratik ve uyanık zekaya sahip (hem iyi hem kötü)
başşak veletlerle hayatta başarılar...
artik onlar düşünsün(damatlarimiz& gelinlerimiz (!) (özellikle gelinler(!))
Tez zamanda cikarsiniz insallahKizlar oglum daha 4 gunluk ama daha eve goturemedim. Dun kafasindan bile ultrason cekmisler bingildagi icin. Biraz kucuk bingildak bolumu. Dun bi gittim kafa islak yagli gibi. ne surdunuz kafasina dedim bisey surmedik diyorlar. Karni kizarmis, meger ultrason cekmisler karnindan da ondan kizarmis. Zaten kuvozde sadece bezi ile yatiyor elinde serum ama elinden buyuk gazlibez ile sarilmis. Kiyamiyorum orada gordukce.
Kıllı tuylu bisey minicik. 3350 olmus kilosu 20 gram almis. Opup koklayip birakip odaya geliyorum.
Esime cok uzuldum yazik o sadece gunde 10 dk görebiliyor. Babalara taninan gorme suresi o kadarcik.
Sıkma canini..arrtik son zamanlar ve o kadar fazla bunaliyoruz ki Allahin gucune gitmesin ciksin diye agliyorum,esime sariyorum..ne nefes alabiliyorum geceleri ne donebiliyorum..onlara gore bir sey yok zatenGunaydinlar
Bu hamilelik beni cok değiştirdi ya cok sacma olmaya basladimdaha az once esimi kirdim istemeden simdi icim icimi yiyor, ama bi hamlede de bulunmuyorum.
Su an evdeyim bütün gun cogunlukla dinleniyorum hicbir isim gucum yok kendime is cikarmaya calisiyorum. Bazi gunler yemek bile yapmak zor geliyor gecistiriyorum esim hicbir sey soylemeden ne kiyarsam onune yiyor. Oraya gidelim sunu alalim suna bakalim diyorum itiraz etmiyor isinden yorgun olarak gelse bile..
Bu sabah ise ben ne yaptim? Normalde her sabah kendi istegimle uyanip kahvalti hazirliyorum ama atistirmalik biseyler oyle cok bse yapmiyorum.
Bu sabah esim hem beni hem oglusumuzu operek uyandirdi. Ben gece yine uyuyamadim tabi gezindim durdum. Sabah da zor kalktim ve dedim ki " beni cocuga hazirliyorsun resmen zaten gece uyuyamadim sabah da cok zor uyandim"
Tabi esim bozuldu ben son cumlem bittiğinde anladim dediğimi. Esim, kahvalti hazirlamak zorunda degilsin ben sirkette de yaparim, dediyse de kirildigi belliydi. Simdi ise gitti ama benim icim hic rahat degil
Sabah sabah sizle paylasmak istedim
Canım eşim boğakızlar bugun itibariyleHavalianne__ ile olucak sanırım
başak bebeleri doğurmaya başlıcaz
şahsım bir başağım ve birçok özelliğini taşırım ☺
bu muhabbeti teeeee. ocak şubat gibi döndürmüştuk
bilenler bilir
ana babasına düşkün pratik ve uyanık zekaya sahip (hem iyi hem kötü)
başşak veletlerle hayatta başarılar...
artik onlar düşünsün(damatlarimiz& gelinlerimiz (!) (özellikle gelinler(!))
Canım orda bırakıp gelmek çok zor ama allahın izniyle biraz sabırdan sonra temelli yanında olacak, hayatta herşey geçici, Allah güç kuvvet versin sana inşallahKizlar oglum daha 4 gunluk ama daha eve goturemedim. Dun kafasindan bile ultrason cekmisler bingildagi icin. Biraz kucuk bingildak bolumu. Dun bi gittim kafa islak yagli gibi. ne surdunuz kafasina dedim bisey surmedik diyorlar. Karni kizarmis, meger ultrason cekmisler karnindan da ondan kizarmis. Zaten kuvozde sadece bezi ile yatiyor elinde serum ama elinden buyuk gazlibez ile sarilmis. Kiyamiyorum orada gordukce.
Kıllı tuylu bisey minicik. 3350 olmus kilosu 20 gram almis. Opup koklayip birakip odaya geliyorum.
Esime cok uzuldum yazik o sadece gunde 10 dk görebiliyor. Babalara taninan gorme suresi o kadarcik.
Uyudum kalktım geçmiş zaten hiç ağrım yoktuCanim saate baksana o kasilma esnasinda. Yalanci olmayabilir. Ben de yalanci diyor ve onemsemiyordum ama 37.1 de duzenli kasilma oldugu ortaya cikti ve 37.4de dogum oldu. Kasilma surelerine bak. Benim 20 dakikada 1 geliyordu.
Benimki de regl donemlerimden aliskin hatta Allah razi olsun normalde baskin taraf oydu ama su hamileligim doneminde butun nazimi cekti butun huysuzlugum karsisinda sustu..Sıkma canini..arrtik son zamanlar ve o kadar fazla bunaliyoruz ki Allahin gucune gitmesin ciksin diye agliyorum,esime sariyorum..ne nefes alabiliyorum geceleri ne donebiliyorum..onlara gore bir sey yok zateno yuzden bazen bir sey yapmasada sinir oluyorum kendisine ama benimki deli yanimin farkinda regl donemleride ellesmez fazla heyheyleri tepesinde diye..kendini iyi hissedeceksen mesaj atsana.. esprili romantik kisa bir sey..eminim yumusar
Dusundugunu belli eden seyler yazsan bile kirildiysa hosuna gider..hepimizde oluyo kafani takmaBenimki de regl donemlerimden aliskin hatta Allah razi olsun normalde baskin taraf oydu ama su hamileligim doneminde butun nazimi cekti butun huysuzlugum karsisinda sustu..
Oyle kizginlik fln yoktu giderken ama kirildiginin farkina vardim ve su an icim cok aciyor. Mesaj atmayi deneyim ama oyle pek romantik biri de sayilmam
Evet ben de son zamanlarda iyice sinir olmaua basladim "son gunlerinin tadini iyi cikarmaya bak popon yer gormeyecek sonra " diyenlere. Hatta en son anneme patladim. Bebeğim hala donmedi diye sezaryen olabilirsin demisti doktor. Annem de bizi sezaryenle dogurmus biri olarak insallah normal dogum olur sezaryenin soyle zorluklari var vs diye siralamaya baslayinca ben de dayanamadim patladim. Sanki ben seciyorum sezareyni vs diyerek. Sonra konustuk tabi annemin ne demek istedigini anladim ama yine bir kisiyi kirdiktan sonra aklim basima geldiİnşallah öyle olur ama gözümü çok korkuttular asıl doğumdan sonra çok kilo alırsın diyorlar hatta geçen biri fahriye evcen örneğini gösterdi. Hamilelikte çok kilo almayıp ödemi vs olmayanlar lohusalıkta çok kilo alırmış sözdeönemli olan bebeğimin sağlığı emmesi beslenmesi diyorum ama tabii insan ister istemez bozuluyor hormonlar malum
Ztn doğum yaklaştıkça iyice alıngan oldum insanlarda maşallah bayılıyor kötü tecrübelerini anlatmaya uyumayan bebekler,gaz sancıları,emzirme problemleri bi sürü olumsuzluk. Herkes bi ağzına dolamış "bunlar iyi günlerin değerini bil doğurunca keşke biraz daha karnımda dursaydı diyiceksin" diye en son biri daha söylerse üstüne saldırıcam herhalde sinirden
Aynen yazdim simdi gece cok uyuyamadigim icin sabah huysuz oldugumu anlattim. Sagolsun yine anlayisla karsiladi. Yalniz baya hormonlarim karisti benim su an agliyorum resmen. Hamilelik guzel sey de su dengesizlikleri sarsiyor adamiDusundugunu belli eden seyler yazsan bile kirildiysa hosuna gider..hepimizde oluyo kafani takma
Cidden artık çok zor olmaya başladı, ben birşey yapmaya çalışıp yapamadıgımda daha da sinirli oluyorum, sanki geçmeyecek gibi bu günler ne uyku var ne rahat, özgür hareket edebilme şansımız, yapacak birşey yok cidden, bizde çok memnun değiliz bu halimizdenGunaydinlar
Bu hamilelik beni cok değiştirdi ya cok sacma olmaya basladimdaha az once esimi kirdim istemeden simdi icim icimi yiyor, ama bi hamlede de bulunmuyorum.
Su an evdeyim bütün gun cogunlukla dinleniyorum hicbir isim gucum yok kendime is cikarmaya calisiyorum. Bazi gunler yemek bile yapmak zor geliyor gecistiriyorum esim hicbir sey soylemeden ne kiyarsam onune yiyor. Oraya gidelim sunu alalim suna bakalim diyorum itiraz etmiyor isinden yorgun olarak gelse bile..
Bu sabah ise ben ne yaptim? Normalde her sabah kendi istegimle uyanip kahvalti hazirliyorum ama atistirmalik biseyler oyle cok bse yapmiyorum.
Bu sabah esim hem beni hem oglusumuzu operek uyandirdi. Ben gece yine uyuyamadim tabi gezindim durdum. Sabah da zor kalktim ve dedim ki " beni cocuga hazirliyorsun resmen zaten gece uyuyamadim sabah da cok zor uyandim"
Tabi esim bozuldu ben son cumlem bittiğinde anladim dediğimi. Esim, kahvalti hazirlamak zorunda degilsin ben sirkette de yaparim, dediyse de kirildigi belliydi. Simdi ise gitti ama benim icim hic rahat degil
Sabah sabah sizle paylasmak istedim
Bencede devam ederiz tabikiAksam evime gidip dus aldim bebegi emzirdim gelince ve gece guzel uyudum dinlendim. Ondan bukadar cok mesaj yazabildim.
Herkes dogurduktan sonra da grubu kapatmasak yazmaya devam etsek ya. Sanal da olsak hepiniz arkadasimsiniz cok alıştım dertlesmek iyi geliyor.
Simdiden soanra da bebeklerle ilgili konusuruz.
Mesela bebege islak mendil sleepy aldim memnun kaldim. O bitince unybabay aldim ondan da memnunum. Pisik kremi surmedim prima premium care 2 numara kullaniyorum ogluma ve bez boyu iyi geliyor buyuk olmadi. 1 numara bez almadim hic.
Banyosu icin de bebe yununden lif orerim diye dusunuyorum kizima oyle ormustum yumusacik olmustu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?