Benim de birazdan acilde bana bakan doktorla randevum var. Aksi gibi esimin isi cikti ve ben tek gitmek zorundayim. Hava 150 derece, benim tansiyon bi oyle bi boyle. Odum kopuyor bebegi hemen alacaklar diye. Kendi doktorumu gormeden bir sey yapmak da istemiyorum. 35. Haftaya kadar sorunsuz geldik, simdi birden boyle korku sardi beni. Eylul olsa da oyle dogursam.

Slm kızlar bebeğim doğdu şükür bende az ağrım var haber edeyim diye girdim. Kızım oldu 2,5 kilo doğdu. Spinal anestezi oldu, genel istiyordum biliyorsunuz ama anestezi uzmanı ikna etti beni
Hayirli olsun. Saglikla buyusun insallah

Slm kızlar bebeğim doğdu şükür bende az ağrım var haber edeyim diye girdim. Kızım oldu 2,5 kilo doğdu. Spinal anestezi oldu, genel istiyordum biliyorsunuz ama anestezi uzmanı ikna etti beni
hadi hayırlı olsun hayırlı evlat olsun insallah.
en son kaç demişti ultrasonda kilosuna? arada fark oldu mu yani?

Ay heyecanladımmmmm maşallah kuzuya sağlık içinde mıtlulukla büyüt kızınııı

Gözünaydın canım çok sevindim
Minik ellerinden öp kokla benim için bebişi
Duygulandım ya valla

Harika olmuş ellerine sağlık canım bence gülce biraz büyüyen kadar organizasyon işi zor olur, sık sık dışarı çıkman gerekir çünkü. Ama instagram üzerinden örgü ve hediyelik işi süper olur. Başlarda az sipariş alırsın evinde fırsat buldukça örersin.

Oyyy maşallah ne güzel. Senle günümüz aynı sayılır ondan heyecan yaptım iyi olmana sevindim. Bebiş de iyidir inşallah. Hem geçmiş olsun, hem de hayırlı ömürlü olsun. Toparlanınca detayları bekliyoruz

Daha dün ütüleyip paketledim canım büyük boy kilitli poşete koydum, foto çekiminde giyeceklerimi hastaneye gidince asmayı düşünüyorum. Pek öyle kırışan bir kumaş değil.
Aldığın kilitli poşetlerin ebatı ve markası ne? Ben migrosta gördüğüm en büyük boyu aldım ama onun için benim geceliklerin sığma ihtimali yok küçükler çünkü.
Maşallah. Nasıl geçti ameliyat? Bir an önce atlatırsınız inşallah. Sağ salüm eve geçersiniz. Gözün aydın olsun

Kızlar ben de kontrolden çıktım . Vajinal ultrason ile muayene etti. Rahim ağzın silinmek üzere şimdi ufak müdahale etsem burada doğurursun dedi doktor
Hocam açıklık var da sancım yok strese girdim dedim, sancisiz rahim bu kadar açılmaz sen hissetmiyorsun az ağrıyla doğurursun bu acı eşiğiyle dedi. Pazartesi tekrar çağırdı. En geç çarşambaya kucağına alırsın bebeğini dedi. 8 gündür 4 cm açılma ile gezdiğim için ben doğurmayacağım moduna girdim o yüzden hala inanasım gelmiyor, hayırlısı
Suyum azalmış, açıklık yüzünden sızıyor herhalde . Ama şu an riskli bir durum yok dedi

Ameliyat iyi geçti canım, anestezi uzmanları hep moral verdi. Öyle bir sıkıntı olmadı şükür

Eklentiler

• IMG-20190823-WA0004.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 126
ShinSeGi cnm gebelik nasıl gidiyor? Seni bu topikte bulurum ancak:) sana birşey soracaktım senin çok konu açmışlığın var.bu konu nasıl açılıyor bir derdim var başlığı yok hangi başlığı nerden seçmeliyim bilen arkadaşlar da varsa yardımcı olursa sevinirim

Ne guzel, pirt diye doguranlardan olursun insallah

Aynen kostumler elbiseler gider diye dusunuyorum bende tesekkur ederiz sen nasilsin bayadir yazmiyosun dun aklima geldin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…