- 1 Ağustos 2018
- 2.858
- 6.655
- 158
- 36
Stresten uzak durduktan sonra herşey olur inşalalh. Süt de gelir, bebek de emer. Olabildiğince kafada bitirmek gerekiyor. Ben de bunun için çabalayacağım sağolasınBu pozitif yaklasma olayi olana kadar zaman gerekti. Ilk cocugumda sutum kesildi ve ben 2. Bebegimde surum kesilmeyecek diye dusundum.
Sezeryan olunca sut gelmiyor diye birsey yok geliyor. Kizimda 39. Haftada sezeryan oldum sutum hemen geldi sakir sakir ama kaynana faktoru devreye gordi sut7. Kesildi.
2. Bebekte yine sezeryan ve cok sukur sutum geldi ama 37. Hafta oldugu icin sutum az az geldi. 2 gun sonra bol bol geldi sukur. Kaynana faktoru daha beter seyler yapsa da sutum gitme7ecek diye sartladim kendimi.
Su an bebegim ve sutu disinda birsey dusunmek istemiyorum.
Hic sutum gelmezse deme. O kisiden kisiye degisir. Bak ayni kisinin 2 gebel8ginde bile farkli oluyor. Milletin anlattigina bakma.
Allah annene şifalar nasip etsin çok üzüldüm durumuna ama Allah kolaylık verir korkma. Yapabilirsin inşallah. Benim annem sağlıklı sıkıntısı yok geleceğim deyip deyip durdu bak şimdi de her telefonda bi sonrali doktor kontrolünde gelirim deyip duruyor. Ve ben eminim ki artık doğuma falan yetişemez doğumdan sonra gelirse gelir. Ben de çok üzüldüm. Bütün ablalarımın çocuklarına baktı ilgilendi kaldı gitti falan üstelik hepsi çok yakın oturuyor. Ama 1000 kö uzağa yanıma gelmiyor. Ben de kendimi çaresiz hissediyorum, ağlamamak için zor tutuyorum kendimi üvey evlat gibi. Ama dedim tek başıma yapacağım hbir şey talep etmeyeceğim. Allah yardım eder inşallah. Senin annene de tez vakit şifa nasip etsin benimkine de merhametKendimi o kadar kötü hissediyorum ki hic bu kadar yalniz caresiz olmadim..dün gece son ütümü yaptim müslin baddaniyeleri agiz bezlerini annem yapmisti aglaya aglaya ütüledim..esyalarini birakmisti 1hafta sonra gelicem diye hayat ne garip bazen dönemiyosun..güclü durcam dogumu yapip cikicam diyodum zaman yaklastikca Allah'im ben annemin destegi olmadan nasil yapicam diyorum.. kv 1hafta kalmis gelmedi bile son gün gelip bana ne yapacaksa..kimseye derdim8 anlatmak istemiyorum kimseden bir sey beklemek istemiyorum..kuzenim diyor geleyim diye,yakin arkdsm diyor gelicem diye babam 1gunde olsa gelicem diyo bunlari duydukca daha icim parcalaniyo..tek sen gel demistim anneme ben otobuse biner gelirim kizim kimseye gerek yok demisti..simdi esimden baska kimsem yok gibi hissediyorum ki öyle de..bu moralle dogduktan sonra hissettiklerimle sütüm gelecek mi onu bile bilmiyorum..Annemi cok özlüyorum sabahlari aksamlari telefon acmayi gevezelik etmeyi..dün görüntülü aradi babam gülüyorum sana gülceyi getircem deyince basladi aglamaya.. ben nasil dayanacagimi bilmiyorum
Ablamda aynısını yasadı biz cocukları asagı indiremiyoruz sanırım fazla rahata alıstırmısızKüçük yeğenim geçen sene tam 40+0 da normal doğumla geldi. Hiç belli olmaz orası canım. Son dk karnı düşenlerde var. Seninki gününü tamamlamak istiyor bence
9 ayda iyice tanıdık artık seni canımHahah ay cok tatlısınız kızlar ya
Shinsegi doğru tahmin etmiş pazar takılmacaları havuz keyfi tüm gün misafirlikler gezmeler vs vs vakit ayıramadım
Benim daha bebeğim kanala girmemiş (normalde 36-37.hafta itibariyle girmeye baslıyormus) karnım hala gögsümün altında ah keşke dogursam dicem ama normal dogumdan ümidi kestim tamamen 2 eylülde randevum var kanal girip inmemiş olursa daha fazla bekletmek istemeyip sezeryan tercih edicem
Zaten 3640gr olmustu 4kg üstüne cıkar normal dogumda yapamam
O yüzden size bugun yarın olucak dogumlarınızda bol kolaylıklar dilerim ben eylül nöbetcisiyim gelmeden eylül ayına tık yok
Benimkide azaldı 3 4 gündür@SLVESTER dogum yapmissin
Tebrik ederizgüzel kızınla sana hayırlı güzel ömürler
Kızlar bebeğinin hareketleri azalan vuruşlarında yumuşama olan var mı
Biz 2-3 gundur oyleyiz
Aah sen de mi arkadaşım, 7 senedir kullanıyorum hiç geçmiyor. Bi çaresi bulunsa keşke, daha yeni gene kontrol ettirdimben ama önce ilaç(troid) +1saat bekleme
Benimki çok nazikleşti artık tekme falan yok ancak oturup yatarken hissediyorum@SLVESTER dogum yapmissin
Tebrik ederizgüzel kızınla sana hayırlı güzel ömürler
Kızlar bebeğinin hareketleri azalan vuruşlarında yumuşama olan var mı
Biz 2-3 gundur oyleyiz
Aynısı bana da oluyor ama ağrısı yok pek, yalancı kasılma diye okudum doğuma hazırlıkGünaydın kızlar...
Bebişin karında topak olması, topak olurken karın yumuşayana kadar ağrı duyulması sancı mı oluyor? (Oğlumda böyle olmamıştım)
Valla bişey diyimmi sırf su centik ugruna ve en baslarda yasadıgımız kaybetme korkusuna cocugum yurtdısı vatandası olamıyor halbuki tosun oldu içerde yata yata9 ayda iyice tanıdık artık seni canımhatta bi ara acaba doğum son dakika fikir değiştirip yurt dışına mı kaçtı diye aklımdan geçmedi değil.
Sen merak etme biz de sana eşlik ederiz. tüm erken doğum risklerine rağmen benim kızda eylülde (3ü-5i gibi) gelecek sanırım bu gidişle, tabi biz 38.haftamız da olacağız.
Ben 2 akşamdır zor uyuyorum sürekli hareket halinde ve sıcaklar bunaltıyor. Karnım benim aşağıda herkes aşağıda diyor. Çatı ağrım var özellikle yatarken çok ağrıyor. Göğsümden sütde geliyor . Onun dışında başka bir belirti yok. Yarın çatı muayenesi var bakalım o zaman belli olur heralde tahmini bi tarih . 16 eylül çok uzak geliyor banaAblamda aynısını yasadı biz cocukları asagı indiremiyoruz sanırım fazla rahata alıstırmısız
Hayırlısı herşeyin ya sagol ☺
Sende durumlar ne agrı sızı belirtiler basladı mı
Annenin durumu + hamilelik hormonları herşeyi daha da kötü hissetmene sebep oluyor kıyamamKendimi o kadar kötü hissediyorum ki hic bu kadar yalniz caresiz olmadim..dün gece son ütümü yaptim müslin baddaniyeleri agiz bezlerini annem yapmisti aglaya aglaya ütüledim..esyalarini birakmisti 1hafta sonra gelicem diye hayat ne garip bazen dönemiyosun..güclü durcam dogumu yapip cikicam diyodum zaman yaklastikca Allah'im ben annemin destegi olmadan nasil yapicam diyorum.. kv 1hafta kalmis gelmedi bile son gün gelip bana ne yapacaksa..kimseye derdim8 anlatmak istemiyorum kimseden bir sey beklemek istemiyorum..kuzenim diyor geleyim diye,yakin arkdsm diyor gelicem diye babam 1gunde olsa gelicem diyo bunlari duydukca daha icim parcalaniyo..tek sen gel demistim anneme ben otobuse biner gelirim kizim kimseye gerek yok demisti..simdi esimden baska kimsem yok gibi hissediyorum ki öyle de..bu moralle dogduktan sonra hissettiklerimle sütüm gelecek mi onu bile bilmiyorum..Annemi cok özlüyorum sabahlari aksamlari telefon acmayi gevezelik etmeyi..dün görüntülü aradi babam gülüyorum sana gülceyi getircem deyince basladi aglamaya.. ben nasil dayanacagimi bilmiyorum
Bişey dicemBen 2 akşamdır zor uyuyorum sürekli hareket halinde ve sıcaklar bunaltıyor. Karnım benim aşağıda herkes aşağıda diyor. Çatı ağrım var özellikle yatarken çok ağrıyor. Göğsümden sütde geliyor . Onun dışında başka bir belirti yok. Yarın çatı muayenesi var bakalım o zaman belli olur heralde tahmini bi tarih . 16 eylül çok uzak geliyor bana
Benim kız valla hiç annem iş yapıyor, yemek yapıyor demeden yapıyor sporlarınıBişey dicem
Gün icinde cok mu yoruluyorsun ?
Gecen gün gebe egitiminde doktor dediki bebegin gün icinde yapması gereken hareketler var karnınızın icinde bos bos hareket yapmıyor kemiklerini esnetiyor sporunu yapıyor vs
Siz son aylarda spor veya calısma veya gezme tozma vs yaparak cocugunuzun vaktinden calıyorsunuz sonra aksam ayagınızı uzatıp dinlenmek istediginizde uyudugunuzda çocuğunuz kıpır kıpır gün icinde yapması gereken hareketleri gece yapıyor ve cocugum beni uyutmuyor diye söyleniyorsunuz vs dedi
Evet yaa hepimiz de ufak da olsa bi sıkıntılar oldu, çok şükür sağ salim bu günlere geldik. Rabbim artık meleklerimize kavuşup bol bol sütlü, gazlı, mamalı, uykulu, bezli muhabbetler nasip etsinValla bişey diyimmi sırf su centik ugruna ve en baslarda yasadıgımız kaybetme korkusuna cocugum yurtdısı vatandası olamıyor halbuki tosun oldu içerde yata yata
Neyse vardır her şer de bi hayır :)
Gündaş olurlar belki yavrularımız
Korka korka geldik bugünlere bicogumuz Rabbim kimseyi korkularıyla evlatlarıyla sınamasın saglıkla vakitlice dogumlar nasip etsin hepimize ❤
yok canım onun tedavisi henüz yokAah sen de mi arkadaşım, 7 senedir kullanıyorum hiç geçmiyor. Bi çaresi bulunsa keşke, daha yeni gene kontrol ettirdim
Benimki çok nazikleşti artık tekme falan yok ancak oturup yatarken hissediyorum
Aynısı bana da oluyor ama ağrısı yok pek, yalancı kasılma diye okudum doğuma hazırlık
gız belki yağız bir Türk gızı olmak istediValla bişey diyimmi sırf su centik ugruna ve en baslarda yasadıgımız kaybetme korkusuna cocugum yurtdısı vatandası olamıyor halbuki tosun oldu içerde yata yata
Neyse vardır her şer de bi hayır :)
Gündaş olurlar belki yavrularımız
Korka korka geldik bugünlere bicogumuz Rabbim kimseyi korkularıyla evlatlarıyla sınamasın saglıkla vakitlice dogumlar nasip etsin hepimize ❤
Bende tiroit ilacı kullanıyorum ama yarım saat bekliyorumben ama önce ilaç(troid) +1saat bekleme
O iş hiç belli olmaz canımHahah ay cok tatlısınız kızlar ya
Shinsegi doğru tahmin etmiş pazar takılmacaları havuz keyfi tüm gün misafirlikler gezmeler vs vs vakit ayıramadım
Benim daha bebeğim kanala girmemiş (normalde 36-37.hafta itibariyle girmeye baslıyormus) karnım hala gögsümün altında ah keşke dogursam dicem ama normal dogumdan ümidi kestim tamamen 2 eylülde randevum var kanal girip inmemiş olursa daha fazla bekletmek istemeyip sezeryan tercih edicem
Zaten 3640gr olmustu 4kg üstüne cıkar normal dogumda yapamam
O yüzden size bugun yarın olucak dogumlarınızda bol kolaylıklar dilerim ben eylül nöbetcisiyim gelmeden eylül ayına tık yok
Ben kafama göre dr istediğin gibi kullan dedi unutursam tok bile alıyorumBende tiroit ilacı kullanıyorum ama yarım saat bekliyorum
Kendimi o kadar kötü hissediyorum ki hic bu kadar yalniz caresiz olmadim..dün gece son ütümü yaptim müslin baddaniyeleri agiz bezlerini annem yapmisti aglaya aglaya ütüledim..esyalarini birakmisti 1hafta sonra gelicem diye hayat ne garip bazen dönemiyosun..güclü durcam dogumu yapip cikicam diyodum zaman yaklastikca Allah'im ben annemin destegi olmadan nasil yapicam diyorum.. kv 1hafta kalmis gelmedi bile son gün gelip bana ne yapacaksa..kimseye derdim8 anlatmak istemiyorum kimseden bir sey beklemek istemiyorum..kuzenim diyor geleyim diye,yakin arkdsm diyor gelicem diye babam 1gunde olsa gelicem diyo bunlari duydukca daha icim parcalaniyo..tek sen gel demistim anneme ben otobuse biner gelirim kizim kimseye gerek yok demisti..simdi esimden baska kimsem yok gibi hissediyorum ki öyle de..bu moralle dogduktan sonra hissettiklerimle sütüm gelecek mi onu bile bilmiyorum..Annemi cok özlüyorum sabahlari aksamlari telefon acmayi gevezelik etmeyi..dün görüntülü aradi babam gülüyorum sana gülceyi getircem deyince basladi aglamaya.. ben nasil dayanacagimi bilmiyorum
Yine de gelsinler her zaman yalnızlık iyi değil , bende kuzenimi çağırdım , işsiz diğeri izinde olan arkadaşımı çapıyorum bazen ben gidiyorum , ablam tatilde 2 çocuğu var diğer ablam sağda solda omunda çocuğu varBaskalari yardim eli uzattikca ilginc bi sekilde daha yaraliyo..her seyi gectim konusabilseydi yeterdi..bu kadar bilinc yerindeyken bana bir iki guzel soz soyleyebilseydi yine..ne yapsam sıgamiyorum haftasonu sevdigimiz ne varsa yaptik her sey o kadar tatsiz tutsuz geliyo ki..anne olurken anne sevkatinden mahrum kalmak dünyadaki en zor seymis Allah kimselere yasatmasin hepinizin annesine saglik sihhat versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?