Nst ye girdim bi sorun çıkmadı ama ağrı hala gelip gidiyor doktor progestan fitil verdi, sanırım o da 37 dolana kadar beklesin istiyor 3 gün kaldı zaten
İnşallah bekler canım. Sen bol bol dinlenmeye yatıp uzanmaya bak yorma kendini . Seninle günlerimiz hemen hemen aynı . Yorma kendini

İnşallah bekler canım. Sen bol bol dinlenmeye yatıp uzanmaya bak yorma kendini . Seninle günlerimiz hemen hemen aynı . Yorma kendini
Aksi gibi de eşime bi isteksizlik geldi evdeki işleri yapmaktan kaytarıyor, yapsa bile oflaya poflaya o yüzden son zamanlarda çok ayakta kalmıştım. şimdi mutfağa oturdum ona yemek tarif ediyorum o yapıyor

Aksi gibi de eşime bi isteksizlik geldi evdeki işleri yapmaktan kaytarıyor, yapsa bile oflaya poflaya o yüzden son zamanlarda çok ayakta kalmıştım. şimdi mutfağa oturdum ona yemek tarif ediyorum o yapıyor
Benimki de öyle ya şuan isteksizlik geldi ama ev sıcak bugün herşeyi bitirip kısmetse Salı kadın çağıracağım

Belli olmaz canım. Hem anne karnında bir gün de bir gündür Zamanını bekliyor senin yarmagülün Hazırlıklarını tamamlayınca kimse tutamaz onu. Maşallah fındığıma
Fındık cuvalı olucak bekleye bekleye
Bakalım artık ya herşey olacagına varıyor ama dogum falan yok kısa vadede hevesim kırıldı dogurmuyorum diye bende trip atıcam en son

Benimki de öyle ya şuan isteksizlik geldi ama ev sıcak bugün herşeyi bitirip kısmetse Salı kadın çağıracağım
Biz bugün bayaa iş hallettik, eşime de bazen isteksizlik geliyor ama bazen böyle bir anda bitiriveriyor işleri. Klimayı açtık bütün ev serinledi yoksa çok zor bu sıcakta.

Fındık cuvalı olucak bekleye bekleye
Bakalım artık ya herşey olacagına varıyor ama dogum falan yok kısa vadede hevesim kırıldı dogurmuyorum diye bende trip atıcam en son
Geç döllenmedir belki canım. Benim sat'a göre seninle aynı günüm ama doktor bana eni sat belirlemişti ultrasona göre.

Bende meraktan istiyordum ama lekelenme veya Doğumu tetikleme durumu varsa gerekmiyor bence de
Ya da tetiklesin anasını satayım doğsun doğacak zaten az kaldı bu ne cesaret geldi birden

Kanala girmişmiydi ipek hanım :)
Zaten artık dogum vakti dogaada normal bebek statüsüne ulastılar benimki tosunlasma cabasında halbuki ne anası ne babası öyle kime cekti belli değil

Ben hic spor yapmadım ki zaten hamile kalmadan bikaç ay önce bırakmıstım sporu sonra risklerim vardı derken hic dönmedim geri
Ama agrı sızı bendede olmadı veya yorgunluk tembellik son bi aydır net bi sekilde var

Doktorun dedigi seylerden biride;
Avrupada ilk üc ay aktif gecer ikinci üc ay orta seviyede son üc ay stand by modunda gecer
Bizde ne oluyor ilk üc ay stand by modunda oluyor aman uzanma aman zıplama aman fazla hareket etme cocuk düşer diye diye kıpırdatmıyorlar hamileleri cocuk düşücek olaa böyle hareketlerle neden kürtaj diye bişey var zıpla düşür diye tavsiye ederiz. İkinci üc ay hareketlenmeye baslıyorlar ücüncü üc ay normalde spor yapmayan kadın baslıyor o kiloyla bebegin nefesinden calıp spora squata merdiven cıkmaya yürümeye pilatese vs
Daha önceden spor yapmayanlar karınları burnuna gelince spor yapıyor halbuki vucutları alısık değil aylarca oturmuslar karınları burnuna gelmiş gögüs kafesinde baskı var cocuk olmus bilmem kac kg zaten nefes nefese kalıyorsun iki adımında birde bebegi besleyen damarlarını yoruyorsun bu hareketlerle vs tarzı bişeyler dedi

Simdi haklı değilde ne

Son düzenleme:
Tembel teneke cıksın mıncırcam her yerini bütün boğumlarını ısırıcam haberi yok

Ay ama öyle olsa 3600gr 5kg olur bitime kadar
Haklısın Benim gelişimi doktorun dediği tarihle uyumlu oldu hep. Şimdi 2700 diyor mesela. Aslında erkekler geç gelir derler ama benim gördüğüm kızlar nazlanıyor, yeğenlerimde ve arkadaşımda öyle oldu, doğmak bilmediler

Seninde su gibi akintin geliyodu dimi acilde bise dememislerdi
Evet canım ben normal muayenede söyledim doktora o da ultrason sırasında suyun normal ama yine de bi test yaptıralım başka bi yerden sızıyo olabilir dedi ebe alttan bişeyle baktı su değilmiş test negatif çıktı böyle gebelik testi gibi bişeydi doktor fitil vermiş ama enfeksiyon şikayetim yoktu ben de anlamadım

Ben bekarken açık ameliyat oldum çikolata kistinden gittiğim doktor hamilelik konusunda çok sıkıntı çekersin ilerde demişti ama çok şükür bi sorun olmadı ha kayıplarım oldu mu evet ama sebebi bu değildi geçen senelerde yine çikolata kistin var tekrarlamış ameliyat olmazsan çocuğun olmaz dedi bi doktor ama ben çok şükür sadece klomenle hamile kalabildim herşey Allah'ın takdiri bence

Evet canım çikolata kisti olup doğal yoldan hemen hamile kalan da var, benim gibi senelerce bir sürü tedavi ile uğraşan da sen şanslı kesimdeymişsin maşallah.

Allah sizin de annenizin de yardımcısı olsun annenizin ameliyatı sizin de doğumunuz kolay geçer ins dualarım sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…