bana gelmemiş konuna mukayyet ol diye
Sağlıkla kucağına al inşallahKızlar hastaneye geldik gelen suyummuş, şimdi yatış yaptılar. Sabah bebeğime kavuşacağım inşallah dua edin canlar
Uykuyu çok seven ben ben de uyuyamıyorum hatta dönemiyorum bile, önce yatakta doğrulup sonra diğer tarafa dönüyorumKızlar dön sağa dön sola sabah ettim uyuyamadan nefesim daralıyo
Kimsen yok mu yanındaBence o yaş ve bunye ile alakali diye dusunjyorum. Ilk dogumumda sezeryan olmasina karnim inmisti. Tam dogumdan 2 ay sonra dogum oncesi kiyafetlerimi giyiyordum ve abartmiyorum karnim dumduzdu.
Bu dogumda ise karnim iner gibi yapti. Doktor kum torbasi koydurdu iyiydi ama bebek yogunbakina yatinca ben yatamadim haliyle otur kalk gaz vs derken karnim inmedi. Ve kilo da gitmedi isin ilginci.
Ben 2 dogumluk tecrube ile gobegin gidip gitmeyecegi konusunda kesin soyledir diyemiyorum. Cunku birinde hic yoktu 2.sinde 5- 6 aylik hamile gobegi gibi gobek var. Bugun 4. Gunum dogumdan sonra. Cok uykusuzum hastanedeyim ve dinlenemedim onun da etkisi olmus olabilir. Ilk dogumumda yatabilmistim ve bana iyi kotu bakan biri vardi. Simdi kendi kendime yatip kalkmak zorundayim ve yalnizim hastanede.
Uykum yok ama isin ilginc yani.
Kilosu iyi ama maşallah. İnşallah tez vakit çıkarsınız sağ saşimKizlar oglum daha 4 gunluk ama daha eve goturemedim. Dun kafasindan bile ultrason cekmisler bingildagi icin. Biraz kucuk bingildak bolumu. Dun bi gittim kafa islak yagli gibi. ne surdunuz kafasina dedim bisey surmedik diyorlar. Karni kizarmis, meger ultrason cekmisler karnindan da ondan kizarmis. Zaten kuvozde sadece bezi ile yatiyor elinde serum ama elinden buyuk gazlibez ile sarilmis. Kiyamiyorum orada gordukce.
Kıllı tuylu bisey minicik. 3350 olmus kilosu 20 gram almis. Opup koklayip birakip odaya geliyorum.
Esime cok uzuldum yazik o sadece gunde 10 dk görebiliyor. Babalara taninan gorme suresi o kadarcik.
Ben de adamın çok hakkına girdim bu süreçte ama hep alttan aldı sağılsun, bizim hormonalrdan ama herkesin alttan alması gerek. Şu hamileliği bi erkek yaşa ooo neler yaparGunaydinlar
Bu hamilelik beni cok değiştirdi ya cok sacma olmaya basladimdaha az once esimi kirdim istemeden simdi icim icimi yiyor, ama bi hamlede de bulunmuyorum.
Su an evdeyim bütün gun cogunlukla dinleniyorum hicbir isim gucum yok kendime is cikarmaya calisiyorum. Bazi gunler yemek bile yapmak zor geliyor gecistiriyorum esim hicbir sey soylemeden ne kiyarsam onune yiyor. Oraya gidelim sunu alalim suna bakalim diyorum itiraz etmiyor isinden yorgun olarak gelse bile..
Bu sabah ise ben ne yaptim? Normalde her sabah kendi istegimle uyanip kahvalti hazirliyorum ama atistirmalik biseyler oyle cok bse yapmiyorum.
Bu sabah esim hem beni hem oglusumuzu operek uyandirdi. Ben gece yine uyuyamadim tabi gezindim durdum. Sabah da zor kalktim ve dedim ki " beni cocuga hazirliyorsun resmen zaten gece uyuyamadim sabah da cok zor uyandim"
Tabi esim bozuldu ben son cumlem bittiğinde anladim dediğimi. Esim, kahvalti hazirlamak zorunda degilsin ben sirkette de yaparim, dediyse de kirildigi belliydi. Simdi ise gitti ama benim icim hic rahat degil
Sabah sabah sizle paylasmak istedim
Baştan beri tek bi egzersiz yapmadım çok pişmanım sanki bundan sonrada faydası olmayacak gibi geliyorBenim de hala kanala girmedi ters de donmedi. Internette egzersizler var ya da pilates topuyla yapilan egzersizler kanala girmesini sagliyorms bi arastir istersen
Ama ben bi video izledim büyük tuvaleti yapar gibi diyordu hatta ünlü biriydiHayır hayır kesinlikle. Doğru ıkınmayı öğrenin o yanlış bi yöntem çok afedersiniz popom çıkacak sandım. Yırtılmalar çok yaşanıyormuş. Önden ittirdiğinizi hissedin öyle ikinin
Bu tembellikle denerim inşallah.Bebeğin kanala girmesini kolaylaştırmak için pilates topu üzerinde popoyla 8 çizmemizi söylemişlerdi. Birde bol yürüyüş. İnşallah hayırlısıyla iner kanala.ilk Doğumumdan önce birde akşamları Doğum dansı yapıyordum. Nette vardı.
Bana da geldi o msj
Cherry_pie egsersiz be masaj vs ile ilgilenenlerle grup açalım demişti kaçırmış olabilirsin kurmadık zaten , forum yetkililerine duyurulurHavalianne__ neredesin bacım çıkınca ses ver
yesilus siz nerde konuştunuz ya hu ben mi okumadım kuralım mı dediniz sadece
H honey bunch vay vay vay demek bi de watsup grubun var
Ayyy kıyamam kuzum hakikatten 4 çocukla şuan çok zor ama büyüdükleri zaman çok keyifli olacak inşallahBiz de gece gazlari basladi gece 2 4 bucuk arasi gazlaniyor minik ipek gunduz de uyuyarak gelene gidene şov yapiyo kucuk kizim zaten kiskaniyo gece zor uyuyo ben biyonik anne gibi hissediyorum 4 cocukla pilim bitiyor resmen uykuyu sevmeyen ben uyusam da uyusam istiyorum lohusalik iste Allah tan annemdeyim yemek camasir is yok ay sonunda evime gecicem ama 1 aylik yardimci abla gelecek insallah 2 ayi atlatirsam sonrasi kolay insallah
Grup demeyelimHavalianne__ neredesin bacım çıkınca ses ver
yesilus siz nerde konuştunuz ya hu ben mi okumadım kuralım mı dediniz sadece
H honey bunch vay vay vay demek bi de watsup grubun var☺
Ay hepsi Harika bayıldım kapı süsü çok iyiKapi susumuz,magnetlerimiz kuzenimin bebisinin ve bizim kizin uyku arkadasi..bittiya kizlar benim kafamda deli fikirler dönüyo..acaba organizasyon isine mi yoksa örgü kiyafetler isine mi girsem su sekilde elbiseler yapiliyo mesela gülceye yapicam..kisin bereler şöyle..evde duramam boş hic evde oturmadim bu hobileri degerlendirsem acaba basarir miyim hangisine girsem bebek kiyafetleri sanki daha gider :)
Tesekkur ederizAy hepsi Harika bayıldım kapı süsü çok iyibence de yapabilirsin , ortaya karışık
hepsi birbirinden güzelKapi susumuz,magnetlerimiz kuzenimin bebisinin ve bizim kizin uyku arkadasi..bittiya kizlar benim kafamda deli fikirler dönüyo..acaba organizasyon isine mi yoksa örgü kiyafetler isine mi girsem su sekilde elbiseler yapiliyo mesela gülceye yapicam..kisin bereler şöyle..evde duramam boş hic evde oturmadim bu hobileri degerlendirsem acaba basarir miyim hangisine girsem bebek kiyafetleri sanki daha gider :)
Daha dün ütüleyip paketledim canım büyük boy kilitli poşete koydum, foto çekiminde giyeceklerimi hastaneye gidince asmayı düşünüyorum. Pek öyle kırışan bir kumaş değil.Oh maşallah baya almışsın. Bunları ütüleyip katlayıp mi koydun yoksa astın da mu bekletiyorsun
O zaman büyük tuvaleti yapar gibi ıkınıyoruz öyle mi? Ayy benim zaten çok afedersiniz her büyük abdestim küçük doğum gibiöyle zorlayıp öyle ıkınıyorum ki, hatta bazen nefes egzersizleriyle yapmayı deniyorum prova olsun diye çok mu iğrençleştim
Eline emeğine sağlık. Masa örtünü nerden aldın, benim hastanedeki masanın ölçüsü 70*120 imiş, bunların yarısı anca sığar. O yüzden balon falan koyamam daha küçük sunumluk almalıyım. Şu karton çantaları iyi akıl etmişsin bemim hediyeliklerin kutusu güzel değil açıkta kalırsa masanın konseptini bozar napsam diyordum? Şimdi böyle pembeli küçük karton çanta alıp içlerine yerleştiririm, gizlebmiş olur
hepsini başarırsin arkadaşım ve bence ücretli öğretmenlikten kat kat iyiKapi susumuz,magnetlerimiz kuzenimin bebisinin ve bizim kizin uyku arkadasi..bittiya kizlar benim kafamda deli fikirler dönüyo..acaba organizasyon isine mi yoksa örgü kiyafetler isine mi girsem su sekilde elbiseler yapiliyo mesela gülceye yapicam..kisin bereler şöyle..evde duramam boş hic evde oturmadim bu hobileri degerlendirsem acaba basarir miyim hangisine girsem bebek kiyafetleri sanki daha gider :)
Magnetler cok tatli. Bence ona yogunlas. Kapi susu de cok guzel gerci ama ben pek gerekli bulmadigim ve kendim de yaptirmadigim icin onu secmedim. Ama bu tatlis magnetlerden alirdim.Tesekkur ederizOrtaya karisik olunca odaklanamiyorum herhalde basarisiz oluyo hatta bi odam boyle hobi malzemeleriyle dolu..kizi uyutur uyutur yaparim bir seyler ama sadece bir alana yönelmek lazim
Ogretmenligi seviyorum ama o sartlar altinda degil elbette..bu sekilde evden calismak cok guzel olur bakalim bir kac tanidigimda var organizasyon isi yapan bir danisacagimhepsini başarırsin arkadaşım ve bence ücretli öğretmenlikten kat kat iyi
Evet cicili bicili seyler her daim gidiyor sureklide bir dogum olayi var bakalimmmMagnetler cok tatli. Bence ona yogunlas. Kapi susu de cok guzel gerci ama ben pek gerekli bulmadigim ve kendim de yaptirmadigim icin onu secmedim. Ama bu tatlis magnetlerden alirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?