Sanırım sıcaklar erkekleri de vurdu ama daha bunun lohusa lığı var pes etmemeleri lazım
Benimki de guya bana yardim etti yemek yaparken. Ortaligi o kadar batirdi ki temizlemesi bana dustu. Tavuklu seyleri her yere bulastirma diyorum, nolur ki diyor, fazla takiyormusum. 1000 kez tane tane anlattim oysa ki.

Ay o hep değişiyor benim cevremde vaktinde doguran cok az gibi bişey ya + ya - gidiyorlar :)
Erkekler genelde daha kilolu olur ama bizim kız erkek fatma olucak demekki

Kızlar beylerinizi mutfaga sokun. Temizlikte yapsınlar yemekte bulasıkta vs
İlk zamanlar sizi sinir krizine sokabilirler ekstra dagıtabilirler tatsız tuzsuz yedirebilirler
Ama cocuk olunca o kadar cok işinize yarayacak ki her bir yardımı
O bilmez o anlamaz o batırır o mahveder demeyin söylenmeden kabul edin böyle böyle öğrenecek herşeyi bizde anamızın karnından öğrenip dogmadık

Ben de bu mantıktayım

Yok artık :)
Tatilini yarıda kessin bi zahmet dogum yapıcagımız tarih tee kac ay öncesinden belli
Benim büyük ablamda bütün yaz 2 çocuğuyla kayınvalidesinin yazlığındaydı , şimdi 26-29 ağustosta kuşadasına gidiyor Doğum olursa hemen gelirim diyor çok sinirlendim

Biz bugün bayaa iş hallettik, eşime de bazen isteksizlik geliyor ama bazen böyle bir anda bitiriveriyor işleri. Klimayı açtık bütün ev serinledi yoksa çok zor bu sıcakta.

Evet bende bir çok işimi yaptım , az kaldı yani valizleri sonlandırmak ve ütü işlerini hallediyorum bugün

Bana 35.haftada Kanala çok yakın demişti baya yakın 37.hafta bile gelebilir demişti sonra sorduğumda normal olması gereken pozisyonda dedi hep , aynen şimdi doğsa koca bebek diyorum belkide son hazırlıklarımı bekliyor öyle gelecek o yüzden valiz kontrolü yaptım ıvır zıvırımı ekleyip hazır olucam
İlk 3 ay bizde psikolojik ağır hareket edip dikkat ediyoruz hem yerleştiği hem organların oluştuğu evre diye Zorlamamak mantıklı geliyor yinede ama sonra isteyen yapabilir bencede egzersiz nefes çalışmaları vs doğru kullanmayı öğrenince bebek oksijeninden çalmış olmuyorsun ama son zamanda bir anda spora yüklenmenin anlamı Yok gerçekten

Ay nasıl temizlik yaptın ben ancak ayak üstü işlermi yapıyorum ,ben aylardır süpürge yapmadım eğilmek bile zor artık

4 kesin zaten ya
Valal coraspin baya işe yaramıs sorma toraman dünyaya getiricem bogum bogum kollu bacaklı :)
Gecen hafta 3300civarıydı 300gr almıs yavrum
Haftada 300 gr alabiliyorlar artık, ama ben çok merak ediyorum bakalım usg kilosuyla doğum kilosu tutacak mı?
Allah annenize şifa versin, hamilelerin duası kabul olur inşallah dualarımız kabul olur
Benim de ödemim var ama hiç tuzu kesemiyorum ya o ödemle yaşarım ama tuzsuz yiyemem deyip tercihimi tuzdan yana kullanıyorum
Geç döllenmedir belki canım. Benim sat'a göre seninle aynı günüm ama doktor bana eni sat belirlemişti ultrasona göre.
Benim de geç döllenmeydi 4. Ayda falan haftasını yakaladı gelişimi. Acaba geç döllenme diye geç doğma ihtimali var mı?
Ona katılıyorum. Valla başta düşecek bebeği peogestan falan tutmuyor, düşmeyecek olan da hopla zıpla hiçbişe olmuyor. İlk 3 ay ilişkiyi de yasaklıyorlar, iş yapma ağır kaldırma falan. Spor da yaptırmıyorlar. Son aylarda yükleniyoruz gerçekten. Gerçi ben son aylarda da yüklenemedim
Kızlar anahtarlıklarım hazırlanmış kargoda neyseki yetişiyor

Eki Görüntüle 2301311
Çok güzel olmuş hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…