ShinSeGi de vurulmustu sanırım

Hiç +400 falan çıkan duymadım genelde hep az çıkıyor gibi. Aman sağlıklı olsunlar da
Aminn az kilolu olucak fikrine aylarca kendimi alıstırdıgım icin hic önemli değil gercekten ne kadar dogacagı :)
Ellerinde sabit bir tartı ve elle tutulan bi cocuk olmadıgı icin ölcümler sonucu rakamları söylüyorlar o yüzden opsiyon veriyor

bende 38+1 ameliyat oldum aynı sizin gibi ciğer g.igne istemiştim kaç doktor danıştım hepside gereksiz dedi çünkü ciğerler 36.haftada tamamen gelişim işlevini bitiriyorlar. 38haf4ada gereksuzmis

bende 38+1 ameliyat oldum aynı sizin gibi ciğer g.igne istemiştim kaç doktor danıştım hepside gereksiz dedi çünkü ciğerler 36.haftada tamamen gelişim işlevini bitiriyorlar. 38haf4ada gereksuzmis
Ben de öyle düşünüyorum ama bilemedim daha iyi bilecek değilim diye de düşünüyorum, hani yararı olmaması neyse de zararı olmasın yeter

Merhaba Cnim hatirladinmi beni? eski nickim Canım Azram beraber 2016 yılında emily topiginde topanmistik.Ayrıca hayirli olsun sağlıkla kucağına al bebisinj

Ben sadece forumlardan okuduğum kadarıyla biliyorum 38. Haftada doğanlara vurulmuyor diye biliyorum daha çok 36 da vurulduğunu duydum
Ben de önceden zerre kafama takmıyordum kilosunu fakat kv kendi kızının 4200 doğurduğundan bahsederken seninki o kadar olmaz dedi bi ara ondan beridir iki çift laf söylemek için 4 kilo doğsa mı diye içimden geçirmiypr da değilim yani

Ahh ben neler beğeniyorumda bedenime küstüm hiç birşey alasım yok. Doğumdan sonra kiloları verip dolabımı baştan dizicem :)

Sabah kalktığımdq oluyor bende o ayak ağrısı. Hatta hem bacaklar hem ayaklar bazende kalça ağrısı. Kalkıp yürümeden geçmiyor uyutmuyorda

Sabah kalktığımdq oluyor bende o ayak ağrısı. Hatta hem bacaklar hem ayaklar bazende kalça ağrısı. Kalkıp yürümeden geçmiyor uyutmuyorda
Evet, uzun sure uzandiktan sonra daha cok hissediyorum ben de. Kalca agrisi da sola ne zaman yatsam oluyor. Alisamadim su sol tarafa yatma isine bi turlu.

Alla alla akıntıyı enfeksiyon olarak görmüştür dr ondan vermiştir bende fitil kullanıyom bugün aon hatta sarı akintim vardi ondan vermişti dr pazartesi bende bi soylıyım dr a o testten yapicak mi bakalim
Hiç bi şikayetim yoktu yani sadece su gibi akıntı oluyo diye verdi ilk zamanlar bi kere kullanmıştım ama o zaman feci şekilde enfeksiyon kapmıştım hastanede yattığımdan dolayı şimdi bi tanesini kullandım diğerini kullanmadım şikayetim yok çünkü inşallah yaparlar testi sana da ağrılı bişey değil ama benim hassasiyet fazla olduğu için çığlık atıyorum hep alttan şeylerde

Havalianne__ gözün aydın canım Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah.kızlarımız aynı kiloda dogmus minnaklar kurban olurum ya.Agustosta doğum yaptım ama sık sık yazamasam da eylül annelerine gelip buradaki sayfaları okuyorum.alışkanlık olmuş:))
Bugün bir haftalık olduk çok şükür acıkınca bağırmak dışında bir problemimiz yok.Annem.eşim kv sagolsunlar yardim ediyorlar yorgun da hissetmiyorum ama böyle ara ara ağlayasım geliyor tutamıyorum kendimi ağlıyorum rahatlıyorum.inşallah geçicidir.
Kalanları Allah bir avazda kurtarsin inşallah öyle güzel bir duyguymuş ki gerçekten..şimdi bile duygulandim:))

Canım 38 haftada gerek yok diye biliyorum ciğer gelişimini tamamlamış oluyor tabi doktorun daha iyi bilir .

Slm kızlar pazartesi temizlikçi geliyo nerden başlatmayım sizler ilk nerden temizletmeye başladınız şimdiden stres oldum yaaa
Tecrübeli ise onların genelde kendince bir sistemi oluyor zaten. Benim eve gelenler güneşe göre hareket etti çünkü benim evin her cephesi sabahtan akşama kadar sırayla güneş alıyor. Nerde güneş yoksa orayı hallettiler. Bitirmeden gitmem demişti zaten sağolsun gerçekten bitene kadar gitmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…