Tamam hastane seti bir 10 onlu bir 5 ki almıştım bu şekilde ayarlarım çok teşekkürler

Benim de hafif baş ağrım oldu.Biberon kullandık mama için yoksa kan sekeri dusuyordu.Benim sütüm 6.günde geldi tam anlamıyla.Emiyor çok şükür.Günde 1-2 defa yine mama veriyoruz.30 cc

Bende bir aylık olunca bakayım, kilo alıyorsa vermem almazsa vereyim

Tsk ederiz,Allah razi olsun cnm.darisi sizin basiniza hayirlisiyla
Acilma muaynesi seninde söyledigini gibi cok normal geciyor,2-3 defa yaptilar bendede.korkmayin gercekten basit

Çoraba gerek varmı bu havada? Ben koymadım zaten tulumları ayaklı diye ama

Ben hemşireye vermek için yenidoğan 10 lu seti koydum baştan sonra giydirip getirecek öyle düşün şapka vs battaniye dahil

Nasıl yani camı nasıl silebiliyorsun aman dikkat et son günlerimizde tabi elimden gelse bende yapacağım ama frenliyorum bir şeyler görünce yapasım geliyo

İnşallah canım saglicakla guzel günlerde giydirirsin ne guzel hazırlamışsın:)bir haftalık olduk her hareketini ezberledik oturup öyle onu izliyoruz:)Allahım zamanında sağlıkla kavuşmayı nasip etsin canım

Kesinlikle benim de hayalim öylece yatıp yanına onu izlemek
O karnımı tepiklediği pembe ayaklarını öpmek
İçim içimden sığmıyor elhamdulillah

Benimkiler ozeldeki doktorun olcumleriyle grami gramina ayni cikti. 2. Bebek devlet hastanesinde 3.300 civari olculdu. 3.5 dogdu. Yani +200 dogdu.
Kuzenimede dokttoru 3.500 sonrasindaki sapmayi hesaplayamiyoruz demis 3.500 ve uzeri olursa onada sezeryan demisler..tam tutmuyor bazen o yuzden bende hic risk almamayi dusunuyorum 36.haftada 3.400 ciktiysa benim toparlak doktoruma guvenmekten baska yol kalmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…