Oy maşallah size artık sen ve bebeğin toparlanma evresine geçtiniz
Bakalım sıra bizde

Ben paketler yaptım hepsinin içine çorabı şapkası eldiveni iç dış zıbını koydum. Kayınvalidem çoraba gerek yok diyor bir de.
Ne gereksiz yorum yapıyorlar patikli alt olsa bile , valize çorap koysan dövecekler mi hay Allahım ya kullanmadığını geri getirirsin

Arkadaşlar bir şey sorcam. Ana kucağını arkadaştan aldık. Yıkadık ama bebeğin direkt temas etmesi ne kadar doğru olur yani altına bir battaniye koymak gerekir mi?

Canım benim de parçalanıyordu bende korkuyorum , Hindistan cevizi yağı kantoron yağı demedim önce eh işte
Daha önce bahsetmiştim içinde doğal yağlar olan bir göğüs kremi aldım çok araştırmıştım ebeler fln da öneriyor mumsy natural kremini kullanmaya başladığımdan beri içim rahat hemen toparlıyor , altın gözüyle bakıyorum kendisine şuan sıkıntın varsa şimdiden al başla hemen ihmal etme

Arkadaşlar bir şey sorcam. Ana kucağını arkadaştan aldık. Yıkadık ama bebeğin direkt temas etmesi ne kadar doğru olur yani altına bir battaniye koymak gerekir mi?
Yuzeyi sertse gerekebilir. Bana da arkadasim verdi. Kendisi sert buldugu icin battaniye kullanmis. Sagolsun verirken onu da yikayip verdi.

Arkadaşlar yenidoğana biberon vermeyi önermiyorlar malum meme reddi olmasın diye ben de hastane çantasına mama kaşığı koydum buna istinaden ama kafama takılan bir şey var. Sütü sağdığımıs stokladığımız zaman gene kaşıkla vermeye devam ediyoruz değil mi. Kaşık mevzusu sadece ilk günler için değil yani?

Bu biberon vermeme olayi bana biraz abarti geliyor. Eski biberonlar belki ama yeni nesil biberonlarda boyle sıkıntı olacagini sanmiyorum. Ben hastane cantama da koydum.

Sende gebelik zehirlenmesi riski mi vardı? Çok üzüldüm çok geçmiş olsun
Neden sezeryan oldu peki? Sen kendin mi istedin? Ameliyatının iyi geçmesine çok sevindim, daha da iyi olun inşallah
Benim annemde 1 sokak ötede olan ablalarımın çocuklarına bakmak için doğumdan öncesinde kalmaya başladı, ben dedim bu çarşamba artık gel diye onlar taa güneyde ben istanbuldayım sen bi kontrole daha git de sonra bakalım dedi. Ev temizliği için tamizlikçinin yanında durur galan halleder diyordum ama meğer anneöin gelmeye niyeti yokmuş hemen. Çok bozuldum. Dedim yarından itibaren kendi işime bakayom. Artık her an doğum da olabilir o zaman bilmiyorum vicdan azabı çeker mi?
Ayy müsait olunca yaz bize. Sağlıkla kucağına al inşallah
Benimkiler ozeldeki doktorun olcumleriyle grami gramina ayni cikti. 2. Bebek devlet hastanesinde 3.300 civari olculdu. 3.5 dogdu. Yani +200 dogdu.
İlk kez duydum, insan merak ediyor kaç kilo doğacak falan diye tabi sağlıklı olsun da inşallah
3100 gr da az değil ama ölçümler de yanıltabiliyor bir dahaki kontrolün ne zaman belki o zamana değişir

Canım benim ben de doğuramadım doğuruyorum diye gidip gidip geri geliyorum

Çok sancılanıyorum nstde de çıkıyor ama açılma yok
diye gönderiyolar nasıl açılcak bu bilmiyom 4-5 saat sonra rahatlıyorum uyuyorum felan
yavrum geliyorum diyip şaka yaptııımm diyor galiba
bizim de bebiş son 2 haftada 90 gram ancak almış
Plasentan aniden yaşlanmış olabilir dedi
En son nst de sancı çıkmadı ama bebeğin kalp atımları düşmüş fetal distres deniyor dedi
Yarın tekrar nst çekilcek düzelirse böyle devam etcez bakalım hayırlısı olsun
Ben de şimdi kafamı ona taktım aniden bişey olur mu diye

Her gün bi heyecan atraksiyon

Ay doğum yapanlar da olmuşşşşşşş
Tebrik ediyoruzz
Ay çok güzel ya darısı hepimize

Benimki de 32+3de 2300 diye bebek çok kilo almasin dedi.Nasil yaoacaksam.Saglikli olsunlar da zayıf olanlar doğduktan sonra toparlar endişe etmeyin.Muz ve kasar bebeğe kilo aldırıyor diye biliyorum.
Kilolu olması değilde besleyemiyorum die düşünüp üzülmüştüm sorada dediğin gibi doğduktan sora elbet kilo alıp toparlar dedim

Bizimkilerde kız olsun isterlerdi eminim erkek deyince bu tuhaf olmuşlardı

Gogus kremini dogumdan bi kac hafta once kullanmaya baslamayi oneriyorlar. Ben iki haftadir lansinoh kullaniyorum. Belki sen de baslayabilirsin.
Bi kaç kişiden duyduğum kadarıyla doğumu tetikleyebiliyomuş o yüzden kararsız da kaldım ama mecburen denicem galiba ben de

Bizimkilerde kız olsun isterlerdi eminim erkek deyince bu tuhaf olmuşlardı
Valla Allah'ım nasip etmiş şükretmek gerek herşeye onlar da iyi niyetli olarak ufak tefek istiyolar bişeyler ama Rabbim hayırlısını veriyo her zaman üstüne düşmemek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…