Acıkarak uyanan midesi kazinan var mi? ☺ Varsa beraber mutfaga gidebiliriz.
Popislerini yiriz hepsinin☝ biiiizz...aksam tokken sesi cikmayan gülce sabahlari cildiriyor karnimda en basindan beri öylebakalim nasil doyurucaz bu tosbagayi
Bilemiyorum ki geldiyse de farketmedim hiçKabuk bağladıysa süt gelmiş olmasın
Bu arada sütü gelen akan oldu mu ya aniden sezeryana girsek süt gelmicek diye korkar oldum.
Ben göbeğime yağ sürerken sürekli göğsüme de sürüyorum canım o yüzden hep yumuşakBilemiyorum ki geldiyse de farketmedim hiçhamilelikten önce de sol göğsümden arada geliyodu prolaktin yüksekliği yüzünden ama şimdi yarılan sağ taraf ve ordan hiç süt falan gelmemişti ki
Ben de burdan bi kaç fikir aldım hemen uygulamam gerek yoksa felaket olacak sonumBen göbeğime yağ sürerken sürekli göğsüme de sürüyorum canım o yüzden hep yumuşak
Benim de aklıma geldi biliyor musun
Doğursa kesin yazardı, bence pazar gezmelerinde o
Nerelerdesin acaba doğurdun mu tüm forum merakta kaldık
günaydınlar, bugün görüs günü
H honey bunch cidden nerelerde bu kız?
D dyg1409 canım, naptınız iyisiniz insallah?
tam 40. hafta oluyor inmediyse kanala o saatten sonra zahmet etmesin prensesHahah ay cok tatlısınız kızlar ya
Shinsegi doğru tahmin etmiş pazar takılmacaları havuz keyfi tüm gün misafirlikler gezmeler vs vs vakit ayıramadım
Benim daha bebeğim kanala girmemiş (normalde 36-37.hafta itibariyle girmeye baslıyormus) karnım hala gögsümün altında ah keşke dogursam dicem ama normal dogumdan ümidi kestim tamamen 2 eylülde randevum var kanal girip inmemiş olursa daha fazla bekletmek istemeyip sezeryan tercih edicem
Zaten 3640gr olmustu 4kg üstüne cıkar normal dogumda yapamam
O yüzden size bugun yarın olucak dogumlarınızda bol kolaylıklar dilerim ben eylül nöbetcisiyim gelmeden eylül ayına tık yok
Bi an heyecan yapmıştımHahah ay cok tatlısınız kızlar ya
Shinsegi doğru tahmin etmiş pazar takılmacaları havuz keyfi tüm gün misafirlikler gezmeler vs vs vakit ayıramadım
Benim daha bebeğim kanala girmemiş (normalde 36-37.hafta itibariyle girmeye baslıyormus) karnım hala gögsümün altında ah keşke dogursam dicem ama normal dogumdan ümidi kestim tamamen 2 eylülde randevum var kanal girip inmemiş olursa daha fazla bekletmek istemeyip sezeryan tercih edicem
Zaten 3640gr olmustu 4kg üstüne cıkar normal dogumda yapamam
O yüzden size bugun yarın olucak dogumlarınızda bol kolaylıklar dilerim ben eylül nöbetcisiyim gelmeden eylül ayına tık yok
Valla ya bekleyemem oyle 42 falan zaten tosbik oldu yiye yiye yok öyle beleşe hayat ye iç yat cıkıp göstercek kendinitam 40. hafta oluyor inmediyse kanala o saatten sonra zahmet etmesin prensesama hiç belli olmaz birkaç günde bile inebilir.
arkadasının kuzeninin gelmesine izin ver. yalnız kaldıkca hep bu düsüncelerle savaşıcaksın. hatta mümkünse şimdiden gelsinler son hafta beraber birseyler yapın. annene cok üzülüyorum sen yazıp dökebiliyosun konusup ağlayabiliyosun ama o hep içinde. onun bir gözyasında ne kelimeler saklı. bugünler zor, ama insallah geçecekKendimi o kadar kötü hissediyorum ki hic bu kadar yalniz caresiz olmadim..dün gece son ütümü yaptim müslin baddaniyeleri agiz bezlerini annem yapmisti aglaya aglaya ütüledim..esyalarini birakmisti 1hafta sonra gelicem diye hayat ne garip bazen dönemiyosun..güclü durcam dogumu yapip cikicam diyodum zaman yaklastikca Allah'im ben annemin destegi olmadan nasil yapicam diyorum.. kv 1hafta kalmis gelmedi bile son gün gelip bana ne yapacaksa..kimseye derdim8 anlatmak istemiyorum kimseden bir sey beklemek istemiyorum..kuzenim diyor geleyim diye,yakin arkdsm diyor gelicem diye babam 1gunde olsa gelicem diyo bunlari duydukca daha icim parcalaniyo..tek sen gel demistim anneme ben otobuse biner gelirim kizim kimseye gerek yok demisti..simdi esimden baska kimsem yok gibi hissediyorum ki öyle de..bu moralle dogduktan sonra hissettiklerimle sütüm gelecek mi onu bile bilmiyorum..Annemi cok özlüyorum sabahlari aksamlari telefon acmayi gevezelik etmeyi..dün görüntülü aradi babam gülüyorum sana gülceyi getircem deyince basladi aglamaya.. ben nasil dayanacagimi bilmiyorum
Sen benden önce dogurursun ben gene doguramam diyimBi an heyecan yapmıştım2 eylüle ne kaldı şurada sağlıkla gelsinde kucağına sezeryanmış normalmiş önemli değil
Baskalari yardim eli uzattikca ilginc bi sekilde daha yaraliyo..her seyi gectim konusabilseydi yeterdi..bu kadar bilinc yerindeyken bana bir iki guzel soz soyleyebilseydi yine..ne yapsam sıgamiyorum haftasonu sevdigimiz ne varsa yaptik her sey o kadar tatsiz tutsuz geliyo ki..anne olurken anne sevkatinden mahrum kalmak dünyadaki en zor seymis Allah kimselere yasatmasin hepinizin annesine saglik sihhat versin..arkadasının kuzeninin gelmesine izin ver. yalnız kaldıkca hep bu düsüncelerle savaşıcaksın. hatta mümkünse şimdiden gelsinler son hafta beraber birseyler yapın. annene cok üzülüyorum sen yazıp dökebiliyosun konusup ağlayabiliyosun ama o hep içinde. onun bir gözyasında ne kelimeler saklı. bugünler zor, ama insallah geçecek ❤ sütünü düşünmek için çok erken, bir de onun stresine girme. hele bi doğsun bakalım sağ salim insallah sütün de olur sen merak etme annesi.
amin, Allah nerde hasta varsa sifa versinBaskalari yardim eli uzattikca ilginc bi sekilde daha yaraliyo..her seyi gectim konusabilseydi yeterdi..bu kadar bilinc yerindeyken bana bir iki guzel soz soyleyebilseydi yine..ne yapsam sıgamiyorum haftasonu sevdigimiz ne varsa yaptik her sey o kadar tatsiz tutsuz geliyo ki..anne olurken anne sevkatinden mahrum kalmak dünyadaki en zor seymis Allah kimselere yasatmasin hepinizin annesine saglik sihhat versin..
Aminn.. her zaman destegin icin Sagol canim benimamin, Allah nerde hasta varsa sifa versinyine de cok dirayetlisin sen
Küçük yeğenim geçen sene tam 40+0 da normal doğumla geldi. Hiç belli olmaz orası canım. Son dk karnı düşenlerde var. Seninki gününü tamamlamak istiyor benceSen benden önce dogurursun ben gene doguramam diyim
Öyle tabi dogru diyorsun ama sonuna kadar bekleyip normal olmayacak olması üzmüyor değil napalım Rabbim saglık sıhhat versin hepimize dogum şeklini unutucaz artık :)
Sen sür kremi yada zeytinyağı inşallah iyi gelir sora zorlanma şimdiden sür canimTeşekkür ederim canım son aya kadar hiç bi sorunum yoktu yeni olmuş kıyafetimi değiştirirken bile sızlıyokarnım bile çatlamadı şükür hiç bişey kullanmadım diyodum burdan çıktı acısı demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?