- 8 Ağustos 2016
- 3.660
- 4.493
- 133
Amin cnim cümlemizin çocuklarına uzun ömür versin Rabbim inş))) ooo demekki bi prenses geliyor maşallah saglikls gelsin Allah bi avazda seninle beraber tum hamileleri kurtarsinMaşallah canım Allah uzun ömürler versin. Benim ki kız ☺
Kızlar premlaksinin kesinlikle tuzla alakası yok bebek büyüdükçe rahim damarlarına baskı yaptığı için tansiyon yükselmesi oluyor tabi buda herkes için geçerli değil.genetik yatkınlığı olanlar özellikle oluyirCanim benim gebelik zehirlenmesi riskim var. Danistigim iki doktor da tuzla alakasi yok dedi. Sadece ekstradan kullanma dediler. Cunku preeklempsinin tuzka alakasi yokmus. Tamamen plasentayla ilgili. Ne yaparsan yap vucut yapiyor. Ozellikle sordum ikisine de tuzu keseyim mi diye. Hayir dediler. Verdikleri bir tedavi de yok. Sadece tansiyonu kontrol et, yukselirse gel diyorlar.
Ozel odalar oluyor imkan varsa gunlugu 90 tl gibi bir sey bizde egitim arastirmadaydik baban bakabilcek gibiyse tutabilirsiniz ya da durumu anlatip rica ettiginizde tek kisilik odalar varsa yardimcida olurlar aslinda sehir neresi bilmiyorum ama.. en azinda konusuyor derdini anlatiyor ve ayaga kalkacak.. biz ne derdini anladik ne caninin acisiini anlatabildi ne kalkabildi..hala daha oyle o kadar uzuluyorum ki bilinc varken o halde gordukce kendini agliyo..ne vardi sanki diyorum 70 yasinda ne insanlar goruyorum saglikli..bakalim bizim surec nasil ilerleyecek..bir yandan bakmak istiyorum anneme bir yandan bakmam gereken evim ve bebegim var diyorum babam sagolsun altini varana kadr aliyor ama onunda destege ihiyaci var..ayaga kalkmazsa fiziik tedaviyle ya yanima gelecekler (ki doktorlari vs orada nasil olur bilmiyorum) ya da birini tutacagiz..tek evladi olarak elimden bir sey gelmemesi beni cok uzuyo..umarim o da uzulmuyordur yaninda olamadiigm icinBabam var canım ama eğitim ve araştırma hastanesinde ameliyat olacak odalar minimum 3 kişilik bayanlar yattığı için erkek refakatçi kabul etmiyorlar o yüzden ilk günü biraz ağır olur sonrasında inşallah idare ederiz iki erkek kardeşim var ama erkeklerin pek yardımı olmuyor sağolsunlar yatırıp kaldırırken yardım ederler ama dediğim gibi işte büyük sorumluluk bende olacak canım seni çok iyi anlıyorum canım bir gün gidemeden yanına gece bile olsa gidip ziyaret ediyorum yoksa içim rahat olmuyor hayırlısıyla inşallah en koşa sürede sağlıklarına kavuşur annelerimiz
Seker cikmadi ama bilmiyorum ki suyu artiracagim bir deTansiyon ya da şeker düşmesi olabilir mi?Benim sekerim düşünce önce ter sonra el ayak boşalması oluyor
Amiiiin amiiinAmin cnim cümlemizin çocuklarına uzun ömür versin Rabbim inş))) ooo demekki bi prenses geliyor maşallah saglikls gelsin Allah bi avazda seninle beraber tum hamileleri kurtarsin
ayyy bunlar aynı benim belirtiler. 2 gecedir öyle oluyor işte bana. ve aynen bende hamileliğim boyunca midem bulanmadı geceden beri hafif hafif bulanıyor. hareketleri normalden farklı ama sadece gece oluyo anlam veremedimHer zamankinden farkli hareketler oldugunu anliyorsun. Daha asagiya asagiya hareket etti cok fazla hareketliydi bir de. Ayrica benim hamilelik boyunca midem bulanmamisti ama dun butun gun ve gece acayip midem bulandi. Bi de o ter anlatamam. Hayatimda hic oyle terlemedim canim. Ya sanki su an bile asagisi bos ayaga kalkarsam icimden dusecekmis gibi hissediyorum oyle de bi aciklik hissi geldi nisan geldikten sonra
Benim oluyor, en ufak sıcaktan etkileniyorum, sürekli bir bayılacakmışım hissi, elim ayagim, boşalıyor ama bir uyuşma hissim yokKizlar günaydin..ayaklarimdan asagiya bir seyler bosaliyor sanki yere dogru cekiliyorum bazen ayaktayken..sanki elim ayagim koyveriyor tutmuyor 3 4gundur vardi tansiyonumda normal doktora anlatmistim dogurcam diyosun yani diyerek ciddiye almadi ama Allah korusuun annemde boyle tarif ediyodu kol uyusuklugunu korkmaya basladimboyle vucudu eli ayagi bir anda bosalan var mi
Benim bi tanıdığım aşırı bulantı ve kusma oluyo dikkat et öyle bişey olursa dedi. Ne kadar doğru yada herkeste oluyor mu bilmiyorum ama doğumdan önce belirti olarak sayılıyomuşayyy bunlar aynı benim belirtiler. 2 gecedir öyle oluyor işte bana. ve aynen bende hamileliğim boyunca midem bulanmadı geceden beri hafif hafif bulanıyor. hareketleri normalden farklı ama sadece gece oluyo anlam veremedim
Dün akşam bende öyleydim ama ben üşüttüm sanırım, hapşurma, burun akıntısı nasıl bir ter dökme ve uzun sürmedi ama mide bulantısı, kendimi oradan oraya attım dua ede ede uyumuşum, allahım lütfen 3 gün daha diye dayanayım diye diyeayyy bunlar aynı benim belirtiler. 2 gecedir öyle oluyor işte bana. ve aynen bende hamileliğim boyunca midem bulanmadı geceden beri hafif hafif bulanıyor. hareketleri normalden farklı ama sadece gece oluyo anlam veremedim
aşırı derecede değil, ama belki aşırı olması da bünyeden bünyeye değişiyordur. yarın kontrol var zaten bakalım hanımefendi içerde neler yapıyorBenim bi tanıdığım aşırı bulantı ve kusma oluyo dikkat et öyle bişey olursa dedi. Ne kadar doğru yada herkeste oluyor mu bilmiyorum ama doğumdan önce belirti olarak sayılıyomuş
ay sorma. bende şimdi doğmasın istiyorumDün akşam bende öyleydim ama ben üşüttüm sanırım, hapşurma, burun akıntısı nasıl bir ter dökme ve uzun sürmedi ama mide bulantısı, kendimi oradan oraya attım dua ede ede uyumuşum, allahım lütfen 3 gün daha diye dayanayım diye diyedün temizlikçi geldi 2 kişi, ben evde yoktum, hiç begenmedim yaptıkları temizliği, gece gece onu düşünüyorum daha temizlik bitmedi dogurmamalıyım diye, nasıl bir kafa bizde ki bilemedim
Bende öyle kafamdakiler bitmeden hemen gelmesin diyorum o yüzden herşeyi kolayladım istediği zaman gelsin kuzumDün akşam bende öyleydim ama ben üşüttüm sanırım, hapşurma, burun akıntısı nasıl bir ter dökme ve uzun sürmedi ama mide bulantısı, kendimi oradan oraya attım dua ede ede uyumuşum, allahım lütfen 3 gün daha diye dayanayım diye diyedün temizlikçi geldi 2 kişi, ben evde yoktum, hiç begenmedim yaptıkları temizliği, gece gece onu düşünüyorum daha temizlik bitmedi dogurmamalıyım diye, nasıl bir kafa bizde ki bilemedim
Böyle şeyler genellikle kişiden kişiye çok değişiyor ben fazla inanmamaya kendimi öyle şeylere odaklamamaya çalışıyorum ama bakalım nasipaşırı derecede değil, ama belki aşırı olması da bünyeden bünyeye değişiyordur. yarın kontrol var zaten bakalım hanımefendi içerde neler yapıyor
ay sorma. bende şimdi doğmasın istiyorumyarın kontrol var doktorun vereceği tarihe göre temizlik yapayım boşa gitmesin dedim. mesela 1 hafta içinde doğar der bana, toplarım herkesi yaparım temizliğimi oh mis camlar falan el atılmak istiyo yağmur yağdı son zamanda cok
hadi hayırlısıyla kavuş canimKızlar dün gece hiç uyuyamadım 1 saat bile gece hep değişim şeyler oldu. Hareketler tuhaftı terden 3 kere ust değiştirdim. En sonunda sabah 5te nişanım geldi ve suyum az az akmaya başladı. Doktoruma söyledim normalde sezaryen günümüz yarındı 3te alacak. Hastaneye gel 3te dedi. Birazdan insallah biz de kavusacagiz dua edin
ben sık sık gitmiyorum o yüzden daha cok merak ediyorumBöyle şeyler genellikle kişiden kişiye çok değişiyor ben fazla inanmamaya kendimi öyle şeylere odaklamamaya çalışıyorum ama bakalım nasipayy hiç sorma sık sık kontrole gitmeme rağmen her saniye merak ediyorum içerde naptığını keşke bi cihaz üretseler rahat etsek biz de
Maşallah iyi durabiliyosun ben dayanamıyorum hiçben sık sık gitmiyorum o yüzden daha cok merak ediyorumen son 35+2 de gitmistim.
Ay hadi hayırla kavuşun valla böyle pozitif anlatımlara bayılıyorum heyecanlandım gerçektenHer zamankinden farkli hareketler oldugunu anliyorsun. Daha asagiya asagiya hareket etti cok fazla hareketliydi bir de. Ayrica benim hamilelik boyunca midem bulanmamisti ama dun butun gun ve gece acayip midem bulandi. Bi de o ter anlatamam. Hayatimda hic oyle terlemedim canim. Ya sanki su an bile asagisi bos ayaga kalkarsam icimden dusecekmis gibi hissediyorum oyle de bi aciklik hissi geldi nisan geldikten sonra
Canım istanbuldayız sorduk ameliyat işlemlerini yaptırırken ama malesef yoğunluk varmış o yüzden uç kişilik odada kalacak ama ameliyat gününe boşalırsa oda o zaman tutarız tek kişilik oda senin içinde çok zor biliyorum ama canım en azından iyi bakıldığını biliyorsun sende bebğine kavuş toparlan sonra ya sen gidersin ya anneni yanına alırsın geçecek bu günlerde ama işte geçerken de insanı yıpratıyor baya hepimizin imtihanı farklı Rabbim sağlık sıhhat versin hepimizin ananelerine babalarına onları başımızdan eksik etmesin inşallah canım atlatacaz bu günleride inşallahOzel odalar oluyor imkan varsa gunlugu 90 tl gibi bir sey bizde egitim arastirmadaydik baban bakabilcek gibiyse tutabilirsiniz ya da durumu anlatip rica ettiginizde tek kisilik odalar varsa yardimcida olurlar aslinda sehir neresi bilmiyorum ama.. en azinda konusuyor derdini anlatiyor ve ayaga kalkacak.. biz ne derdini anladik ne caninin acisiini anlatabildi ne kalkabildi..hala daha oyle o kadar uzuluyorum ki bilinc varken o halde gordukce kendini agliyo..ne vardi sanki diyorum 70 yasinda ne insanlar goruyorum saglikli..bakalim bizim surec nasil ilerleyecek..bir yandan bakmak istiyorum anneme bir yandan bakmam gereken evim ve bebegim var diyorum babam sagolsun altini varana kadr aliyor ama onunda destege ihiyaci var..ayaga kalkmazsa fiziik tedaviyle ya yanima gelecekler (ki doktorlari vs orada nasil olur bilmiyorum) ya da birini tutacagiz..tek evladi olarak elimden bir sey gelmemesi beni cok uzuyo..umarim o da uzulmuyordur yaninda olamadiigm icinhepte derdi uzaga evlenme 3saatlik mesafe olsada bugun yaninda degilim..nerden bilebilirdimki olacagi..
Hastane çıkış setin yok mu canım 5li veya 10 lu onlardaki parçalardan koydum ben. Bi alttan çıtçıtlı iç zıbın, üstüne alt-üst takım (veya ayaklı tulum da olur), şapka, eldiven, çorap, 1 tane alt bezi ve kundak bunları koydum benMerhaba arkadaşlarHastane çantamı hazırlıyorum. Valize neler koyacağımı not ettim onda sorun yok ancak Doğum sonrası hemşireye verilecek kıyafetleri ayrı bir beze koycam. Hemşireye ilk hangi kıyafetler veriliyor karıştım biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?