Kizlar gunaydinlar, peki ya kordon kani saklama konusunda ne dusunuyosunuz? Bana fuzuli gibi geliyor ama sonra pisman olmaktan da korkuyorum. Bir de bebek dogunca saglik sigortasi yaptirmamiz gerekecek degil mi? Benim yok ama bebk icin ozel sigorta yaptirmak istiyorum bu konularda fikri, bilgisi olan var mi?

Sanırım topiği takip eden herkese gelmiş . Bana da geldi

Ben akrebim
Cocuklugu ergenligi biraz sıkıntılı malesef büyüyünce ama kalmıyor o hırcınlıkları
Benim buyuk kizim akrep kucuklugu zordu ama 9 yasinda simdi dert ortagim resmen ve cok mantikli sorumluluk sahibi bir kiz cok sukur ben teraziyim kucuk kizim balik asil efsane o ya herseye agliyor alingan mutluysa tum gun mutlu mutsuzsa tum gun mutsuz

Kordon kani cok yuksek meblalar sanirim yesilus bahsetmisti..sigorta bizde yaptiracagiz bebis cok sık hastalanabilir..

Biz de gece gazlari basladi gece 2 4 bucuk arasi gazlaniyor minik ipek gunduz de uyuyarak gelene gidene şov yapiyo kucuk kizim zaten kiskaniyo gece zor uyuyo ben biyonik anne gibi hissediyorum 4 cocukla pilim bitiyor resmen uykuyu sevmeyen ben uyusam da uyusam istiyorum lohusalik iste Allah tan annemdeyim yemek camasir is yok ay sonunda evime gecicem ama 1 aylik yardimci abla gelecek insallah 2 ayi atlatirsam sonrasi kolay insallah

Aslında şuan öyle bir durumumuz yok ama olmayan bütçeyi açmaya çalışıyor eşim kordon bankası düşünüyoruz , tıp çok gelişiyor aileden herkese faydası olabiliyor kordon kanı
Özel Sigorta yaptıracaksan bebeğine anne veya baba üzerinden yapılabiliyor , yani seninfe yaptırman lazım sen mesela ayakta tedavi düşük limitli tutup düşük paket Sigorta yaptırabilirsin , bebeğe de bütçene göre limit belirleyip yaptırabilirsin , eğer istanbuldaysan benim çalıştığım Sigorta acenta sorumlusunun irtibat bilgisini paylaşabilirim ben çok memnunum her konuda yönlendirip yardımcı oluyor.

Allah kolaylık versin balla biz 1 taneyle nasıl başederiz onu düşünüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…