Kızlar benim dün gece sancım ve kasilmam oldu acile gittim alttan muayene ettiler acilmam yokmus sora nstye bağladılar 2 gündür hareketleri azalmıştı oğlumun zar zor çekildik nst bise yok deyip eve geldik sabah kahverengi leke geldi muayeneden olduğunu düşündüm gün içinde sürekli geldi acaba muayeneden midir

Saolun kizlar. Evde yuksek cikti. Once eczaneye gittik emin olmak icin. Orada da yuksek cikti. Eczaci acile gitmemizi soyledi. Acildeyse normal cikti tansiyonum. Ben anlamadim. Acaba bu otomatik makineler hatali mi olcuyor. Neyse simdi eve geldik. Ama bu durum canimi cok sikmaya basladi. Bu gunler nasil gececek bilmiyorum.

Hastaneye gidene kadar düşmüş olabilir
Siskinliklerin ödemin varsa gebelik zehirlenmesi belirtileri oluyormus bunlar
Doktoruna haber ver bence

Kaç çıkmıştı canım? Aynı durumu bende yaşadım çok doktora muayeneye gidiyordum yüksek çıkıyordu sonra doktor 1 hafta koldan ölçüm istiyordu hergün sağlık ocağına gidiyorum hep normal artık ordaki ebeler bile tansiyon sorunum olduğuna inanmıyordu. Kaç kere yaşadım bu döngüyü. En sonunda evde bilekten ölçen cihazı alıp doktoruma götürdüm, önce onlar ölçtü hemen arkasından ben ve aynı çıktı. Ondan sonra evdeki cihazın doğru ölçtüğüne kaanat getirdim.

Hiç stres yapma, acile giderek iyi yapmışsın boşver sen. Daha da yüksek çıkabilirdi sonuçta. Aslında doktoruna haber versen iyi olacak, tatilde bile olsa durumun riskli sonuçta. Böyle bişey olsa doktoruma haber vermesem çok kızar.

Kızlar benim karnım değil ama bebek bayağa aşağı kaydı, bugün hareket etmek de oturmak da bile zorluk yaşıyorum. Bu şekilde çok daha zormuş. Oturunca sanki bebeği karnımda değilde bacaklarımın üstünde taşıyor gibiyim. Saat başı da wcdeydim

Ne güzel ben hala yattıgımda bile kalbime basıncını hissediyorum eli ayagı bişeyi hep ya kalbimde ya karın boslugumda karnım düşmedi hala

Hastaneye gidene kadar düşmüş olabilir
Siskinliklerin ödemin varsa gebelik zehirlenmesi belirtileri oluyormus bunlar
Doktoruna haber ver bence
Odemim yok. Ama idrarda protein sinirin ustu cikmisti. Kendi doktorum Pazartesi izinden donuyor. Arayip ona soracagim.

Pazartesi gunu arayacagim. Ne bileyim tatilde adami rahatsiz etmek istemiyorum. Acildeki doktora guvenmek istiyorum.

Zor valla allah yardımcımız olsun benimde çok baskı yapıyor mesaneye karnımın toplandığını hissesiyorum deminde oldu aynısı

Ne güzel ben hala yattıgımda bile kalbime basıncını hissediyorum eli ayagı bişeyi hep ya kalbimde ya karın boslugumda karnım düşmedi hala
Yok kuzum bu da güzel değil inanılmaz baskı yapıyor aşağıya, yürümek oturmak yatmak vs tam işkence oldu. Hatta iç çamaşırının lastiği bile rahatsız ediyor. Sürekli wc ye gidesin geliyor. Bi de düzensiz hafif ağrılarım var. Korkmaya başladım. Pazartesi kontrolüm var o zamana kadar doğurmam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…