Ben de oyleyim. Sag taraf daha rahat. Biraz sola yatip sonra donuyorum dayanamayip. Cok ters geliyor bana sola yatmak. Bir de kalcam agriyor.Ben saat başı ağrıdan uyanıp kalça değiştiriyorum bir sağa bir sola dönüyorumsağ taraf daha az acıyor sanki onda iki saat yatabiliyorum
Ben de dar kotlarimi, kayisi kivaminda yumurta yemeyi, doya doya kahve icmeyi, bir de sut icmek zorunda olmamayi ozledim en cok
Ben de oyleyim. Sag taraf daha rahat. Biraz sola yatip sonra donuyorum dayanamayip. Cok ters geliyor bana sola yatmak. Bir de kalcam agriyor.
Babaniz hayattaysa o da ilgilenir ? Sizden baska kimse yok mu ? Benim olmasina ragmen ben her gun gidip hastanede kaldim 1 ay..simdi toparlaniyim biraz o da iyi olsun yanima almak istiyorum kısın..gerci doktorlari vs hep orada ayni sehirde degiliz ama bu sekilde gozum hep arkada..cokcok zor Allah yardimciimiz olsun guc kuvvet versinAllah razı olsun canım aynen aynı halde olunca insan daha iyi anlıyor birbirini valla bende hiç kendimi düşünmüyorum ameliyat olunca kim kalacak diyor annem bana kıyamıyor bende diyorum tek sen iyi ol ağrıların hafiflesin ben kalırım annem diyorum yeterli o iyi olsun ben elimden geldiği kadar bakarım ilk günler zor geçecek biliyorum ama yeterli iyi olsun annem ben bakarım ona işte senin için güzel olan bakan birilerinin olması güzel benden başka anneme bakacak kimse yok o yüzden doğumdan önce ameliyat olup toparlanması benim için çok önemli kızıma da diyorum aman kızım sakın acele etme annane biraz iyileşsin öyle gel inşallah diyorum dualarınıza çok ihtiyacımız var canım inşallah tüm hastalarla beraber senin annende en koşa zamanda yürümeye konuşmaya başlar canım benimde dualarında sınız hep
Sorma canım bende izne ayrıldım ayrılalı nasıl olsa evdeyim diye herşeyi ben yapar oldumAksi gibi de eşime bi isteksizlik geldi evdeki işleri yapmaktan kaytarıyor, yapsa bile oflaya poflayao yüzden son zamanlarda çok ayakta kalmıştım. şimdi mutfağa oturdum ona yemek tarif ediyorum o yapıyor
Ben de biraz ağrı olsun diye uğraşıyorum daha belirti yok, çok şükür nankör gibi şikayet etmeyeyim vücudum iyi ama doğuramiycam bu gidişle diye korkuyorum
Aynısı ya, 9 aydır tek parça şey almadım hamile pantolonu ve pijaması dışında. Karnım bir insin kıyafetlere saldırıcam
Nasil bir sey yasadiysak artikAhh ben neler beğeniyorumda bedenime küstüm hiç birşey alasım yok. Doğumdan sonra kiloları verip dolabımı baştan dizicem :)
En cok neresi kirliyse ordan baslat..ben mutfak(en kirlenen yer dolaplar vs) salon banyo yaptirdim camlari sildi odalara girdikce kapatip kapatip cikti :)Slm kızlar pazartesi temizlikçi geliyo nerden başlatmayım sizler ilk nerden temizletmeye başladınız şimdiden stres oldum yaaa
Valla ben sirt ustu yatmayi da seviyorum. Arada onu da yapiyorum.Ben sola yattığımda nefes darlığı yaşıyorum doktoruma sordum önemli olan sırt üstü yatmaman ki ztn şu anda yatamıyorum belime ağrı giriyor nefesim kesiliyor iyice. İstediğin kdr sağına yatabilirsin dedi.
Ya bu bebislilere bayiliyorum cok tatliiiiMagnetlerimiz hazırlanmış kargoya verilecekmiş
"Ece doğdu Ada ve Masal abla oldu" ❤
Doğuma kaldı 2.5 hafta inş
Tecrübeli ise onların genelde kendince bir sistemi oluyor zaten. Benim eve gelenler güneşe göre hareket etti çünkü benim evin her cephesi sabahtan akşama kadar sırayla güneş alıyor. Nerde güneş yoksa orayı hallettiler. Bitirmeden gitmem demişti zaten sağolsun gerçekten bitene kadar gitmedi
Selam
Bana gelen kadın ilk önce salondan baslıyor sonra yatak odaları sonra mutfak sonra ütü en son da banyoyu silip cıkıyor
Çok cicilerMagnetlerimiz hazırlanmış kargoya verilecekmiş
"Ece doğdu Ada ve Masal abla oldu" ❤
Doğuma kaldı 2.5 hafta inş
Mutfak dolapları çabuk batıyor evet benim en çok camlar ve mutfak dolapları inşallah elide hızlıdır bakalımEn cok neresi kirliyse ordan baslat..ben mutfak(en kirlenen yer dolaplar vs) salon banyo yaptirdim camlari sildi odalara girdikce kapatip kapatip cikti :)
Valla ben de ne tarafa yatsam o tarafın kalçası ağrıyor, uyutmuyor daSabah kalktığımdq oluyor bende o ayak ağrısı. Hatta hem bacaklar hem ayaklar bazende kalça ağrısı. Kalkıp yürümeden geçmiyor uyutmuyorda
Ayy ne güzel ben de şu doğum stresinden kurtulup sadece bebeğimle ilgilendiğim zamanları görmeyi o kadar çok istiyorum ki. Doğumunuz nasıl olmuştu sizin?@SLVESTER gözün aydın canım Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah.kızlarımız aynı kiloda dogmus minnaklar kurban olurum ya.Agustosta doğum yaptım ama sık sık yazamasam da eylül annelerine gelip buradaki sayfaları okuyorum.alışkanlık olmuş:))
Bugün bir haftalık olduk çok şükür acıkınca bağırmak dışında bir problemimiz yok.Annem.eşim kv sagolsunlar yardim ediyorlar yorgun da hissetmiyorum ama böyle ara ara ağlayasım geliyor tutamıyorum kendimi ağlıyorum rahatlıyorum.inşallah geçicidir.
Kalanları Allah bir avazda kurtarsin inşallah öyle güzel bir duyguymuş ki gerçekten..şimdi bile duygulandim:))
Nerde oturuyorsunuz? Ne kadara geliyor temizlikçi? Ben de bi kere tüm gün alıp 2 hafta sonrasında da her hafta yarım gün gelmeseini isteyeceğim ama acaba istanbulda haftalık yarıö gün ne kadara geliyorlarSlm kızlar pazartesi temizlikçi geliyo nerden başlatmayım sizler ilk nerden temizletmeye başladınız şimdiden stres oldum yaaa
Humana cok cici sut yapiyor. Garmastan ise tesaduf ilk dogumda esim alip gelmisti. Bu dogumda doktorun yazmasini beklemeden kendim aldirdim. Cok guzel bir krem. Su an kullaniyorum.Kızlar doktor meme ucu kremi olarak garmastan yazdı doğum sonrası kullanacaksın diye.
Bir de humana stil çay yazmış süt arttırıcı olarak. Bilgisi olan var mı
İstanbulda oturuyorum tün gün alacağım 180tl ye geliyo yarım gün gelen burda oturduğum yerde pek yok anca anlaşmalı her hafta rutin geliyorlarValla ben de ne tarafa yatsam o tarafın kalçası ağrıyor, uyutmuyor dason zamanlar hayırlısıyla geçseydi inşallah
Ayy ne güzel ben de şu doğum stresinden kurtulup sadece bebeğimle ilgilendiğim zamanları görmeyi o kadar çok istiyorum ki. Doğumunuz nasıl olmuştu sizin?
Nerde oturuyorsunuz? Ne kadara geliyor temizlikçi? Ben de bi kere tüm gün alıp 2 hafta sonrasında da her hafta yarım gün gelmeseini isteyeceğim ama acaba istanbulda haftalık yarıö gün ne kadara geliyorlar
İnsan evde durdukça herşey gözüne batıyorSorma canım bende izne ayrıldım ayrılalı nasıl olsa evdeyim diye herşeyi ben yapar oldumbide evde durmak sana yaramadı hiç oturmuyorsun diyor
Ben 2 kişi çalışan bir bayan buldum, iki kişi daha iyi yaptılar tabi birazcık daha fazla ödedim 200 TL. Tek kişi gelen 170e gelecekti ama o kadar işi hayatta yapamazdı, 30 TL fazla olsa ne olacak. Evin her yeri parladı resmen. 2 senedir çıkartamadığım kireç lekelerini bile yok etmişler. Kendimi temizlik hastaları belgeselindeki evi temizlenen istifçiler gibi hissettimÇok ciciler
Mutfak dolapları çabuk batıyor evet benim en çok camlar ve mutfak dolapları inşallah elide hızlıdır bakalım
180 tl yarım gün mü gerçektenİstanbulda oturuyorum tün gün alacağım 180tl ye geliyo yarım gün gelen burda oturduğum yerde pek yok anca anlaşmalı her hafta rutin geliyorlar
Ben 2 kişi çalışan bir bayan buldum, iki kişi daha iyi yaptılar tabi birazcık daha fazla ödedim 200 TL. Tek kişi gelen 170e gelecekti ama o kadar işi hayatta yapamazdı, 30 TL fazla olsa ne olacak. Evin her yeri parladı resmen. 2 senedir çıkartamadığım kireç lekelerini bile yok etmişler. Kendimi temizlik hastaları belgeselindeki evi temizlenen istifçiler gibi hissettim
Yok tam gün 180180 tl yarım gün mü gerçekten
Ay seninki de çok hoşOoo tam bir piremses süsüben de atayım hediyeliğimi fikir olur belki sizlere, gerçi klasik bir şey ama
Eki Görüntüle 2301330
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?