kızlar ya 2 gecedir bu kızın hareketleri benim canımı acıtıyor. yalnızca geceleri ama. belime falan vuruyor ağrısı değişik bişey böyle aşağıya baskı yapar gibi

kızlar ya 2 gecedir bu kızın hareketleri benim canımı acıtıyor. yalnızca geceleri ama. belime falan vuruyor ağrısı değişik bişey böyle aşağıya baskı yapar gibi
Benimki hep gece hareketleniyor.Simdi hıçkırıyor ama uzun sürüyor bayağı artik

Ama senin günün ileri o yüzden doğum belirtileri olabilir.Uzaninca geçiyor mu ona bak.Geçmiyor ise sure tut

Sana diyorum ist e senin doğum çok yakın doğuracaksın hazırlıklı ol bende öyleydim bi gecede supriz yaptı bana doğurdum senin msjin gozumden kacmadi yine cunku benim yaşadığım şeyleri sen yaşıyorsun hazırlıklı ol herşey için

Sağol kuzum Allah razı olsun şimdilik bizde iyiyiz şükür, ameliyat olduğu için tam yürüyemiyorum normal zaten. Şükür sütüm geldi, cokk cokk emiyor maşallah emziği de bugün evde verdim alıştı. Spinal olduğu için doktor günde 2,3 fincan nescafe iç dedi. Aklım orda takılı acaba şiddetli baş ağrısı yaşayacak mıyım diye, öyle düşündükçe hafif başıma ağrı giriyor. Ağrıyacak olsa şimdiye belli eder miydi acaba, Pazartesi bebeğimin topuk kanı alınacakmış sağlık ocağında. Sonra çocuk doktoruna kontrolümüz var.

Kızlar kendinize alt pjama 3,4 koyun. Bende sonda takılı olduğu için orda hasta bezi bağladıklarında kanamam dışarı çıktı, değiştirdim. Sonra bebeğinize ağız mendili veya önlük 3,4 koyun çünkü benim bebeğim ara sıra kusuyor balgam olarak oda normalmiş içindekini temizliyor dediler. Mama versem mi kararsızım, zayıf olduğu için veresim var kaşıkla birde emziği iyi emiyor acaba aç mı diyorum. Aç olsa ağlar herhalde, emerken yutkunma sesi geliyor sütüm var şimdilik. Şimdilik böyle kızlar, aklıma bişey gelirse bilgilendiririm yine sizi. Sizlerde inşallah sağ salim meleklerinize kavuşun inşallah

Dogrulugundan çok emin değilim ama bir yerde kendinizi çok yorarsanız bebek gündüz yapması gereken hareketleri akşam işiniz bitip oturduğunuz zaman yapar yazıyordu, benimde geçen haftalarda 2 akşam aynı oldu(belime vurması dışında) aşırı hareketliydi, hareket ettikçe rahime de baskı yapıp çok canımı yakıyordu, tedirgin olmuştum, sonra geçti ama dediğim gibi bele vuruyordu agrı,

Hadi yaa.Gelmeye hazırlık yapıyor desene
yok bu gece de gelmedi. zorla uykuya dalıyorum sonra noluyo bilmiyorum normale dönüyor herşey
valla hazırlıklıyım artık 39a girdik insallah bana da öyle bi gecede sürpriz yapar
aksine öyle çok yorulmuyorum rutin dışında bişey yapmıyorum 2 gündür. akıl sır erdiremedim yarın doktora sorucam

Doğum yapan arkadaslar bidee bişey soracağım ben, benim ayaklarım ve bacağım şişti ödem oluştu herhalde nasıl geçer bilginiz var mı, normal mi

Doğum yapan arkadaslar bidee bişey soracağım ben, benim ayaklarım ve bacağım şişti ödem oluştu herhalde nasıl geçer bilginiz var mı, normal mi
Dogum yapmadım ama ödemi en iyi su ile atabilirsin canım bol su iç hem sutede faydası olur :)

Haftasını yakaladığı da oldu, bu defa da önde diyor iri diyor. Doktora sinir oluyorum zaten şuara, başımdan gönderiyor aceleyle, hiç baştaki gibi değil, doğumumu yaptırsın bile istemiyorum.
Tuz konusu da şöyle, gebelik zehirlenmesi riski deseydi doktorun emin ol ağzına sürmezdin benim gibi

İçiyorum canım suyu, tehlikeli mi acaba diye merak ettim
Sanmıyorum sonuçta 9 ayın birikintisi hiç dert etme stres yapma lohusaligin tadını çıkar:) bi şekilde inecek o ödem, mama vermeyi düşünüyosun sanırım en azından 40 çıkana kadar takip et seni bırakması ikiniz içinde kötü doyar o senin sütünle ufak doğanlar daha hızlı büyüyor yeğenlerimden biliyorum:)

Canım bende kızımın doğumum sonrasi çok fazla ödemin olmuştu, doğumdan önce çok fazla serum yemiştim 7 büyük sise doğum dursun diye, doğumdan sonra burnum bile şişmişti hatta meme başlarım kocamandı asla bebeği emziremiycegimi düşünmüştüm. 65 kilo doğuma gittim doğum yaptim eve geldim 66 kiloyum.herkeste şişlik oluyor benimki öncesi olan serumlardan sanirim çok fazlaydı. 1 hafta sonra hepsi indi kendiliğinden tuzu azalt ona dikkat et bol su ic iner odemin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…