H honey bunch kız doğurdun mu n’aptın görmedim seni bugün

Rüyamda doğurmuştun, haberini almıştık.
Tamam diyorum bu kız doğurduysa bizde doğururuz artık
Gece bi uyudum, bi uyandım derken
Böyle sabah ettim
Akşamdan beri benim de ağrım var hayr olsun

Salı günü 37.haftalık olacak o yüzden kafam salıya odaklandı yoksa ben de artık gelsin istiyorum çok merak ediyorum keratayı ben doktoruma mesaj attım nst çektir dedi

İkiz doğum yapan bi arkadaş çok çabuk kiloları da verdi göbeği de toparladı. Ama göbeği 1 senede anca toparlayan çok. En garantisi doğumdan sonra al

Benim ilk ikisinde kullanabildim bunda yaza geldiği için çalışabilir raporu vermediler.32 de izne ayrıldım.40 haftadan erken olursa kullanılmayan sonraya sarkar ama 8 hafta kullanabileceğiz.

Ben de instagramda gordum herkes paylasinca. Aglayip uzuldum, tansiyon cikti. Bugun de instagrama girmemeye calisiyorum. Dusunmemeye calisiyorum, ama cok fena.

Boyle salakca bir sey olamaz ya. Dogum izninin maksadi izinli olmak ya da olmamak degil ki. Annenin dogum sonrasi bebegin bakimi icin ihtiyac duydugu bir sure. 16 hafta bile az. Devlet 2 aylik bebegi birak gel calis diyo resmen millet babalik iznini nasil arttiririz derdinde, biz kadini nasil eve hapsederiz derdindeyiz.

B3
Aynen canım herkes peşpeşe doğum yapınca sanırım bizi de stres bastı. Dikkat ettim de yorulduğum günlerden sonra böyle oluyor, bize bol bol dinlenmek lazım artık ama nerdee.
Benim de gunum sizinkilere yakin, bende ara ara vajinaya iceriden sanki bicak saplanir gibi agri giriyor. Sanci gibi degil bicak saplanmasi gibi. Nst'de sanci cikmiyor bende. Sadece acilde yattigimda bi kac tane hafif sanci var dedi hemsire. Benim en cok ayak tabanlarim agriyor. Uzerlerine basamiyorum cogu zaman. Surahi nene gibi yuruyorum resmen.

Kızlar nişan veya su gelmeden doğum başlamaz dimi?

Benim düzensiz ağrılarım var, bebek de bayağa aşağıda. Normal doğum başlar mı ki diye korkmaya başladım, pazartesiye kadar bari dursa
İlla nişan ya da su gelecek diye bişey yok . Dakika tuttun mu ? Ne kadar sürede bir geliyor kasılmaların?

İlla nişan ya da su gelecek diye bişey yok . Dakika tuttun mu ? Ne kadar sürede bir geliyor kasılmaların?
Tuttum çok saçma zamanlaması, bi 8 dk, bi 20 dk, bi 10 dk, bi 30 dk gibi sürelerle ağrı giriyor 5 dk filan sürüp geçiyor. Kasılmam yok hiç kasılmam olmadı nasıl bişey onu bile bilmiyorum

Anlatamadım sanırım
Tv yi acın dedi karsısına oturtun demedi
Bende öyle yazdım buraya
Tv yi acın arkada kulak dolgunlugu olsun anlamındaydı
Karsısına gecin dedi anne baba olarak karsısında konusun dedi
Daha acık nasıl yazabilirim bilemedim

Sezeryan için bende ayni şeyi düşünüyorum yani kısa sürede toparlanıp bebeğimle ilgilenebileyim istiyorum yardımcı olacak pek kimse de yokmuş ama sen yine de kendini bu kadar şartlama bebek sağlıklı bir şekilde dünyaya gelsin Allah yardım eder bir şekilde su akar yolunu bulur. Sezeryan olursam travma yaşarım diye şartlanıp negatif yüklenme , Allah kolaylık versin hangi Doğumun hayırlı olacağını bilemeyiz biz elimizden geleni yaparız fakat normal yapacakken şartlar izin vermez sezeryana dönersek yapacak hiç birşey yok sağlıkla bebeğimizi beklemekten başka , gerisi bir şekilde hallolacak kendini rahatlat biraz

Yok kuzum benim kızın gelesi yok
Daha kanala girmemiş bile
Sabah kontrol vardı 3639gr olmus yarmagülüm ama hala girmedi kafası kanala
Normalde 37de girmeye baslıyormus düşün 39dayım
On gün sonraya randevu aldım dogurmazsam o zaman karar vericez artık son duruma ki bu gidişle sezeryan yolları tastan

Akıntı artması bende de var

Ay kızlar ağrısı olan açılması olmayan, açılması olan sancısı gelmeyen, baskısı olan kanala girmeyen, akıntısı olan olmayan falaannnnn delirezeeeemmmm
Napsak toplu meditasyon mu yapsak evrene mesaj mı göndersek doğuracağıma dair inancımı kaybettim

Tuttum çok saçma zamanlaması, bi 8 dk, bi 20 dk, bi 10 dk, bi 30 dk gibi sürelerle ağrı giriyor 5 dk filan sürüp geçiyor. Kasılmam yok hiç kasılmam olmadı nasıl bişey onu bile bilmiyorum
O zaman dinlenmeye çalış canım . Evde de sürekli hareket halindeyim dedin ya . Hiç bişey yapma uzat ayaklarını dinlen . Bakalım geçecekmi . Benimde yoğrulduğum zaman oluyor çünkü

Maşaşllah kuzuya canımm sağlıkla temiz Doğum olsun da hangisinin bizim için iyi olacağını bilemeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…