Dr a guven cok onemli gercekten en canli kanitiyim sanirim 36 arti 1 de alicam dedi bebek rahmine dayanmis delinebilir dedi ciger gelistirici vurdurdu bayramdan onceydi dicektim ki bayramdan sonraya biraksak sonra zaten bende anladim asagiya indigini annem falan erken degil mi dedi kayinvalidem falan dedim ki cok asagida hissediyorum zaten annem sonradan alsin kizim alsin rahatlayin ikinizde dedi ve ameliyata girdim dr um 2 gun daha dursaymissin delinirmis rahmin dedi sac teli gibi incelmis cunku artik 4. Olunca ve iyi ki dinlemisim dedim dr umu cok da seviyorum insan olarak dogal sikmayan kasmayan bir kadin dogum sonrasi fotograf cekilelim mi dedi fotograf bile cekildik uyustuk onunla dr secimi cok onemli bu yuzden

Selam kızlar topikte bir çoğu bebişlerini kucağına aldılar maşallah darısı diğerlerimize inşallah biliyorsunuz yaklaşık bir aydır annem çok rahatsız çok fazla ağrısı var ve artık morfinde fayda etmiyor o ağrıları çekerken insanın elimden bişey gelmemesi çok uzuyor beni hiç bişey yapamıyorum dün kurula girdi bu 5. Belden ameliyat olacağı için çok riskliydi kurul kararı ile karar verildi ameliyatına akşama kadar hastanedeydik pazartesiden sonra heran ameliyat için çağıtabiliriz hazır olun dediler inşallah ben doğum yapmadan annem ameliyat olup biraz toparlanır bende iki ev arasında koşturmaktan çok yoruluyorum sanırım akşam olunca sancılardan yorgınluktan uyuyamıyorum bı ara baya arttı alt tarafa baskı vajina ağrılarım inşallah kızım fazla acele etmez yoksa hem annenin ameliyatı hm doğum olursa nasıl içinden çıkarım onu düşünüyorum kara kara salı günü kontrol var inşallah herşey yolunda gider dualarınızı eksik etmeyin kızlar çok ihtiyacımız var hepiniz burda kardeşim dostum sırdaşım oldunuz görmemiş olsamda sanki yıllardır tanıyormuşum gibi hepinizi çok seviyorum Rabbim inşallah hepünizin gönlüne göre kolay doğumlar nasip etsin

Çok teşekkürler emeğine sağlık

Bende yoga yaptım seneler senelerce esnemek ok ama acık bi yerde yapılan bişey değildi ne bileyim bi kol bi bacak gibi bi yer değil kasları uzatıyorsun bu direk acık olan bi bölgeyi germeye calısıyorsun
Bilemedim banada inandırıcı gelmiyor
32-35 ve 39. Haftalarında normal dogum yapan arkadaslarım var hic bi esneme egzersiz su bu bilmem ne yapmadan dogurdu hepsi catır catır
Bak bana hala bebek yukarda kanala girmiyor mesela
Herşey olacagına varıyor kafasındayım birazda

Tabi cnm dogumu baslatıyor nişan gelmesini saglıyor özellikle bizim haftalarımızda cok müsait
İzin vermezsende olmaz güvenmiyormusun diyebilir belki
Ama sezeryan derse ikinci bi görüş icin mutlaka baska bi doktora git derim senin herşey yolunda gidiyor cunku normal icin

Bende diyorum doktorum niye çatı muayenesi yapmıyor nazlanıyor , ben sorduğumda normal içim bir sorun görünmüyor sadece , belki haftaya muayene ederiz dedi geçen Salı belki etmez bile bakalım
Valla helal olsun sen istemene ragmen yapmıyorsa hele bu devirde zor

İnşallah annen icinde senin ve kuzun icinde herşey yolunda gider bir an önce sag saglim anane olur

İnşallah annen icinde senin ve kuzun icinde herşey yolunda gider bir an önce sag saglim anane olur
Amin inşallah canım Allah razı olsun canım valla kafam çok karışık kafamda deli sorular nasıl olacak nasıl yapıcaz ameliyat iyi geçecek mi Rabbim inşallah en kısa sürede rahata kavuşturur annemi bende sonra kafam rahat bir şekilde doğumu beklerim

İnşalalh herşey kısa sürede yoluna girer içini ferah tutmaya çalış Allah şifa versin inşallah sana da kolay Doğum

Konuyu bilmemek kaçmak görmemek mümkün değil insanın içi sızlıyor isyan etsek ne fayda izlemek hiç iyi değil , kalp atışlarımız bile bebeği etkiliyor , son dönemde stresten uzak durmaya çalışın

İnşalalh herşey kısa sürede yoluna girer içini ferah tutmaya çalış Allah şifa versin inşallah sana da kolay Doğum
Amin canım inşallah insanın elimde olmuyor maalesef ne kadar güzel düşünmeye çalışsam da riskler yüksek olunca insan kendini alamıyor kötü tarafları düşünmekten dün sinirlerim boşaldı eve gelince durdur yere büyük oğlum bağırdım kalbini kırdım sonrada pişman oldum çocuğun kalbini kırdım diye oturdum bağıra bağıra ağladım yavrum üzüldü iyice geldi diyor anne ben eşeklik yaptım özür dilerim bu seferde boynuna sarıldım ilimizde ağladık iki saat susturamadım kendimi

O zaman biter ince bel hayali kuruyorum resmen nasil biktiyssam
Kızlar akışa bırakın biraz anı yaşayın bebeğe bakabilmek için güce dirence enerjiye ihtiyacımız var bırakın vücut biraz yağ toplasın , kilo korkusu olan veya verememe korkusu yaşayanlar zamanı gelince veririm yapabilirim düşüncesi olmayanlar kendinize inanın zamanı gelince verirsiniz irade varsa

İnşallah inşallah Allah tez vakitte şifasını versin tekrarını yasatmasın

yok kuzum sezeryancı bi doktor değil. aksine ben zaten normal doğum düşünüyordum hep o da her gittiğimde beni şevklendiriyor. bu hareketler vs. işte çok kilo almadım sen çok güzel doğum yapacaksın inanıyorum falan dedi. bence onun derdi istediği zamana denk getirmek. ben doktorumu seviyorum ve güveniyorum ona. sadece bu çatı muayenesinde uzlasamadık. en son konuştuğumuzda alakası yok kaç kere tuşe yaptığım hastalarım 41de doğurdu dedi. bilemiyorum bünyeden bünyeye değişiyor da olabilir. ne diyosunuz gidiyim mi gitmiyim mi

E normal dogumcuysa git o zaman ha bu hafta ha haftaya ne farkeder kuzun büyümüştür yeterince gelebilir artık :)

Belli olmaz canım.
Hem anne karnında bir gün de bir gündür
Zamanını bekliyor senin yarmagülün
Hazırlıklarını tamamlayınca kimse tutamaz onu.
Maşallah fındığıma

Yapmadı Salı yapar mı bilmiyorum
Yaparsa bu saatten sonra yanlış anlamam aksine merakımı gidersin diye düşünüyorum ama akıştayım yani bu rahatlıkla doktoru ben sakinleştireceğim gibi geliyor
rahat doktorları ayrı seviyorum he bence nişan vs gelmedikçe hiç yapmaz gibi.
E normal dogumcuysa git o zaman ha bu hafta ha haftaya ne farkeder kuzun büyümüştür yeterince gelebilir artık :)
teyzesi tatilde onu bekliyoruz ay çok kararsız kaldım

Ben dün uyuyamadığım için bugün çok iyi uyudum bire bir sürü rüya gördüm
Hiç kıskanmadım
Yok canım benim oğlan yaman çıktı
kızımda yaşamadığım ne varsa bunda yaşıyorum

Bizde diyorduk ki
bu 2. Sezaryen gün verirler önceden biliriz doğum tarihini
Şimdi diken üstündeyiz resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…