Saatlerce mi ay geçen gün bana öyle bir kriz geldi konuşmamız gereken bir konu vardı , gelmiş dinleniyor ses Yok telefonuyla uğraşıyor ben hazırlandım yürüyüşe gidiyorum biraz hava alıcam dedim birlikte gidelim dedi , sen dedim rahatsız olma rutinine devam et neyse gittim geldim ama durmadım gittim tartıştım , uzattım üstüne gittim eşim dedi ki işten çıktığından beri benimle uğraşıyorsun eşim sinirlenip dışarı çıktı çıkmasıyla onlarca ses kaydı gönderdim ağlayarak dediki 5 dk kafamı dinleyeyim diye çıktım nolur böyle ses kayıtları gönderme neyse geldi zoraki gönlümü aldı , halbuki baştan gönlümü alsa bunları hiç yaşamayacaktık
Hahhahsha o bilememis..bastan halletse hic gerek kalmazmis..insan senin icin biseyler yapsin istiyo onlarda haliyle yorgun oluyo..bizde tam kararsizlik ben aynisini baslarda yapip (o zamanda hormonlar) pazar yerinde oturmustum ariyo acmiyorum yarim saat arabayla beni aramasini izlemistim gecenin 9unda bir de telefonu acmiyorum sanki o eve dönmicem analik tamamen delilik hali derlerdi daha baslamadan deli olduk hadi hayirlisi
Ah ah gençken eşim bize hat almıştı numaranı dağıtma millete dedi Of ne saçmalıyor dedim bir kaç sene sonda harları değiştirmek zorunda kaldık yine aynı şeyi söyledi ama yine herkesle paylaştım şimdi önüne geçilemez şekilde zaten telefonlarımız artık heryerde internet alışverişleri yüzünden , yapmasan kaydın kuydun olmasa bile abuk bir sürü yerden aranıp Mesajlar atılıyor , data şeklinde telefonlarımız her yere dağıtılıp herkesin eline geçiyor önlenemez bir hal aldı
Hahhahsha o bilememis..bastan halletse hic gerek kalmazmis..insan senin icin biseyler yapsin istiyo onlarda haliyle yorgun oluyo..bizde tam kararsizlik ben aynisini baslarda yapip (o zamanda hormonlar) pazar yerinde oturmustum ariyo acmiyorum yarim saat arabayla beni aramasini izlemistim gecenin 9unda bir de telefonu acmiyorum sanki o eve dönmicem analik tamamen delilik hali derlerdi daha baslamadan deli olduk hadi hayirlisi
Eşim de sevmez sosyal medya direniyordu neyse birden açtı İnstagram geçen sene ama çok aktif değil video fln izliyor bir eğreti duruyor onda birde eskiden benim Facebook yüzünden kavga ederdik ben bokunu çıkartırdım çünkü
Dün gece hiç uyuyamadım hatta ondan önceki gece de uyuyamadım. Uykuda bir huzursuzluk, kabuslar, nefes darlığı flan oluyor. Dün gece hep buradaki kızların doğumuyla uğraştım ama çok komik isim bilmediğim için herkesin nickini söylüyorum şimdi şu doğuruyor bu doğuracak flan diye tüm gece sizin peşinizde perişan oldum stresten
Demir ilacını düzenli içmeye başladığımdan beri beni yamulttu ya. Aniden çarpıntılarım, nefes daralmam flan oluyor. Sanki iyi geleceğine kötü geldi. Ferro Sanol kullanıyorum ve doktor günde 2 al dediği halde 1 alıyorum. 2 alsam kalpten gideceğim herhalde mazallah böyle etki gören var mı?
Bir de dün gece 4-5 kere tuvalete kalktım. Afedersiniz hepsinde de sanki 3 gündür çişimi yapmıyormuşum gibi şarıl şarıl yapıyorum arkadaş hangi ara o kadar biriktin 1 saatte? Nerde saklanıyordun foşur foşur
Çok konuştum ama bugün iş yerinde son günüm Tam 37+0 olduk. 38. Hafta hoşgeldin sağlıkla gelmiş ol inşallah Yarın kontrolüm var 20 gün oldu son kontrolüm yapılalı
Canim benim de gunu belliydi ama 1 hafta one geliverdi. Sadece ustunde hosgeldin bebek yazan cikolatalardan alabildik.
Hastaneden cikinca esimi gonderip badem sekeri, kus lokumu aldirip kavanozlara koyacagim ben de eve gelenler icin. Dagitmalik lavanta keselerim var ama karton poset almamistim daha. Herseyi bu haftaya birakmistim. Artik gelwnlerinzeline posetsiz veririm diyorum.
Kuzun saglıgına kavussunda bunlar hep fasa fiso bak en azından evine gelicek olanlar var onlara verirsin ben annemde kalıcam eve gelse gelse komsuları gelir
Gecen gün bile acaba yapmasak mı modundaydım
Hem zaten kızımda gelmiyor dün ebe de dedi karnın hala cok yukarıda diye
Zorunlu sezeryan olmasından korkuyorum ama mecbur kalıcaksak yapacak bişey yok tabiki
Kizlar oglum daha 4 gunluk ama daha eve goturemedim. Dun kafasindan bile ultrason cekmisler bingildagi icin. Biraz kucuk bingildak bolumu. Dun bi gittim kafa islak yagli gibi. ne surdunuz kafasina dedim bisey surmedik diyorlar. Karni kizarmis, meger ultrason cekmisler karnindan da ondan kizarmis. Zaten kuvozde sadece bezi ile yatiyor elinde serum ama elinden buyuk gazlibez ile sarilmis. Kiyamiyorum orada gordukce.
Kıllı tuylu bisey minicik. 3350 olmus kilosu 20 gram almis. Opup koklayip birakip odaya geliyorum.
Esime cok uzuldum yazik o sadece gunde 10 dk görebiliyor. Babalara taninan gorme suresi o kadarcik.
Bebeğin kanala girmesini kolaylaştırmak için pilates topu üzerinde popoyla 8 çizmemizi söylemişlerdi. Birde bol yürüyüş. İnşallah hayırlısıyla iner kanala. ilk Doğumumdan önce birde akşamları Doğum dansı yapıyordum. Nette vardı.
kızlar bugun itibariyle Havalianne__
ile olucak sanırım
başak bebeleri doğurmaya başlıcaz
şahsım bir başağım ve birçok özelliğini taşırım ☺
bu muhabbeti teeeee. ocak şubat gibi döndürmüştuk
bilenler bilir
ana babasına düşkün pratik ve uyanık zekaya sahip (hem iyi hem kötü )
başşak veletlerle hayatta başarılar...
artik onlar düşünsün (damatlarimiz& gelinlerimiz (!) (özellikle gelinler(!))
cherry_piemorcivertkedi@azizan
Selam kızlar size de Kadınlar klübünden uyarı geldimi , watsap grubu kuran , gruba üye toplayan hesaplar kapatılacaktır şekilde.
Ama zaten böyle bir grup oluşturamadık , bilgimiz de yoktu. Motivasyon programı oluşturmak istersek yine Kadınlar klubü özel bölümden mesajlaşırız ..
hayır canım karışmıyor. telefonumu alıp karıştırmaz bile. burada takıldığımı biliyor da yine de numara vermek olunca konu sormak istedim. çok normal karsılamıyor her insanın düsüncesi :)
ay hatırladım ben. başak iyidir ya. ben yengeç babası ikizler biz anlaşırız kendisi düşünsün
Merhaba kızlar. Bende buraları birkaç aydır okuyorum ama yazmaya fırsat bulamıyorum. Artık son günlerimiz. O yüzden lütfen nefes egzersizleriyle kendinizi sakinleştirin ve her şey çok güzel olacak bir sıkıntı çıkmayacak diye kendinizi telkin edin. Benim ilk Doğumum normaldi ve bence Harika bir duyguydu. Ama eşime göre çok sancılı bir süreçti. İşte annelik burda kendini belli ediyor sanırım. Doğumuma eşimin girmesini istedim. Bir bebeğin dünyaya nasıl geldiğini nasıl zorluklarla doğduklarını görmesi gerekiyor bence. Çünkü onlara göre bu durum çok normal, sıkıntısız. Gerçeğin öyle olmadığını bilmesi gerekiyordu.
Eşim de sevmez sosyal medya direniyordu neyse birden açtı İnstagram geçen sene ama çok aktif değil video fln izliyor bir eğreti duruyor onda birde eskiden benim Facebook yüzünden kavga ederdik ben bokunu çıkartırdım çünkü