Bizim doğum yapan akrabaya hemşire fırça çekmiş niye çorap getirmediniz diye apar topar bebek çorabı almışlar bir yerden çorap götürün kızlar ben 3 çift koydum valize
Ben paketler yaptım hepsinin içine çorabı şapkası eldiveni iç dış zıbını koydum. Kayınvalidem çoraba gerek yok diyor bir de.

Gözünüz aydın sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun kuzucuk Doğum normal miydi sezaryen mi? Benim de yaklaştı heyecan var bakalım

İyi fikir biz annemle hazırlamıştık çantayı o ne derse onu koydum ama instagramda doğum fotolarına bakıyorum çoğu bebeğe uzun kollu giydiriyorlar

Sahi kayınvaliden ve eşin naptı bu süreçte? Belki hastanede biraz kalmanız iyi olmuştur. Bu sayede sana sorun çıkaramamışlardır

Kızlar benim göğüs uçları fena yarılmış ve durduğu yerde acıyo emzirirken napcam diye düşünmeye başladım şimdiden son aya kadar hiç bişey yoktu son zamanlarda olmuş ne olduysa napcam şimdi ben bi akıl verin

İyi fikir biz annemle hazırlamıştık çantayı o ne derse onu koydum ama instagramda doğum fotolarına bakıyorum çoğu bebeğe uzun kollu giydiriyorlar
Bilmiyorum Adana hala cok sicak, Eylul'de de sicak olur. Ama hastane ortami klimali oldugu icin uzun kollu giydirebilirler.

Gogus kremini dogumdan bi kac hafta once kullanmaya baslamayi oneriyorlar. Ben iki haftadir lansinoh kullaniyorum. Belki sen de baslayabilirsin.

Gogus kremini dogumdan bi kac hafta once kullanmaya baslamayi oneriyorlar. Ben iki haftadir lansinoh kullaniyorum. Belki sen de baslayabilirsin.

Lansinohu Doğum öncesinden kullanmaya başlayayım diye aldım ama kasadaki satıcı erken başlarsam doğumu tetikler dedi o yüzden erken başlamadım Doğum sonrası başlıcam

Oy maşallah size artık sen ve bebeğin toparlanma evresine geçtiniz
Bakalım sıra bizde merak içindeyiz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…