Yok benim ki korku degil özlemmm sadece illaki verilecek ama özledim cok kiyafetlerimi kac aydir cuval gibi giyinmekten bıktım

..
Benim büyük ablamda bütün yaz 2 çocuğuyla kayınvalidesinin yazlığındaydı , şimdi 26-29 ağustosta kuşadasına gidiyor Doğum olursa hemen gelirim diyor çok sinirlendim
benim görümcem iş nedeniyle yurtdısına cıkıcak üc gün haftaya kaynanamda işci tutcak gene haftaya bikaç gün yok İstanbul’da
Ama kendi ailem olsa cok bozulurdum

Rabbim yardimciniz olsun..en iiyi ben anlarim annem hala yataga bagimli yatiyor..gunden gune iyiye gidiyor ama ne yurume ne konusma var..bakan olup ben uzaklasinca biraz daha iyi hissettim kendimi ama aklim hep orada..en cok dogum animi dusunuyorum keske yanimda olsaydi diyorum ama biz dr boyle sinandik diyorum sonra..banada cok dediler bu halde hataneye gelme bu halde kaldirma anneni.. ama anne iste yorgunlugu bile hissetmiyosunda o gerginlik mahvediyor insani..umarim kisa zamanda yoluna girer sizin icinde her sey..umarim cokcok iyi gecer ameliyat..en azindan agrilari azaldi diye dua ediyorum en azindan yaninda sevdigi insanlar var diyorum anca oyoe bebegime odaklanabiliyorum umarim sizin surecte cabuk biter..cok dua edicem sizin icinde

..

benim görümcem iş nedeniyle yurtdısına cıkıcak üc gün haftaya kaynanamda işci tutcak gene haftaya bikaç gün yok İstanbul’da
Ama kendi ailem olsa cok bozulurdum
Bayramda görümcelerim tatile kayınvalide memlekete düğüne gitti ve korka korka gittiler bizimkilerin yaptığına bak

+/- 400gr oynayabilir dedi doktor
Zaten sis doguyorlar hastaneden cıkana kadar hop iniyor ya kiloları :)

Bayramda görümcelerim tatile kayınvalide memlekete düğüne gitti ve korka korka gittiler bizimkilerin yaptığına bak
Bayramda bende sehir dışına cıktım ilk korkmustum dogururmuyum diye ama simdi düşününce iyiki cıkmısım zaten benim kızın gelecegi yokmus

Ay nasıl temizlik yaptın ben ancak ayak üstü işlermi yapıyorum ,ben aylardır süpürge yapmadım eğilmek bile zor artık
Ben de biraz ağrı olsun diye uğraşıyorum daha belirti yok, çok şükür nankör gibi şikayet etmeyeyim vücudum iyi ama doğuramiycam bu gidişle diye korkuyorum
Yok benim ki korku degil özlemmm sadece illaki verilecek ama özledim cok kiyafetlerimi kac aydir cuval gibi giyinmekten bıktım
Aynısı ya, 9 aydır tek parça şey almadım hamile pantolonu ve pijaması dışında. Karnım bir insin kıyafetlere saldırıcam

Evet canım çikolata kisti olup doğal yoldan hemen hamile kalan da var, benim gibi senelerce bir sürü tedavi ile uğraşan da sen şanslı kesimdeymişsin maşallah.
Ben de 4 sene sonra bugünleri görebildim Rabbim çok uğraştırmadı ne kadar şükretsem az bugünleri gördük sonunu da görebilelim hayırlısıyla inşallah hepimiz

Ben de dar kotlarimi, kayisi kivaminda yumurta yemeyi, doya doya kahve icmeyi, bir de sut icmek zorunda olmamayi ozledim en cok

Allah razı olsun canım dualarınızı eksik etmeyin inşallah Rabbim cümle hastalarla beraber şifasını verir

Alla alla akıntıyı enfeksiyon olarak görmüştür dr ondan vermiştir bende fitil kullanıyom bugün aon hatta sarı akintim vardi ondan vermişti dr pazartesi bende bi soylıyım dr a o testten yapicak mi bakalim

Peki bir soru da benden kızlar tam 38+1 de sezeryan olacagım ben, ciğer geliştirici iğne vururdu doktor gelişimi falan çok iyi, bu haftalarda vuruluyor mu, sordum ne olur ne olmaz önleminizi alalım dedi ama aklım da karıştı, bakıyorum bir zararı var mı diye ama çok saglıklı bir bilgi de yok nette

Allah razı olsun canım aynen aynı halde olunca insan daha iyi anlıyor birbirini valla bende hiç kendimi düşünmüyorum ameliyat olunca kim kalacak diyor annem bana kıyamıyor bende diyorum tek sen iyi ol ağrıların hafiflesin ben kalırım annem diyorum yeterli o iyi olsun ben elimden geldiği kadar bakarım ilk günler zor geçecek biliyorum ama yeterli iyi olsun annem ben bakarım ona işte senin için güzel olan bakan birilerinin olması güzel benden başka anneme bakacak kimse yok o yüzden doğumdan önce ameliyat olup toparlanması benim için çok önemli kızıma da diyorum aman kızım sakın acele etme annane biraz iyileşsin öyle gel inşallah diyorum dualarınıza çok ihtiyacımız var canım inşallah tüm hastalarla beraber senin annende en koşa zamanda yürümeye konuşmaya başlar canım benimde dualarında sınız hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…