Bende kendim temizliyorum evi.Hergun bir oda bitirebilirsem ne ala bitiremezsem 2 güne 1 oda.Gecen ablam aradı napıyorsun dedi.Cam siliyorum dedim.Ooo gel bizim camları da sil dedi.Ben de derken de utanmıyorsunuz gelelim evini temizleyelim diyeceğinize ne arsızsiniz dedim.Birşey diyemedi.Tirnagin varsa basını kendin kaşıyacaksın
Evet bende de Demir çok düşükmüş o yapıyordu böyle EElwing6
başka şeyler düşünüp stres yapma inşallah
Bu sıcaklarda bu karınlarla normal sanırım bu hallerimiz
Emzirme döneminde de çok ihtiyacımız olacak bol su içelim bu arada
Evet bende de Demir çok düşükmüş o yapıyordu böyle EElwing6
başka şeyler düşünüp stres yapma inşallah
Bu sıcaklarda bu karınlarla normal sanırım bu hallerimiz ♥
Emzirme döneminde de çok ihtiyacımız olacak bol su içelim bu arada
isisxz
canım öyle tatlı anlatmışsın ki ben de artık beşiğin örtüsünü kaldırayım şu minnoşları hayırla güzellikle giydireyim kızım sağlıkla gelsin diye sabırsızlanır oldum
Minik kızın bir haftalık olmuş bile çok kalp size
Kendini kasmicaksin yoksa alttan muayene olmanın acısı yok bana göre enfeksiyondan bende kurtulamadım valla hamilelikte fitil cok kullandım bakalim yapicak mi dr internetten resimlere baktım benden gelen o kahve kanama nisanda olabilir
Polikliniğe gittiğinde belli olur canım hayırlısı olsun inşallah artık korkmamak lazım zamanımız daraldı iyice bizimkiler bi gün aramasam doğurdun mu diyolar hemen
Kızlar dün gece hiç uyuyamadım 1 saat bile gece hep değişim şeyler oldu. Hareketler tuhaftı terden 3 kere ust değiştirdim. En sonunda sabah 5te nişanım geldi ve suyum az az akmaya başladı. Doktoruma söyledim normalde sezaryen günümüz yarındı 3te alacak. Hastaneye gel 3te dedi. Birazdan insallah biz de kavusacagiz dua edin
Kizlar günaydin..ayaklarimdan asagiya bir seyler bosaliyor sanki yere dogru cekiliyorum bazen ayaktayken..sanki elim ayagim koyveriyor tutmuyor 3 4gundur vardi tansiyonumda normal doktora anlatmistim dogurcam diyosun yani diyerek ciddiye almadi ama Allah korusuun annemde boyle tarif ediyodu kol uyusuklugunu korkmaya basladim boyle vucudu eli ayagi bir anda bosalan var mi
Kızlar dün gece hiç uyuyamadım 1 saat bile gece hep değişim şeyler oldu. Hareketler tuhaftı terden 3 kere ust değiştirdim. En sonunda sabah 5te nişanım geldi ve suyum az az akmaya başladı. Doktoruma söyledim normalde sezaryen günümüz yarındı 3te alacak. Hastaneye gel 3te dedi. Birazdan insallah biz de kavusacagiz dua edin
Babaniz hayattaysa o da ilgilenir ? Sizden baska kimse yok mu ? Benim olmasina ragmen ben her gun gidip hastanede kaldim 1 ay..simdi toparlaniyim biraz o da iyi olsun yanima almak istiyorum kısın..gerci doktorlari vs hep orada ayni sehirde degiliz ama bu sekilde gozum hep arkada..cokcok zor Allah yardimciimiz olsun guc kuvvet versin zor gunlerde gececek..
Babam var canım ama eğitim ve araştırma hastanesinde ameliyat olacak odalar minimum 3 kişilik bayanlar yattığı için erkek refakatçi kabul etmiyorlar o yüzden ilk günü biraz ağır olur sonrasında inşallah idare ederiz iki erkek kardeşim var ama erkeklerin pek yardımı olmuyor sağolsunlar yatırıp kaldırırken yardım ederler ama dediğim gibi işte büyük sorumluluk bende olacak canım seni çok iyi anlıyorum canım bir gün gidemeden yanına gece bile olsa gidip ziyaret ediyorum yoksa içim rahat olmuyor hayırlısıyla inşallah en koşa sürede sağlıklarına kavuşur annelerimiz
Bende kendim temizliyorum evi.Hergun bir oda bitirebilirsem ne ala bitiremezsem 2 güne 1 oda.Gecen ablam aradı napıyorsun dedi.Cam siliyorum dedim.Ooo gel bizim camları da sil dedi.Ben de derken de utanmıyorsunuz gelelim evini temizleyelim diyeceğinize ne arsızsiniz dedim.Birşey diyemedi.Tirnagin varsa basını kendin kaşıyacaksın
Yok artık yaaa hakikaten arsızlık. Eşim yardım ediyor ama yine kirleniyor her hafta. Asıl önemli olanların bitmesine az kaldı. En önemlisi de çantalarım hazır artık içim rahat. Bana da yengem mesela sen artık cam silme diyor. E kim silecek. Eşim sildi ama üstünden kaç hafta geçti, yine toz içinde camlar, balkona çıkılan kapı el izi dolu. Olduğu kadar canım ne yapalım. Şu sıcaklar zorluyor işte, klimadan da bıktım.
Ins yakin zamanda gule oynaya taburcu olursunuz
Cuma gunu taburcu olduk cok sukur. Evde 2 gece gecirdik birlikte. Cok sukur iyiyiz. Ben yatip kalkarken zorlaniyorum karnim cok aciyor. Sezeryan olan yer degil de tum karnimin ici aciyor. Ilk dogumda oyle olmamisti. Her dogum farkli dedikleri bu olsa gerek.
Her zamankinden farkli hareketler oldugunu anliyorsun. Daha asagiya asagiya hareket etti cok fazla hareketliydi bir de. Ayrica benim hamilelik boyunca midem bulanmamisti ama dun butun gun ve gece acayip midem bulandi. Bi de o ter anlatamam. Hayatimda hic oyle terlemedim canim. Ya sanki su an bile asagisi bos ayaga kalkarsam icimden dusecekmis gibi hissediyorum oyle de bi aciklik hissi geldi nisan geldikten sonra