Kızlar neredeyse son 2.5 haftadır bebeğim kilo almıyor 3100 lerde kaldı. Doktor ölçümlerde eksik ya da fazlalık olabileceğini söyledi endise etmememi ifade etti. Normalde haftada 200-300 gram alacağı dönemde sabitlendi kilosu neredeyse. Artık beslenemiyor sanırım, bir an önce doğsun stresim de bundan kaynaklı olabilir

Doğum yapan arkadaslar bidee bişey soracağım ben, benim ayaklarım ve bacağım şişti ödem oluştu herhalde nasıl geçer bilginiz var mı, normal mi
Canim cok su ic. Ben 3 litre iciyorum gunde. Meyvesuyu nescafe haricinde iciyorum. Benim bacaklar da sisti biraz. Ben yatmayi tercih ediyorum ama 2 gundur de yatamadim hic. Karnim baya aciyor ama gaz sancisi o.

Kızlar ben inanılmaz ağırlaştım , eşim iş yaptı evde ben yoruldum , arabayla kayınvalideye gittik yemek yedik , yürüyüş yapacaktık sahilde vazgeçtim arabayla gezdik belim ağrıdı yoruldum merdiven bile yoruyor bebek çok aşağıda yanı her an gelebilir gibi ya da ben ağırlaştım diye gelsin istiyorum bu hafta

Aynen banada valla doğuramadın mi dio her gören inşallah bakalım canim
Benim kaynana doğum geç kaldıkça çocuk erkek olacak diye korkuyo kız istediği için bak bu haftadan sonra doğarsa artık ümidim bitecek kız değil o zaman yoksa kız erken oluyodu diyo

Bende agirlastim kasıklarda hissediyorum sancı giriyo ağlıcam nerdeyse ama düzensiz işte evde hareketli olmaya çalışıyorum evi temizledik dün bugünde rahattım yarim saat merdiven inip ciktim baya zorladı doğuma enerji saklamak gerekiyo aslında

Benim kaynana doğum geç kaldıkça çocuk erkek olacak diye korkuyo kız istediği için bak bu haftadan sonra doğarsa artık ümidim bitecek kız değil o zaman yoksa kız erken oluyodu diyo
Hiç anlamıyorum valla erkek olsun kız olsun die diretenleri hayırlı sağlıklı evlat olsun ilk once canim erkek te 38 de gelen tanidiklarimda var belli olmuyo canim

Nasıl yani camı nasıl silebiliyorsun aman dikkat et son günlerimizde tabi elimden gelse bende yapacağım ama frenliyorum bir şeyler görünce yapasım geliyo
1.kat ve camlar içeri açılıyor içeride tabureye çıkıp siliyorum.yoksa camdan sarkma gibi bir durumum yok

Benimkide 2 randevudur az kilo almış gözüküyo dediğin gibi bu haftalarda daha çok kilo almaları gerekiyo ama dr sorun yok demiş bende biraz üzülmüştüm almiyo die

Nasıl yani camı nasıl silebiliyorsun aman dikkat et son günlerimizde tabi elimden gelse bende yapacağım ama frenliyorum bir şeyler görünce yapasım geliyo
Ben de bugün ebeveyn banyosunda hadi duş kabin camlarını bi sileyim dedim sonra bi baktım tüm banyoyu temizlemişim sonra yemek yaptım, çamaşır hallettim, ocak sildim vs derken sonuç belim, kasıklarım korkunç ağrıyor şuan

Benimkide 2 randevudur az kilo almış gözüküyo dediğin gibi bu haftalarda daha çok kilo almaları gerekiyo ama dr sorun yok demiş bende biraz üzülmüştüm almiyo die
Benimki de 32+3de 2300 diye bebek çok kilo almasin dedi.Nasil yaoacaksam.Saglikli olsunlar da zayıf olanlar doğduktan sonra toparlar endişe etmeyin.Muz ve kasar bebeğe kilo aldırıyor diye biliyorum.

Bel kaşık ağrısı bende de oluyor gün temizlikle geçince.Ama ben bilerek çömelerek yer siliyorum.Normal doğuma katkısı olsun diye.

Tulumun içine ya da üstüne giydiriliyormuş çorap ama benim de tecrübem yok o an ne olur gerek olur mu bilemedim tedbiren yanına al zaten minicik bişey onların çorapları

Evet çok tatlı minicik Burada okuduktan sonra ben de sordum anneme o da bebekler üşür yanına al dedi anneler hep aynı düşünüyor galiba bize kalsa tulum var zaten gerekiyor deyip almıcaz

Hiç anlamıyorum valla erkek olsun kız olsun die diretenleri hayırlı sağlıklı evlat olsun ilk once canim erkek te 38 de gelen tanidiklarimda var belli olmuyo canim
Zaten ille kız olsun erkek olsun demiyo çok şükür o konuda sorun yaşamadım hiç ama kız düşkünü işte kp de öyle daha şimdiden hayaller kuruyo saçını tarıcam örcem falan da filan ilk hevesleri o yüzden bişey de diyemiyorum yoksa sağlıklı hayırlı olması en büyük isteğimiz

Tulumun içine ya da üstüne giydiriliyormuş çorap ama benim de tecrübem yok o an ne olur gerek olur mu bilemedim tedbiren yanına al zaten minicik bişey onların çorapları
Bize eğitim de bebekler en çok kafadan ısı kaybeder dedi ebe.Mevsimi fark etmez şapkasını ihmal etmeyin dedi.Corap da dediğin gibi minicik çantada dursun üşüdüğü hissedilirse giydiriverilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…