Kizlar, ben cantaya biberon ve emzik koyacagim. Koymadan once sadece kaynatarak sterilize mi etmek lazim? Ben de sterilizator de var ama hic kullanilmadiklari icin ona gerek yok sanirim. Siz nasil yaptiniz?
Eger sterizilator varsa bence onunla steril et derim. Bende olmadigi icin kaynatacagim ama icim rahat degil. Bu arada dun hastanedeki dogum hemsiresine sordum ben emzik onermiyoruz dedi. Biberon da getirmenize gerek yok ihtiyac halinde biz veririz dediler ben uine de biberon emzik degil de silikon kasik goturecegim mamayi kasikla verelim diye

ben bir de uykuyu cok seven biriyim. Neyse ki gercekten bebise hazirlaniyorum en azindan. Alisayim ki ogluma da boyle huysuzluk yapmayım

Aynen yazdim simdi gece cok uyuyamadigim icin sabah huysuz oldugumu anlattim. Sagolsun yine anlayisla karsiladi. Yalniz baya hormonlarim karisti benim su an agliyorum resmen. Hamilelik guzel sey de su dengesizlikleri sarsiyor adami
Iyi bari sevindimmmDün ben aksam kahve icmeye cikmak istedim o da m is cikisi yorgundu neyse gidelim dedi kiyamadim..kendimede guvenemedim. bosver ya dedim aksam oldu dizi izleyelim diyo zaten hep senin istediklerini yapiyoruz diye patladim ben sana gidelim dedim ama diyo..isteksizdin diyorum gittim yattim 9da yinede yanima geldi sebeklik faln yaparken uzulmeme zaman kalmadi oyle biraksa kesin saatlerce aglardim..hamileligi sevemedim kuzusum dogsun biran öce modundayim..

Benim de hala kanala girmedi ters de donmedi. Internette egzersizler var ya da pilates topuyla yapilan egzersizler kanala girmesini sagliyorms bi arastir istersen

Tatlim mamayi neyin icinde hazirlayacaksin? Biberon gotur bence. Emzige karsi yenidogan hemşireleri ama ne hikmetse yogunbakimdan emzik istediler oglum icin. Yanimda olmasaydi cikip almak gerekecekti. Sen yanina koy am ihtiyac olmazsa kullanmazsin, ihtiyac aninda da cikarir verirsin.

Hayır hayır kesinlikle. Doğru ıkınmayı öğrenin o yanlış bi yöntem çok afedersiniz popom çıkacak sandım. Yırtılmalar çok yaşanıyormuş. Önden ittirdiğinizi hissedin öyle ikinin

Hastanede vardir mamayi hazirlayacak bir sey diye dusunmustum.ya bende soyle bir sacma korku var. Sanki yanimda goturursem ve kendimde olmazsam cantamdan cikarim bebegime emzik veya biberondan verirlermis gibi geliyor. Sanki hic koymazsam hic gerek kalmaz emziririm gibi geliyor

Eşin whatsapp gruplarına damı karısıyor
E buraya nasıl girmene izin veriyor
hayır canım karışmıyor. telefonumu alıp karıştırmaz bile. burada takıldığımı biliyor da yine de numara vermek olunca konu sormak istedim. çok normal karsılamıyor her insanın düsüncesi :)
ay hatırladım ben. başak iyidir ya. ben yengeç babası ikizler biz anlaşırız kendisi düşünsün

Saatlerce mi ay geçen gün bana öyle bir kriz geldi konuşmamız gereken bir konu vardı , gelmiş dinleniyor ses Yok telefonuyla uğraşıyor ben hazırlandım yürüyüşe gidiyorum biraz hava alıcam dedim birlikte gidelim dedi , sen dedim rahatsız olma rutinine devam et neyse gittim geldim ama durmadım gittim tartıştım , uzattım üstüne gittim eşim dedi ki işten çıktığından beri benimle uğraşıyorsun eşim sinirlenip dışarı çıktı çıkmasıyla onlarca ses kaydı gönderdim ağlayarak dediki 5 dk kafamı dinleyeyim diye çıktım nolur böyle ses kayıtları gönderme neyse geldi zoraki gönlümü aldı , halbuki baştan gönlümü alsa bunları hiç yaşamayacaktık

Aynen yazdim simdi gece cok uyuyamadigim icin sabah huysuz oldugumu anlattim. Sagolsun yine anlayisla karsiladi. Yalniz baya hormonlarim karisti benim su an agliyorum resmen. Hamilelik guzel sey de su dengesizlikleri sarsiyor adami
Evet aşırı tepki verip sonra o hale nasıl geldiğimize üzülüp ağlıyorsun dimi

Ah ah gençken eşim bize hat almıştı numaranı dağıtma millete dedi Of ne saçmalıyor dedim bir kaç sene sonda harları değiştirmek zorunda kaldık yine aynı şeyi söyledi ama yine herkesle paylaştım şimdi önüne geçilemez şekilde zaten telefonlarımız artık heryerde internet alışverişleri yüzünden , yapmasan kaydın kuydun olmasa bile abuk bir sürü yerden aranıp Mesajlar atılıyor , data şeklinde telefonlarımız her yere dağıtılıp herkesin eline geçiyor önlenemez bir hal aldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…