Ben saat başı ağrıdan uyanıp kalça değiştiriyorum bir sağa bir sola dönüyorum sağ taraf daha az acıyor sanki onda iki saat yatabiliyorum
Ben de oyleyim. Sag taraf daha rahat. Biraz sola yatip sonra donuyorum dayanamayip. Cok ters geliyor bana sola yatmak. Bir de kalcam agriyor.

Ben de oyleyim. Sag taraf daha rahat. Biraz sola yatip sonra donuyorum dayanamayip. Cok ters geliyor bana sola yatmak. Bir de kalcam agriyor.

Ben sola yattığımda nefes darlığı yaşıyorum doktoruma sordum önemli olan sırt üstü yatmaman ki ztn şu anda yatamıyorum belime ağrı giriyor nefesim kesiliyor iyice. İstediğin kdr sağına yatabilirsin dedi.

Babaniz hayattaysa o da ilgilenir ? Sizden baska kimse yok mu ? Benim olmasina ragmen ben her gun gidip hastanede kaldim 1 ay..simdi toparlaniyim biraz o da iyi olsun yanima almak istiyorum kısın..gerci doktorlari vs hep orada ayni sehirde degiliz ama bu sekilde gozum hep arkada..cokcok zor Allah yardimciimiz olsun guc kuvvet versin zor gunlerde gececek..

Aksi gibi de eşime bi isteksizlik geldi evdeki işleri yapmaktan kaytarıyor, yapsa bile oflaya poflaya o yüzden son zamanlarda çok ayakta kalmıştım. şimdi mutfağa oturdum ona yemek tarif ediyorum o yapıyor
Sorma canım bende izne ayrıldım ayrılalı nasıl olsa evdeyim diye herşeyi ben yapar oldum bide evde durmak sana yaramadı hiç oturmuyorsun diyor

Ahh ben neler beğeniyorumda bedenime küstüm hiç birşey alasım yok. Doğumdan sonra kiloları verip dolabımı baştan dizicem :)
Nasil bir sey yasadiysak artik o yüksek belli kotla bogazli kazagi cekip saclarimi salinca gelen hisle pazar banyo yapip temiz pijamalari giyme hisssi bende mutluluk uyandiriyo giyinmek suslenmek her turlu mutluluk o ayri da o yuzden sevemedim herhalde hic gobisimi

Slm kızlar pazartesi temizlikçi geliyo nerden başlatmayım sizler ilk nerden temizletmeye başladınız şimdiden stres oldum yaaa
En cok neresi kirliyse ordan baslat..ben mutfak(en kirlenen yer dolaplar vs) salon banyo yaptirdim camlari sildi odalara girdikce kapatip kapatip cikti :)

Valla ben sirt ustu yatmayi da seviyorum. Arada onu da yapiyorum.

Selam
Bana gelen kadın ilk önce salondan baslıyor sonra yatak odaları sonra mutfak sonra ütü en son da banyoyu silip cıkıyor

Magnetlerimiz hazırlanmış kargoya verilecekmiş
"Ece doğdu Ada ve Masal abla oldu" ❤
Doğuma kaldı 2.5 hafta inş
Çok ciciler
En cok neresi kirliyse ordan baslat..ben mutfak(en kirlenen yer dolaplar vs) salon banyo yaptirdim camlari sildi odalara girdikce kapatip kapatip cikti :)
Mutfak dolapları çabuk batıyor evet benim en çok camlar ve mutfak dolapları inşallah elide hızlıdır bakalım

Sabah kalktığımdq oluyor bende o ayak ağrısı. Hatta hem bacaklar hem ayaklar bazende kalça ağrısı. Kalkıp yürümeden geçmiyor uyutmuyorda
Valla ben de ne tarafa yatsam o tarafın kalçası ağrıyor, uyutmuyor dason zamanlar hayırlısıyla geçseydi inşallah
Ayy ne güzel ben de şu doğum stresinden kurtulup sadece bebeğimle ilgilendiğim zamanları görmeyi o kadar çok istiyorum ki. Doğumunuz nasıl olmuştu sizin?
Slm kızlar pazartesi temizlikçi geliyo nerden başlatmayım sizler ilk nerden temizletmeye başladınız şimdiden stres oldum yaaa
Nerde oturuyorsunuz? Ne kadara geliyor temizlikçi? Ben de bi kere tüm gün alıp 2 hafta sonrasında da her hafta yarım gün gelmeseini isteyeceğim ama acaba istanbulda haftalık yarıö gün ne kadara geliyorlar

Kızlar doktor meme ucu kremi olarak garmastan yazdı doğum sonrası kullanacaksın diye.
Bir de humana stil çay yazmış süt arttırıcı olarak. Bilgisi olan var mı
Humana cok cici sut yapiyor. Garmastan ise tesaduf ilk dogumda esim alip gelmisti. Bu dogumda doktorun yazmasini beklemeden kendim aldirdim. Cok guzel bir krem. Su an kullaniyorum.

İstanbulda oturuyorum tün gün alacağım 180tl ye geliyo yarım gün gelen burda oturduğum yerde pek yok anca anlaşmalı her hafta rutin geliyorlar

Sorma canım bende izne ayrıldım ayrılalı nasıl olsa evdeyim diye herşeyi ben yapar oldum bide evde durmak sana yaramadı hiç oturmuyorsun diyor
İnsan evde durdukça herşey gözüne batıyor şimdi de mutfak dolaplarının içi gözüme takılıp duruyor bi silinse güzel olacak ama o kadar cesur değilim artık kendini iyi hissettikçe yapasın geliyordur. Ama ben dünden beri bayağa ağırlaştım sanki hareket ettikçe çocuk çıkıverecekmiş gibi hissediyorum

Çok ciciler

Mutfak dolapları çabuk batıyor evet benim en çok camlar ve mutfak dolapları inşallah elide hızlıdır bakalım
Ben 2 kişi çalışan bir bayan buldum, iki kişi daha iyi yaptılar tabi birazcık daha fazla ödedim 200 TL. Tek kişi gelen 170e gelecekti ama o kadar işi hayatta yapamazdı, 30 TL fazla olsa ne olacak. Evin her yeri parladı resmen. 2 senedir çıkartamadığım kireç lekelerini bile yok etmişler. Kendimi temizlik hastaları belgeselindeki evi temizlenen istifçiler gibi hissettim

Ayy istanbul mu? Hangi semt? Belki yakınızdor ben de temizlikçi bulamıyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…