Aman boşver yarıştırmayı, 4 kiloyu geçene ödül mü var

Slm kızlar pazartesi temizlikçi geliyo nerden başlatmayım sizler ilk nerden temizletmeye başladınız şimdiden stres oldum yaaa
Bende pek anlamam kayınvalide yönlendiriyor kadını önce salon camları silinirken perdeler yıkanıyor balkon temizleniyor , Salon tamamen temizlenince perdeler buruşmadan ıslak asılıyor , sonra ister yatak odası ister küçük oda camlar avizelere kapılar vs, odalar bitince mutfak , banyo , hol hepsinde cam perde olayı aynı şekilde , ay yazarken bile üşendim. Allah yapana kolaylık versin

Selam kızlar bügğn benim büyük kızın okul alışverişini yaptık baya yürüdüm yoruldum akşamda geldik eve ağrım var sanki bebek toplanıp duruyor karnımda ve altbtarafı zonklatıyor resmen çığlık atıyorum o derece doğum sancısı değildir heralde yatıp dinleneyim korkudan evi falan toparladım nolur nolmaz diyr
İki gün bakamadım doğum yapanlar olmuş sağlışa büyütün kuzularınızı

Ben bildiğin 3 günde 1 evi baştan aşağı temizliyorum oturamıyorum yerimde . Sonra da pişman oluyorum ağrılar başlayınca

Ben bildiğin 3 günde 1 evi baştan aşağı temizliyorum oturamıyorum yerimde . Sonra da pişman oluyorum ağrılar başlayınca
Aaa yok ben o kadar yapmıyorum. Bence sen de artık çok yorma kendini. Eşim süpürge yapıyor sağolsun bi de balonları yıkıyor. ben de toz alma, ortalık toparlama, çamaşır, mutfak toplama vs gibi işleri yapıyorum

Aynen artık bende yapmayacağım karnım bayağı aşağı indi çünkü enerjimi tüketmemeliyim

Yok tam gün 180
180 gayet iyi o zaman ama benim evim o kadar kirli ki şöyle iki kişi gelen bulabilsem süper olur.
Aman boşver yarıştırmayı, 4 kiloyu geçene ödül mü var
Ne bileuim kendi de doğrmuş 2,5 kilo. Madem büyük meziyet 4 doğursaymış
Malesef İzmir. Bütün arkadaşlarına sor, hatta eşin iş arkadaşlarına sorsun. Ben de hep sora sora buluyorum
İş arkadaşları bulunduğum yere uzak oturuyorlar hep bakalım apartmandakilere soracağım artık ama hiç de muhabbetim yok.
Kızlar 3 günüm kaldı
Planlı gün ve üstelik başına ne geleceğini bilmek en streslisiymis sanirim..
Ayy allah kurtarsın kolaylıkla inşallah. Bende de hiç bişe bilmediğimden bi stres var. Ve acayip bir korku hayırlısıyla bi atlatsaydım

Kızlar 3 günüm kaldı
Planlı gün ve üstelik başına ne geleceğini bilmek en streslisiymis sanirim..
Insallah kolaylikla, sorunsuzca atlatir bebise kavusursunuz.
Keske ben de bilsem. Bana gore de bilmemek daha stresli. Risk durumum olustugu icin her an sezaryen olabilirim. Normalde planli olacakti. Insallah bir sonraki randevumda doktorumun verecegi tarihe kadar dayanabilirim de kendimi ona gore hazirlarim.

Çok teşekkür ederim. Hepimiz en kolay, en sağlıklı şekilde yavrularımıza kavuşuruz insallah...

Hepsi oluyor Allahın izniyle.Doğumum biraz erken oldu 37.hafta hiç bir belirti yokken birden suyum geldi.Normal istiyordum suni sancıya dayanamadım bi 10 dak dayansam normal olacaktı hatta hastanede kızı annesinden daha dayanıklı diyorlar:).nstde de duramadim bebeğin kalp atışlarını duyamayinca mecbur sezaryene aldılar işte bugün 1 hafta oldu şükür gayet iyiyim.

Biz de bugun yüzdük baya insallah acisi cikmaz..aksam üzeri havuzdan cikmadik teyzeler durdurup durdurup kiz mi erkek mi diye soruyor
Enfeksiyon riski nedeniyle havuz önerilmiyor diye biliyorum doktorunuza danışın isterseniz

Maşallah daha iyi olun inşallah. Genel anestezi mi oldunuz? Kaç kilo doğdu bebiş usg ile aynı mıydı kilosu? Ayy çok soru sordum ama napayım merak işte

Doktora görünseniz nst çektirseniz iyi olur aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…