Bi araştırayım ben de o zaman inşallah geçirecek bişey bulabilirim gerçekten çok korkuyorum daha şimdiden böyleyse emzirirken ne olur diye göğüslerim küçüktü zaten fazla da büyümedi ama neden böyle oldu anlamadım kabuk bağlamış resmen yarılan yerler durduk yere acıyo

Geçmiş olsun canım lansinoh krem almıştım onu sürüyorum artik biraz sertti benimkinin uçları zeytinyagida sürebilirsin yumusatir

Geçmiş olsun canım lansinoh krem almıştım onu sürüyorum artik biraz sertti benimkinin uçları zeytinyagida sürebilirsin yumusatir
Teşekkür ederim canım son aya kadar hiç bi sorunum yoktu yeni olmuş kıyafetimi değiştirirken bile sızlıyo karnım bile çatlamadı şükür hiç bişey kullanmadım diyodum burdan çıktı acısı demek ki

Kabuk bağladıysa süt gelmiş olmasın
Bu arada sütü gelen akan oldu mu ya aniden sezeryana girsek süt gelmicek diye korkar oldum.

Gözünüz aydın sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun kuzucuk Doğum normal miydi sezaryen mi? Benim de yaklaştı heyecan var bakalım
Sezeryan ile dogdu benimki. Normalde sezeryan gunu yarindi. Yarin dogacakti ama acele edince yapacak birsey kalmadi.
Sizin ilk cocuk mu. Heyecan olmasi cok normal bir durum. Dogumla ilgili hep olumlu seyler dusunmenizi tavsiye ederim. Hic kotu dusunup kotuyu cagirmayin

Sahi kayınvaliden ve eşin naptı bu süreçte? Belki hastanede biraz kalmanız iyi olmuştur. Bu sayede sana sorun çıkaramamışlardır
Kayinvalidenin yaptiklarini yazmak icin enerjiye ihtiyacim var. Daha beterlerini de yapti. Esimle kavga da ettik. O boyut cok kotuydu. Kadin rol calma dersinde. Ve oskarlik performanslar sergiliyor ben bile inaniyorum.

Arkadaşlar bir şey sorcam. Ana kucağını arkadaştan aldık. Yıkadık ama bebeğin direkt temas etmesi ne kadar doğru olur yani altına bir battaniye koymak gerekir mi?
E bebekte havlu ve penye seklinde anakucagi icin ortuler var. Anakucagijin seklinde. Kemer gecirme bosluklari da var.

Kasik ilk gunler isin degil her zamn ic8n. Ben yanimd biberon goturdum. Icinde gerekirse mama hazirlarim diye koymustum. Hemsire siringa ile mama verdi. Ben siringa ile veremedim kasik ile verdim mamasini. Yogunbakimdayken biberon ile mama verdiler. Ben emzirdikten sonra takviye seklinde mama aldi bebek.
Şu anda da sagdig8m sutu biberon ile veriyorum beni de emiyor. Meme reddi olmadi, insallah olmaz da.

Kayinvalidenin yaptiklarini yazmak icin enerjiye ihtiyacim var. Daha beterlerini de yapti. Esimle kavga da ettik. O boyut cok kotuydu. Kadin rol calma dersinde. Ve oskarlik performanslar sergiliyor ben bile inaniyorum.
Hadi yaaa, ben de seviniyordum hiç konusu geçmeyince sizi rahat bıraktı diye ne olursa olsun takmamaya boşvermeye çalış canım. Üzülüp de bi de sütün kesilmesin. İlahi adalet var zaten hiç merak etme çıkar onlardan önünde sonunda. Ne güzel bebişinle berabersin artık tadını çıkar

Kabuk bağladıysa süt gelmiş olmasın
Bu arada sütü gelen akan oldu mu ya aniden sezeryana girsek süt gelmicek diye korkar oldum.
Ben de onu düşünüyorum, süt falan gelmedi benden, gelmesi gerekiyor mu onu da bilmiyorum ama sezeryan olursam sütüm gelmez mi diye korkuyorum. Ayy biraz salöamız gerekiyor sanırım herşeyi stres yapıyoruz rahat olmak gerek sanırım.
Maşallah ya hayranım böyle pozitif insanlara

Bu pozitif yaklasma olayi olana kadar zaman gerekti. Ilk cocugumda sutum kesildi ve ben 2. Bebegimde surum kesilmeyecek diye dusundum.
Sezeryan olunca sut gelmiyor diye birsey yok geliyor. Kizimda 39. Haftada sezeryan oldum sutum hemen geldi sakir sakir ama kaynana faktoru devreye gordi sut7. Kesildi.
2. Bebekte yine sezeryan ve cok sukur sutum geldi ama 37. Hafta oldugu icin sutum az az geldi. 2 gun sonra bol bol geldi sukur. Kaynana faktoru daha beter seyler yapsa da sutum gitme7ecek diye sartladim kendimi.
Su an bebegim ve sutu disinda birsey dusunmek istemiyorum.
Hic sutum gelmezse deme. O kisiden kisiye degisir. Bak ayni kisinin 2 gebel8ginde bile farkli oluyor. Milletin anlattigina bakma.

şu kaynanan film yaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…