Hayırlı olsun canım Allah analı balı büyütsün darısı topikteki doğumu bekleyen bizlereSlm kızlar bebeğim doğdu şükürbende az ağrım var haber edeyim diye girdim. Kızım oldu 2,5 kilo doğdu. Spinal anestezi oldu, genel istiyordum biliyorsunuz ama anestezi uzmanı ikna etti beni
Ben de egzersiz yapmadim ve bu yuzden mi donmedi acaba cocugum diye kendimi suçluyorum. Hayirlisi olsun insllah bundan sonra yaptigimiz yanimiza kar kalir oyle dusunSağlıkla kucağına al inşallah
Uykuyu çok seven ben ben de uyuyamıyorum hatta dönemiyorum bile, önce yatakta doğrulup sonra diğer tarafa dönüyorum
Kimsen yok mu yanında
Kilosu iyi ama maşallah. İnşallah tez vakit çıkarsınız sağ saşim
Ben de adamın çok hakkına girdim bu süreçte ama hep alttan aldı sağılsun, bizim hormonalrdan ama herkesin alttan alması gerek. Şu hamileliği bi erkek yaşa ooo neler yaparkendini suçlu hissetme ve bunu eşine açıkla. İçinde bulunduğun durum seni öfkeye strese sevkediyor maalesef
Baştan beri tek bi egzersiz yapmadım çok pişmanım sanki bundan sonrada faydası olmayacak gibi geliyorbu yüzden de doğumum da zor olacak diye korkuyorjm
Ama ben bi video izledim büyük tuvaleti yapar gibi diyordu hatta ünlü biriydi
Bu tembellikle denerim inşallah.
Allah’ım yarabbimAmeliyat iyi geçti canım, anestezi uzmanları hep moral verdi. Öyle bir sıkıntı olmadı şükür
Kuzum bu gidişle yolda doğuracaksın senKızlar ben de kontrolden çıktım . Vajinal ultrason ile muayene etti. Rahim ağzın silinmek üzere şimdi ufak müdahale etsem burada doğurursun dedi doktor
Hocam açıklık var da sancım yok strese girdim dedim, sancisiz rahim bu kadar açılmaz sen hissetmiyorsun az ağrıyla doğurursun bu acı eşiğiyle dedi. Pazartesi tekrar çağırdı. En geç çarşambaya kucağına alırsın bebeğini dedi. 8 gündür 4 cm açılma ile gezdiğim için ben doğurmayacağım moduna girdim o yüzden hala inanasım gelmiyor, hayırlısı
Suyum azalmış, açıklık yüzünden sızıyor herhalde . Ama şu an riskli bir durum yok dedi
MaşallahAmeliyat iyi geçti canım, anestezi uzmanları hep moral verdi. Öyle bir sıkıntı olmadı şükür
Maşallah kolaylıkla doğumun gerçekleşir umarım. Sağ salim alırsın kucağına.Kızlar ben de kontrolden çıktım . Vajinal ultrason ile muayene etti. Rahim ağzın silinmek üzere şimdi ufak müdahale etsem burada doğurursun dedi doktor
Hocam açıklık var da sancım yok strese girdim dedim, sancisiz rahim bu kadar açılmaz sen hissetmiyorsun az ağrıyla doğurursun bu acı eşiğiyle dedi. Pazartesi tekrar çağırdı. En geç çarşambaya kucağına alırsın bebeğini dedi. 8 gündür 4 cm açılma ile gezdiğim için ben doğurmayacağım moduna girdim o yüzden hala inanasım gelmiyor, hayırlısı
Suyum azalmış, açıklık yüzünden sızıyor herhalde . Ama şu an riskli bir durum yok dedi
Sonrası da güzel olur inşallah. En kolay şekilde atlatırsın. Yaaa seni ben yerimmmmAmeliyat iyi geçti canım, anestezi uzmanları hep moral verdi. Öyle bir sıkıntı olmadı şükür
Yalnoz değilim o zaman. İnşallah bu durum bizi olumsuz etkilemez allah yardımcımız olaun inşallahBen de egzersiz yapmadim ve bu yuzden mi donmedi acaba cocugum diye kendimi suçluyorum. Hayirlisi olsun insllah bundan sonra yaptigimiz yanimiza kar kalir oyle dusun
hadi artık doğurKızlar ben de kontrolden çıktım . Vajinal ultrason ile muayene etti. Rahim ağzın silinmek üzere şimdi ufak müdahale etsem burada doğurursun dedi doktor
Koroplast canım evet küçük ama katlayınca oluyor, en azından yamulup daha fazla kırışma ihtimali yok.Aldığın kilitli poşetlerin ebatı ve markası ne? Ben migrosta gördüğüm en büyük boyu aldım ama onun için benim geceliklerin sığma ihtimali yok küçükler çünkü.
Maşallah. Nasıl geçti ameliyat? Bir an önce atlatırsınız inşallah. Sağ salüm eve geçersiniz. Gözün aydın olsun
Allah’ım yarabbimkurban olurum ya nasıl tatlı maşallah
Kime benzettiler kız doğru söyle
İyiyim canım sağol sen nasılsın? Bebiş bize heyecanlı günler yaşattı, erken alınacak havaları estirdi sonra hiç bişey olmamış gibi toparladıShinSeGi cnm gebelik nasıl gidiyor? Seni bu topikte bulurum ancak:) sana birşey soracaktım senin çok konu açmışlığın var.bu konu nasıl açılıyor bir derdim var başlığı yok hangi başlığı nerden seçmeliyim bilen arkadaşlar da varsa yardımcı olursa sevinirim
tipini yidigim.Ameliyat iyi geçti canım, anestezi uzmanları hep moral verdi. Öyle bir sıkıntı olmadı şükür
Maşallah ne kadar tatlı Allah bağışlasın gözün aydın inşallah daha iyi olursunSlm kızlar bebeğim doğdu şükürbende az ağrım var haber edeyim diye girdim. Kızım oldu 2,5 kilo doğdu. Spinal anestezi oldu, genel istiyordum biliyorsunuz ama anestezi uzmanı ikna etti beni
Ben de aynı markadan aldım o zaman azcık zorlayacağım sığdırmak için. Bebişinkiler el kadar zaten sığıyor da benimkilerinde bir çaresine bakacağım o zamanKoroplast canım evet küçük ama katlayınca oluyor, en azından yamulup daha fazla kırışma ihtimali yok.
Al benden de o kadar. Benim şu an normal doğum için hiç bi engelim yok tabi daha kanala girmemiş, girmezse bi engel olmuş olacaka ama eğer girerse sırf vicdan azabından ötürü normali bekliyorum, yoksa yapım normali kaldırmaz diye düşünüyorum ya da önyargılarımdan ötürü. Bekarlıktan beri doğumdan hep korktum, hatta insanlar şu an bemim normal doğumu beklediğimi duyunca çok şaşırıyorlar, sırf bebeğim için ve 2. De ssvd ye falan teşebbüs etmeyeceğime emin olduğum için bir deneyeyim istiyorum. Ama her gece kabusum oluyor normal foğum çok korkuyorum. Belki de kolay geçecek bilemiyorum ama durum bundan ibaret, doğurana kadar şu zaman dilimi içinde kaç kez doğum kadar korku yaşadım bi bilsenizZaman yaklastikca,sizleride burada gördukce ben de kendimi sorguluyorum acaba normali rahat yapabilir miydim ? Acaba cocugun iriligi kafasinin buyuklugu doktorumada banada bahane mi oldu ? Bir yandanda yasadigim psikolojik sürec normal dogum stresini kaldirmaya gucum yetmeyecek gibi düsündürüyo..o gucu kendimde bulamiyorum ama direk sezeryani konusarak cocuguma haksizlik mi ettim..son ana kadar beklese miydim ? Simdide kafamda sorulardoktor iri bir bebek zaten zorlar demisti 37 de 3.5 kiloysa zaten 38.de 4ü bulacak bilmiyorum kizlar ya vicdan azabida cekmek istemiyorum,riske atmakta istemiyorum..
Maşallah subhanallah.Bahti güzel olsun insallahAmeliyat iyi geçti canım, anestezi uzmanları hep moral verdi. Öyle bir sıkıntı olmadı şükür
Oyyy maşallahne güzel. Senle günümüz aynı sayılır ondan heyecan yaptım iyi olmana sevindim. Bebiş de iyidir inşallah. Hem geçmiş olsun, hem de hayırlı ömürlü olsun. Toparlanınca detayları bekliyoruz
En süper doğum senin ki olacak sanırım bu gidişle maşallahKızlar ben de kontrolden çıktım . Vajinal ultrason ile muayene etti. Rahim ağzın silinmek üzere şimdi ufak müdahale etsem burada doğurursun dedi doktor
Iste bizde de bebek iri kafasi buyuk bir de en son kordon boynundaymis..ama iri doguranlarda var diyorumBen de aynı markadan aldım o zaman azcık zorlayacağım sığdırmak için. Bebişinkiler el kadar zaten sığıyor da benimkilerinde bir çaresine bakacağım o zaman
Al benden de o kadar. Benim şu an normal doğum için hiç bi engelim yok tabi daha kanala girmemiş, girmezse bi engel olmuş olacaka ama eğer girerse sırf vicdan azabından ötürü normali bekliyorum, yoksa yapım normali kaldırmaz diye düşünüyorum ya da önyargılarımdan ötürü. Bekarlıktan beri doğumdan hep korktum, hatta insanlar şu an bemim normal doğumu beklediğimi duyunca çok şaşırıyorlar, sırf bebeğim için ve 2. De ssvd ye falan teşebbüs etmeyeceğime emin olduğum için bir deneyeyim istiyorum. Ama her gece kabusum oluyor normal foğum çok korkuyorum. Belki de kolay geçecek bilemiyorum ama durum bundan ibaret, doğurana kadar şu zaman dilimi içinde kaç kez doğum kadar korku yaşadım bi bilseniz
Aman Allahıııımmmm bu ne kadar tatlı bişi böyleAmeliyat iyi geçti canım, anestezi uzmanları hep moral verdi. Öyle bir sıkıntı olmadı şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?