Kiz çocukları kendilerini sevdiriyor.Erkek çocukları biraz daha o konuda çekingen oluyor.

Doktorun öyle dediyse ona güven endişe etme.Sen endişelendikçe bebeğin de strese girer rahat ol Hem Çoğu insan 3 kilonun altında doğuruyor ve gayet sağlıklı oluyor dert etme

Kiz çocukları kendilerini sevdiriyor.Erkek çocukları biraz daha o konuda çekingen oluyor.
Olabilir kendilerinin eşit olarak 3 kız 3 oğlan var kıza doymamışlar sanırım ben 10.cocuk da olsa hep sağlığına duacı olurum heralde cinsiyetçilik tuhaf geliyo biraz. Ama onlar da kötü niyetli olmadıkları için hiç takılmıyorum Rabbim üzmesin hiç birimizi inşallah

Cinsiyetçilik bana da tuhaf geliyor.Sağlıklı olsun, hayırlı bir evlat olsun yeter kız erkek önemli değil. Bir de tek çocuğu olup erkek olan kişilerden “kız olsaydı keşke kız başka olurdu” sözünü duyunca tuhaf geliyor, demek bir çocuğu daha olsa ve o da kız olsa daha çok sevecek evlat ayıracak

Benimkide 2 randevudur az kilo almış gözüküyo dediğin gibi bu haftalarda daha çok kilo almaları gerekiyo ama dr sorun yok demiş bende biraz üzülmüştüm almiyo die
Doktorun öyle dediyse ona güven endişe etme.Sen endişelendikçe bebeğin de strese girer rahat ol Hem Çoğu insan 3 kilonun altında doğuruyor ve gayet sağlıklı oluyor dert etme
Kilolu doğsun derdim yok da, beslenemiyor mu artık diye üzüldüm herhalde

Benim kaynana doğum geç kaldıkça çocuk erkek olacak diye korkuyo kız istediği için bak bu haftadan sonra doğarsa artık ümidim bitecek kız değil o zaman yoksa kız erken oluyodu diyo
Valla benim kiz 39+3 de sezeryan ile oldu. Ama oglan 37+1 de sancim basladigi icin 37.4 e kadar durabildi sezeryan oldu.

Bel kaşık ağrısı bende de oluyor gün temizlikle geçince.Ama ben bilerek çömelerek yer siliyorum.Normal doğuma katkısı olsun diye.
Bi taraftan korkuyorum bişey olur mu diye diğer taraftan hareket etmek normal doğum için çok iyi son haftalar aktif olun diyorlar bilemedim. Ama mecbur yapıyorum, eşim işlerin anca yarısını halledebiliyor.

Aynen öyle hele ki senelerce bekleyip bugünleri görebilmek için varını yoğunu harcayan insanları düşündükçe daha da anlamsız geliyor. Keşke herkes bunun farkında olabilse cinsiyetçilik diye bişey kalmaz zaten ama insanlar çok bencil olabiliyor malesef

Evet çok tatlı minicik Burada okuduktan sonra ben de sordum anneme o da bebekler üşür yanına al dedi anneler hep aynı düşünüyor galiba bize kalsa tulum var zaten gerekiyor deyip almıcaz
Ben hala hastane çıkşını kısa kollu mu alsaydım acaba diye düşünüyorum arada tabi bize devamlı sıcak bastıkça insan tereddüt ediyor

Evet çok tatlı minicik Burada okuduktan sonra ben de sordum anneme o da bebekler üşür yanına al dedi anneler hep aynı düşünüyor galiba bize kalsa tulum var zaten gerekiyor deyip almıcaz
Kızlar corap giydirdik hastanede bebege. Ayaklari soguktu corap giydirmeyince. Su an evde tek zibin ile duruyor. Kisa kollu alttan citcitli zibin ve corap giyiyor sadece. Ustune de ince penye battaniye ortup sariyorum.
Emzik icin hemsireler emzik vermiyoruz dedi ama yogunbakim hemsireleri emzik istedi. Kuvozdeyken emzik emdi benim oglanim.

Bize eğitim de bebekler en çok kafadan ısı kaybeder dedi ebe.Mevsimi fark etmez şapkasını ihmal etmeyin dedi.Corap da dediğin gibi minicik çantada dursun üşüdüğü hissedilirse giydiriverilir
Çiçekli bandana da aldım ama anca foto çekiminde takarız herhalde 5-10 dk

Valla benim kiz 39+3 de sezeryan ile oldu. Ama oglan 37+1 de sancim basladigi icin 37.4 e kadar durabildi sezeryan oldu.
Ben kalıplaşmış hikâyelere inanmıyorum zaten hiç benim annem de kızlar hep gününü geçirdi ama oğlan erken geldi dedi yani kişiden kişiye değişiyor böyle şeyler fazla takılmamak gerek

Bi taraftan korkuyorum bişey olur mu diye diğer taraftan hareket etmek normal doğum için çok iyi son haftalar aktif olun diyorlar bilemedim. Ama mecbur yapıyorum, eşim işlerin anca yarısını halledebiliyor.
Canim aktifligin yuruyusten oteye gecmesin. Ben abarttim o aktiflik olayini receller kompostolar yaptim cuma gunu. Ve ayni gun agrim basladi. Dogum agrisiydi hem de ben cok siddetli hissetmesem de.
Dogum oncesi dinlenin vucudunuz dinlensin. Dogum sonrasi enerji lazim.
Evim temizlenmisti ama yarim kalmisti temizlik olayi dogum planlanandan 1 hafta once olunca. Hersey olacagina variyor.

Öyle tabiki. Zaten biraz iş yapınca bel ağrısı başlıyor benim karnım aşağı da indi bayağa. Hadi bi de şurayı yapayım derken geliverecek diye korkuyorum gerçi 37 olmak üzereyim bundan sonra gelse de olur ama... Karmaşık duygular içindeyim, ne doğru ne yanlış bilemez oldum

30 sayfa mesaji yeni okuyup bitirdim. Dogum yapan arkadaslar gozunuz aydin. Gecmis olsun. Bebekleri guzel gunlerde buyutun.
Biz eve alistik oglum ile 3. Gecemizi gecirecegiz evde. 6 gunluk oldu minnakim. Yatip kalkarken zorlaniyorum birinden destek istiyorum beni kaldirsin diye. Onceki dogumumda boyle degildim o daha rahatti. Yani her gebelik ve dogum kendine ozgu lafi dogruymus. Ben test ettim.
Dogum yapmamis arkadaslarim insallah siz de en guzel sekilde dogumlarinizi gecirirsiniz. Hic kendjnizi korkutmayin. Stres insani kotu etkiliyor.

Sadece dinlen canim. Doguma yakin gercekten de enerji geliyor. Sanki her isi yapip bitiriverecekmisiz gibi oluyor ama yapma. Birak isler kalsin. Ben 37.1 de yaptim o hatayi. Hem kaynanayi kafaya taktim dogumuma birsey yapacakti yapti diye. Hem islere sardim kendimi. Ve is yaptikca kasilma ve agrilar artiyor. Anne karninda 1 gun bile dursa bebekler icin kardir.

Ben hala hastane çıkşını kısa kollu mu alsaydım acaba diye düşünüyorum arada tabi bize devamlı sıcak bastıkça insan tereddüt ediyor
Zaten hastane cikisinda cok parca var. Ben hepsini goturecegim ama hangilerini kullanirlar bilmiyorum. Kollu body var, askili body, zibin, tulum falan. Duruma gore secip kullanacaklar heralde. Ben kendim karar veremedim. Tecrubeli ablalarim secip hemsireye verir artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…