Geçmiş olsun canım benim de su gibi akıntım var suyum mu geliyo diye alttan baktılar ama leke falan gelmedi başka bi doktora falan mı gitsen bilemedim ki bişey demediler mi hiç?

Benimde dün nst de bebegin kalp atımı yüksek cikinca tatlı ye gel dediler sora tekrar çekildi biraz normale dönmüştü

Yok yok gelmez cagırmayalım simdi :)

Kızlar aranızda öğretmen olan var mı? Doğum sonrası izni kaç hafta kullanacaksınız? Benim 3. bebeğim ve öncekiler kış bebeğiydi. Yönetmenliğe göre sadece 8 hafta izin kullanabiliyoruz (öncesinin yaz tatiline gelmesi sebebiyle). Sizin idareniz ne diyor bu duruma?

Geçmiş olsun canım benim de su gibi akıntım var suyum mu geliyo diye alttan baktılar ama leke falan gelmedi başka bi doktora falan mı gitsen bilemedim ki bişey demediler mi hiç?
Eğer yarında devam ederse gidicem tekrar acile pazartesi randevum var zaten bise demediler dün normal deyip gonderdiler

Canım mesajını arkadaşlar cevaplamıştır ben bütün mesajları görmedim ama. Ben de tüp bebek annesiyim şimdi ikinciyi bekliyorum. Ilki normal doğdu. Zeynep kamil de oldu ve o hastane zaten zorunlu bir durum olmadıkça sezeryan yapmıyor. Bazı devlet hastaneleri de tüp bebek diye direk sezeryan diyor. Şimdiki ozeldeki doktorum da normal istiyorum deyince çok şaşırdı. Bıraktım ilerleyen haftalarımda doktorumu yine zeynep kamile geçtim. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Benim alttan muayene sonrası 1.5 gün lekem geldi canım normalmiş

3330 gibi bişi dedi 50 cmmiş. 1 hafta öndeydi gelişimi zaten kilosuda 38 haftalık olmuş :)) yenidoğan kıyafetleri olmayacak bu gidişle
Benimki de 3.400dü 4ü bulur normal pek mumkun degil dedi iste..bizimkinin boyu 48 cm hem kisa hem sisman hahaahah

Kızlar nişan veya su gelmeden doğum başlamaz dimi?

Benim düzensiz ağrılarım var, bebek de bayağa aşağıda. Normal doğum başlar mı ki diye korkmaya başladım, pazartesiye kadar bari dursa
Gece bende baya kötüydüm mide bulantim basladi safra geldi korktum baya tam yataga gececekken bir sanci ama bildigin zonkladi vajinam sonra kasik agrilarim hafif sizı seklinde basladi..su gelmeden acilmasi olan oluyo hastanede patlatiyorlarmis doktor ters durumda haberleselim dedi ama..

Ins yakin zamanda gule oynaya taburcu olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…