Slm kızlar bebeğim doğdu şükür bende az ağrım var haber edeyim diye girdim. Kızım oldu 2,5 kilo doğdu. Spinal anestezi oldu, genel istiyordum biliyorsunuz ama anestezi uzmanı ikna etti beni
Hayırlı olsun canım Allah analı balı büyütsün darısı topikteki doğumu bekleyen bizlere

Ben de egzersiz yapmadim ve bu yuzden mi donmedi acaba cocugum diye kendimi suçluyorum. Hayirlisi olsun insllah bundan sonra yaptigimiz yanimiza kar kalir oyle dusun

Kuzum bu gidişle yolda doğuracaksın sen
En azından gününü söylemiş dr
O da bişey yani
Şimdi sana günler de geçmez saatlerde

Maşallah kolaylıkla doğumun gerçekleşir umarım. Sağ salim alırsın kucağına.
Benim ağrı eşiğim yerlerde heralde senin yerinde olsam ortalığı birbirine katmıştıö
Ameliyat iyi geçti canım, anestezi uzmanları hep moral verdi. Öyle bir sıkıntı olmadı şükür
Sonrası da güzel olur inşallah. En kolay şekilde atlatırsın. Yaaa seni ben yerimmmmmelek işte bunlar yaaa. Maşallah kuzuya.

Ya kızlar doğum yapan anneler bebek fotosu atmanızı bekleyemeyiz belki ama şöyle ellerini ya da ayaklarını çekseniz insan bi huzur buluyor ya. Moral oluypr şahsen bana. Ne dersiniz?
Ben de egzersiz yapmadim ve bu yuzden mi donmedi acaba cocugum diye kendimi suçluyorum. Hayirlisi olsun insllah bundan sonra yaptigimiz yanimiza kar kalir oyle dusun
Yalnoz değilim o zaman. İnşallah bu durum bizi olumsuz etkilemez allah yardımcımız olaun inşallah

hadi artık doğur ağrı eşiğin yüksek sanırım, insallah kolay olur doğumun bize de pozitif enerji dağıtırsın

Koroplast canım evet küçük ama katlayınca oluyor, en azından yamulup daha fazla kırışma ihtimali yok.

İyiyim canım sağol sen nasılsın? Bebiş bize heyecanlı günler yaşattı, erken alınacak havaları estirdi sonra hiç bişey olmamış gibi toparladı en geç 10 güne kadar alınacak nasipse. Hayrola konu açtığına göre inşallah büyük bir sorun yoktur

Forum bölümüne girince altlara doğru hayatın içinden bölümü var, bir derdim var kısmı orda. Oraya girince de sağ üst köşe de konu aç kısmı var zaten.

Zaman yaklastikca,sizleride burada gördukce ben de kendimi sorguluyorum acaba normali rahat yapabilir miydim ? Acaba cocugun iriligi kafasinin buyuklugu doktorumada banada bahane mi oldu ? Bir yandanda yasadigim psikolojik sürec normal dogum stresini kaldirmaya gucum yetmeyecek gibi düsündürüyo..o gucu kendimde bulamiyorum ama direk sezeryani konusarak cocuguma haksizlik mi ettim..son ana kadar beklese miydim ? Simdide kafamda sorular doktor iri bir bebek zaten zorlar demisti 37 de 3.5 kiloysa zaten 38.de 4ü bulacak bilmiyorum kizlar ya vicdan azabida cekmek istemiyorum,riske atmakta istemiyorum..

Slm kızlar bebeğim doğdu şükür bende az ağrım var haber edeyim diye girdim. Kızım oldu 2,5 kilo doğdu. Spinal anestezi oldu, genel istiyordum biliyorsunuz ama anestezi uzmanı ikna etti beni
Maşallah ne kadar tatlı Allah bağışlasın gözün aydın inşallah daha iyi olursun

Koroplast canım evet küçük ama katlayınca oluyor, en azından yamulup daha fazla kırışma ihtimali yok.
Ben de aynı markadan aldım o zaman azcık zorlayacağım sığdırmak için. Bebişinkiler el kadar zaten sığıyor da benimkilerinde bir çaresine bakacağım o zaman
Al benden de o kadar. Benim şu an normal doğum için hiç bi engelim yok tabi daha kanala girmemiş, girmezse bi engel olmuş olacaka ama eğer girerse sırf vicdan azabından ötürü normali bekliyorum, yoksa yapım normali kaldırmaz diye düşünüyorum ya da önyargılarımdan ötürü. Bekarlıktan beri doğumdan hep korktum, hatta insanlar şu an bemim normal doğumu beklediğimi duyunca çok şaşırıyorlar, sırf bebeğim için ve 2. De ssvd ye falan teşebbüs etmeyeceğime emin olduğum için bir deneyeyim istiyorum. Ama her gece kabusum oluyor normal foğum çok korkuyorum. Belki de kolay geçecek bilemiyorum ama durum bundan ibaret, doğurana kadar şu zaman dilimi içinde kaç kez doğum kadar korku yaşadım bi bilseniz

Havalianne__ canım gözün aydın sağlıkla büyüsün inşallah bebişin Haftalarımız aynıymış, benim bebiş de 2600 civarıymış şuan.

En süper doğum senin ki olacak sanırım bu gidişle maşallah

Iste bizde de bebek iri kafasi buyuk bir de en son kordon boynundaymis..ama iri doguranlarda var diyorum ben direk sezeryana yonelince doktorlarin zaten isine geliyor ki bizimki riske atmayan bir tip hep pimpirikliydi..normal icin gelenleri cesaretlendiriyorum ama dedi sonrada anlatti bana..e simdidogum baslamamisken doguracak olmam kizima haksizlik mi ediyorumu dusunduruyo deneyecegim diye yanlis bir sey yapmis olmaktanda korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…