Kızlar hastaneye geldik gelen suyummuş, şimdi yatış yaptılar. Sabah bebeğime kavuşacağım inşallah dua edin canlar
Sağlıkla kucağına al inşallah
Kızlar dön sağa dön sola sabah ettim uyuyamadan nefesim daralıyo
Uykuyu çok seven ben ben de uyuyamıyorum hatta dönemiyorum bile, önce yatakta doğrulup sonra diğer tarafa dönüyorum
Kimsen yok mu yanında
Kilosu iyi ama maşallah. İnşallah tez vakit çıkarsınız sağ saşim
Ben de adamın çok hakkına girdim bu süreçte ama hep alttan aldı sağılsun, bizim hormonalrdan ama herkesin alttan alması gerek. Şu hamileliği bi erkek yaşa ooo neler yaparkendini suçlu hissetme ve bunu eşine açıkla. İçinde bulunduğun durum seni öfkeye strese sevkediyor maalesef
Benim de hala kanala girmedi ters de donmedi. Internette egzersizler var ya da pilates topuyla yapilan egzersizler kanala girmesini sagliyorms bi arastir istersen
Baştan beri tek bi egzersiz yapmadım çok pişmanım sanki bundan sonrada faydası olmayacak gibi geliyorbu yüzden de doğumum da zor olacak diye korkuyorjm
Hayır hayır kesinlikle. Doğru ıkınmayı öğrenin o yanlış bi yöntem çok afedersiniz popom çıkacak sandım. Yırtılmalar çok yaşanıyormuş. Önden ittirdiğinizi hissedin öyle ikinin
Ama ben bi video izledim büyük tuvaleti yapar gibi diyordu hatta ünlü biriydi
Bu tembellikle denerim inşallah.

Havalianne__ neredesin bacım çıkınca ses ver
yesilus siz nerde konuştunuz ya hu ben mi okumadım kuralım mı dediniz sadece
H honey bunch vay vay vay demek bi de watsup grubun var
Cherry_pie egsersiz be masaj vs ile ilgilenenlerle grup açalım demişti kaçırmış olabilirsin kurmadık zaten , forum yetkililerine duyurulur

Ayyy kıyamam kuzum hakikatten 4 çocukla şuan çok zor ama büyüdükleri zaman çok keyifli olacak inşallah sana yardımcı kesin lazım zaten, maddi durumunuz el veriyorsa bence sen bebiş 1 yaşına gelene kadar ayda bir bile olsa al birini dip köşe temizliğini yaptır hatta mümkünse haftada bir al

Kızlar hava çok sıcakk
Kontrolümüz var hazırlandım ama resmen korkuyorum dışarı çıkmaya
Zaten acayip ter basıyor son zamanlarda

Kapi susumuz,magnetlerimiz kuzenimin bebisinin ve bizim kizin uyku arkadasi..bitti ya kizlar benim kafamda deli fikirler dönüyo..acaba organizasyon isine mi yoksa örgü kiyafetler isine mi girsem su sekilde elbiseler yapiliyo mesela gülceye yapicam..kisin bereler şöyle..evde duramam boş hic evde oturmadim bu hobileri degerlendirsem acaba basarir miyim hangisine girsem bebek kiyafetleri sanki daha gider :)

Eklentiler

• 20190823_114929-01.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 67
  • 20190823_115050-01.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 65
  • 20190823_115247-01.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 57
  • 20190823_120404.webp
    54,5 KB · Görüntüleme: 60
  • 20190823_120533.webp
    89,7 KB · Görüntüleme: 51
Ay hepsi Harika bayıldım kapı süsü çok iyi bence de yapabilirsin , ortaya karışık

Ay hepsi Harika bayıldım kapı süsü çok iyi bence de yapabilirsin , ortaya karışık
Tesekkur ederiz Ortaya karisik olunca odaklanamiyorum herhalde basarisiz oluyo hatta bi odam boyle hobi malzemeleriyle dolu..kizi uyutur uyutur yaparim bir seyler ama sadece bir alana yönelmek lazim

hepsi birbirinden güzel kapı süsü işine gir bence

Daha dün ütüleyip paketledim canım büyük boy kilitli poşete koydum, foto çekiminde giyeceklerimi hastaneye gidince asmayı düşünüyorum. Pek öyle kırışan bir kumaş değil.

hepsini başarırsin arkadaşım ve bence ücretli öğretmenlikten kat kat iyi

Tesekkur ederiz Ortaya karisik olunca odaklanamiyorum herhalde basarisiz oluyo hatta bi odam boyle hobi malzemeleriyle dolu..kizi uyutur uyutur yaparim bir seyler ama sadece bir alana yönelmek lazim
Magnetler cok tatli. Bence ona yogunlas. Kapi susu de cok guzel gerci ama ben pek gerekli bulmadigim ve kendim de yaptirmadigim icin onu secmedim. Ama bu tatlis magnetlerden alirdim.

hepsini başarırsin arkadaşım ve bence ücretli öğretmenlikten kat kat iyi
Ogretmenligi seviyorum ama o sartlar altinda degil elbette..bu sekilde evden calismak cok guzel olur bakalim bir kac tanidigimda var organizasyon isi yapan bir danisacagim

Magnetler cok tatli. Bence ona yogunlas. Kapi susu de cok guzel gerci ama ben pek gerekli bulmadigim ve kendim de yaptirmadigim icin onu secmedim. Ama bu tatlis magnetlerden alirdim.
Evet cicili bicili seyler her daim gidiyor sureklide bir dogum olayi var bakalimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…