Ay Yok artık İyi demişsin

Evet bende de Demir çok düşükmüş o yapıyordu böyle E Elwing6 başka şeyler düşünüp stres yapma inşallah
Bu sıcaklarda bu karınlarla normal sanırım bu hallerimiz
Emzirme döneminde de çok ihtiyacımız olacak bol su içelim bu arada

Suyu azalttim bu ara gerci o yapiyor olabilir.1 litreyi buluyor bulmuyor

Polikliniğe gittiğinde belli olur canım hayırlısı olsun inşallah artık korkmamak lazım zamanımız daraldı iyice bizimkiler bi gün aramasam doğurdun mu diyolar hemen

Kızlar dün gece hiç uyuyamadım 1 saat bile gece hep değişim şeyler oldu. Hareketler tuhaftı terden 3 kere ust değiştirdim. En sonunda sabah 5te nişanım geldi ve suyum az az akmaya başladı. Doktoruma söyledim normalde sezaryen günümüz yarındı 3te alacak. Hastaneye gel 3te dedi. Birazdan insallah biz de kavusacagiz dua edin

Tansiyon ya da şeker düşmesi olabilir mi?Benim sekerim düşünce önce ter sonra el ayak boşalması oluyor

oyyyyyy. cok heveslendim bir an. sağlıkla kavuşun
değişik nasıl biseyler oldu? hareketler nasıldı mesela

Sağlıcakla alım inşallah kucaginiza

Hayırlısıyla sağlıkla kavuş miniğine inşallah Rabbim yardımcın olsun güzel haberlerle gel

Babam var canım ama eğitim ve araştırma hastanesinde ameliyat olacak odalar minimum 3 kişilik bayanlar yattığı için erkek refakatçi kabul etmiyorlar o yüzden ilk günü biraz ağır olur sonrasında inşallah idare ederiz iki erkek kardeşim var ama erkeklerin pek yardımı olmuyor sağolsunlar yatırıp kaldırırken yardım ederler ama dediğim gibi işte büyük sorumluluk bende olacak canım seni çok iyi anlıyorum canım bir gün gidemeden yanına gece bile olsa gidip ziyaret ediyorum yoksa içim rahat olmuyor hayırlısıyla inşallah en koşa sürede sağlıklarına kavuşur annelerimiz

Ayy ne güzel, inşallah sağlıkla kolayca gelir bebiş

Yok artık yaaa hakikaten arsızlık. Eşim yardım ediyor ama yine kirleniyor her hafta. Asıl önemli olanların bitmesine az kaldı. En önemlisi de çantalarım hazır artık içim rahat. Bana da yengem mesela sen artık cam silme diyor. E kim silecek. Eşim sildi ama üstünden kaç hafta geçti, yine toz içinde camlar, balkona çıkılan kapı el izi dolu. Olduğu kadar canım ne yapalım. Şu sıcaklar zorluyor işte, klimadan da bıktım.

oyyyyyy. cok heveslendim bir an. sağlıkla kavuşun
değişik nasıl biseyler oldu? hareketler nasıldı mesela
Her zamankinden farkli hareketler oldugunu anliyorsun. Daha asagiya asagiya hareket etti cok fazla hareketliydi bir de. Ayrica benim hamilelik boyunca midem bulanmamisti ama dun butun gun ve gece acayip midem bulandi. Bi de o ter anlatamam. Hayatimda hic oyle terlemedim canim. Ya sanki su an bile asagisi bos ayaga kalkarsam icimden dusecekmis gibi hissediyorum oyle de bi aciklik hissi geldi nisan geldikten sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…