Kızlar bebeği doğanlara Hayırlı olsun Allah analı babası büyütsün inşallah.

Zaman çabucak geçecek ve seneye bu zamanlar doğum günleri için konuşucaz..

Benim 37+4 günlük şuan ultrasona göre 38+3 çıktı.
Oğlum ultrasona göre 39+1 de doğmuştu (geç döllenmeydi adetime göre değil ultrasona göre hesapladı dr hep)
Bakalım ikinci oğlum ne zaman doğacak.

Normal doğumu bekleyeceğiz hayırlısı az kaldı.. :)

Valla helal olsun sen istemene ragmen yapmıyorsa hele bu devirde zor
Bende meraktan istiyordum ama lekelenme veya Doğumu tetikleme durumu varsa gerekmiyor bence de
Ya da tetiklesin anasını satayım doğsun doğacak zaten az kaldı bu ne cesaret geldi birden

Kesinlikle herşey olacağına varır , bende spor hareket diye delirmiyorum ama beni rahatlatması açısından hamile yogası işe yaradı hiç ağrı çekmedim , sonuç normal olmasa da ben kendimi rahatlattım derim bana anlık gevşeme esneklik kazandırdı diye düşünüyorum

Ve bu malesef son anda açığa çıktı dimi , içim rahat etsin başka bir yere de görün vaktin varken

Evet işte aynen öyle ben sorduğumda söyledi üstelik hastane ile doğum paketlerini oda seçeneklerini konuşucaz dedik çünkü son 3 hafta dedi o zaman sordum nasıl olucak ne diyorsunuz diye kesinlikle sezeryan diyorum 15ine kdr gelmezse alıcaz dedi. En azından normali deneseydik dedim. Tüp bebek gebeliği ve istenilen bebek kesinlikle önermiyorum normal doğum dedi bayada net yani bana açık kapı bırakmadı resmen. Yani anlamadığım sancım tuttu suyum geldi açılmam oldu vs o zamandamı sezeryana alıcak sorgusuz sualsiz.

Evet bildiği yaşadığı tecrübelere istinaden böyle konuşsa bile bana da yaklaşımı katı geldi
Doktor olarak 0 risk istiyor ki , 0 risk garantisi diye bişey yok Allah bilir yani..

Son atraksiyonlar

O zaman dinlenmeye çalış canım . Evde de sürekli hareket halindeyim dedin ya . Hiç bişey yapma uzat ayaklarını dinlen . Bakalım geçecekmi . Benimde yoğrulduğum zaman oluyor çünkü
Nst ye girdim bi sorun çıkmadı ama ağrı hala gelip gidiyor doktor progestan fitil verdi, sanırım o da 37 dolana kadar beklesin istiyor 3 gün kaldı zaten

çentik falan derken 4e doğru gidiyor bu totosunu ısırırım onun geçen hafta kaç kiloydu? son zamanlarda çok hızlı alıyorlar sanki
Çentik olmasa 6-7 kilo olacakmış H honey bunch senin kız biraz rahatına düşkün çıktı bence, şimdi yerinde rahat yemek elden su gölden; çıkıp da napsın yok emmekle uğraş, yok çiş yapmakla uğraş, gaz çıkarmakla uğşraş...

Annene acil şifa diliyorum canim hakkında hayırlısı olsun senin içinde inşallah herşey yolunda gider ❤

Tuzu sıfırladığımdan beri ayak tabanı ağrım yok çünkü ödemlerin o ağrıda payı var diye düşünüyorum. Aynen bıçak saplanır gibi bir ağrı var, geçen istemsiz bağırdım hatta.

Çikolata kistleri normal kistten çok daha farklı, yumurtalıklarda yapışık içi pıhtılaşmış adet kanı dolu bir kist. çok lanet bişey canım, tedavisi yok, ameliyatı riskli ama işin güzel yanı hamilelikte kayboluyorlar tabi doğumdan sonra tekrar hortluyorlar

Yönlendirmek için demedim üzüldüm o kadar baskı altında hissettiği belli ki yazdıklarından arkadaşımızın. Güven konusuna gelince evet sezeryan bebek için güvenli emin ellerde olunca, bebeği için vicdan azabı çekmesine gerek yok bu yüzden, bunu anlattım, kendisi de anladı
Diğer yandan yanlış anlaşılmaya müsait olmuş normal doğum yapmak isteyen arkadaşlar da ben bebeğimi tehlikeye mi atıyorum diye düşünebilir, benim bahsettiğim binde bir olan şeyler, bir arkadaşımın başına gelmiş ama doktorundan kaynaklı yani sezeryanlık bebeği normal doğurtmaya kalkışmış. Herkesin şartları neye uygunsa doğumu o şekilde ilerler zaten

Benim iki miyomum da bebekle beraber büyüdü, belli bir haftadan sonra büyümüyorlar ama, ilk üç ay hızlı büyüyorlar. Çikolata kisti cidden farklı bir şey ama, rahimden parçalar ayrılıp yumurtalıklara yapışıyormuş, o şekilde oluşuyorlarmış diye biliyorum.

Çikolata kistleri daha küçük sanırım bilgim yok , bebekle büyüyen kist büyük bişey almışlar ameliyatla çok şaşırmıştım

Evet hepimiz duyduğumuz , gördüğümüz örnekleri paylaşıyoruz, sohbet olsun diye
Hepimizin hikayesi farklı neticede
Ne bileyim ne kadar sakin görünsekte içten içe etkileniyoruz bence
Bir kaç güne kalmaz bizlerde hikayemizi paylaşacağız umarım kolay ve güzel olur herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…