Geçmiş olsun inş biraz daha bekler bebiş. Şimdi nasıl oldunuz?
Tesekkur ederim. Sonraki olcumler normal cikti. Dunku Emine Bulut olayina uzuldum videosuna denk geldim. Galiba o ara cikti tansiyonum. Doktor da uyarmisti, sakin kal, dinlen, stresten uzak dur diye. Bundan sonra oyle yapacagim.

Ben senden duydum canım ve okudum evet öyle bir şey varmış çok saçma herkes ücretli izinde neden benim doğum iznimden kesiliyor ki raporu aldım ama veremedim daha okulda kimse yokmuş, şimdi 8 hafta sonra maaşsız mı kalıcaz

Ya aslinda doktor seye karsi, bizim korkularimizi kullanarak surekli bir seyler satiyorlar. Yok x yagi, yok v kremi, yok t kalkani... oyuna gelmeyon diyor. Levent hoca seker ve tvye cok karsi aslinda, bize egitimde cocugunu 2 sene ekrandan 3 sene sekerden uzak tutabiliyorsan basarilisin demisti. Dil egitimiyle ilgili o mu yapti bu yorumu bilmiyorum ama zaten uzmanlik alani degil, bana da biraz anlamsiz geldi.

Benim de dün akşam üstü başladı ara ara ağrı gelip gidiyor, gece de ağrıdı şuan da devam ediyor. Öğlen geçmezse gidip bi nst çektircem. Geçmezse sen de doktoruna haber ver canım. %80 yalancı sancı benim ki ama bu tarz ağrısı olup açılması başlayan arkadaşlar oldu

Zor valla allah yardımcımız olsun benimde çok baskı yapıyor mesaneye karnımın toplandığını hissesiyorum deminde oldu aynısı
ShinSeGi 33 haftada ayni sizin gibiydim, şimdi bebek yukarda, başı da yukarda. Normal olan sizinki, neden dönmedi biliniyorum bir daha.

E Elwing6 gece o ağrılardan uyuyamadım ben de, bebiş de hareketliydi normale göre maşallah. Kalktım gezindim evin içinde değişim yerlerde yattım yine uyuyamadım. Bilmiyorum bekleyecek mi bu bebek, doktor iki hafta sonraya gün verdi tam.

İznin doğum sonrasına aktarılabilmesi için belirli şartların bir arada bulunması gerekmektedir. Bunlar; a) Tabip onayı, b) Memurun isteği, c) İşyerinde çalışması hususlarıdır.
Öğretmenler, Ağustos ayında izinli sayıldıklarından tabip onayı ve memurun isteği şartları karşılanmış olsa dahi işyerinde çalışma şartı gerçekleşmemiş olacaktır. Bu nedenle Ağustos ayındaki doğum öncesi iznin çalışmadığı için doğum sonrasına aktarılması söz konusu değildir.

Büyük ihtimal doğum öncesi 8 haftalık izin yanıyor gözüküyor. Idare ne dese de ilçeden onay çıkmaz gibi gözüküyor

ShinSeGi kizlar insallah dururlar birazda stres basti bizi herhalde onunda etkisi var ama kahvalti bile hazirlayamadim saplanan sancilardan..halbuki kontrolde bise cikmamisti nstde gelirlerse de bir yol bulunacak caninizi sıkmayın..her sey anlik gelisiyor

ShinSeGi 33 haftada ayni sizin gibiydim, şimdi bebek yukarda, başı da yukarda. Normal olan sizinki, neden dönmedi biliniyorum bir daha.
Nette dönmesi için bişeyler yazmıyor mu hiç belki dönmesine yardımcı teknikler vardır. Ben bi hikayede okumuştum bayan sürekli bebeğiyle konuşuyor ve bebek 38e doğru dönüyor, bebeğiyle konuşmanın işe yaradığını inanıyordu. Belki alakası yok ama denemeye değer

Ben de normal doğum başlarsa anlayamam korkusu da oldu hastane biraz uzak 1 saat filan uyanık olup erken fark edip hastaneye gitmem lazım geçmezse burda devlet hastanesinde nst çektircem.

Bi de aynı gün doğum yaparmışız şuan bu doğum sancısı olmasa bile doğumun yaklaştığını haber veriyor sanki.

günaydın kızlar. ay gece bende çok değişik hareketler hissettim. nerdeyse çıkacak gibi dans ediyordu içerde ve bu benim canımı acıtıyordu. bildiğin vajina tarafında aşağıya baskı yapıyordu bariz hissettim

Dogum tarihleri cakisiyor normalde neden olmaasin anlarsin canim bak normalden farkli olunca bile farkediyoruz..bende yaklasmis gibi hissediyorum :)) doktorda daha oncede gelebilir dedi zaten ama gelirsede planladigin gibi dogurursun merk etme

ayyy gelsinler ya ben sevip koklamak ve bugunleri korkulari unutmak istiyorum ne olacaksa olsun kafasina girdim artik..ne uyku var ne yemek var ne yaptiklarimdan zevk aliyorum

Tesekkur ederim. Sonraki olcumler normal cikti. Dunku Emine Bulut olayina uzuldum videosuna denk geldim. Galiba o ara cikti tansiyonum. Doktor da uyarmisti, sakin kal, dinlen, stresten uzak dur diye. Bundan sonra oyle yapacagim.
ah canim dün herkes paylasmis ben tv izlemm
watsup durumlarinda paylasmislar anlayana kadar izlemiş oldum
ağlama krizlerine girdim
kızlarım geldi aklıma
çocuğun sesi kulağımdan geceye kadar gitmedi
12 saat lanet okudum iğrenç adama ve adalet(!)
sistemine
insan insanliktan çıkıyor giderek

Aynen canım herkes peşpeşe doğum yapınca sanırım bizi de stres bastı. Dikkat ettim de yorulduğum günlerden sonra böyle oluyor, bize bol bol dinlenmek lazım artık ama nerdee.

En cok sirtustu yuz ustu uyumayi ve yuksek bel kotlarimi özledim hatta simdi trendyolda begendigim bir kot vardi onu alacagim galiba 40 beden alsam dogum sonrasi giyebilir miyim acaba sezeryandan sonra gobek kaliyo efsaneleri var yapanlar dogrumu :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…