Stresten uzak durduktan sonra herşey olur inşalalh. Süt de gelir, bebek de emer. Olabildiğince kafada bitirmek gerekiyor. Ben de bunun için çabalayacağım sağolasın
Allah annene şifalar nasip etsin çok üzüldüm durumuna ama Allah kolaylık verir korkma. Yapabilirsin inşallah. Benim annem sağlıklı sıkıntısı yok geleceğim deyip deyip durdu bak şimdi de her telefonda bi sonrali doktor kontrolünde gelirim deyip duruyor. Ve ben eminim ki artık doğuma falan yetişemez doğumdan sonra gelirse gelir. Ben de çok üzüldüm. Bütün ablalarımın çocuklarına baktı ilgilendi kaldı gitti falan üstelik hepsi çok yakın oturuyor. Ama 1000 kö uzağa yanıma gelmiyor. Ben de kendimi çaresiz hissediyorum, ağlamamak için zor tutuyorum kendimi üvey evlat gibi. Ama dedim tek başıma yapacağım hbir şey talep etmeyeceğim. Allah yardım eder inşallah. Senin annene de tez vakit şifa nasip etsin benimkine de merhamet

Küçük yeğenim geçen sene tam 40+0 da normal doğumla geldi. Hiç belli olmaz orası canım. Son dk karnı düşenlerde var. Seninki gününü tamamlamak istiyor bence
Ablamda aynısını yasadı biz cocukları asagı indiremiyoruz sanırım fazla rahata alıstırmısız
Hayırlısı herşeyin ya sagol
Sende durumlar ne agrı sızı belirtiler basladı mı

9 ayda iyice tanıdık artık seni canım hatta bi ara acaba doğum son dakika fikir değiştirip yurt dışına mı kaçtı diye aklımdan geçmedi değil.

Sen merak etme biz de sana eşlik ederiz. tüm erken doğum risklerine rağmen benim kızda eylülde (3ü-5i gibi) gelecek sanırım bu gidişle, tabi biz 38.haftamız da olacağız.

ben ama önce ilaç(troid) +1saat bekleme
Aah sen de mi arkadaşım, 7 senedir kullanıyorum hiç geçmiyor. Bi çaresi bulunsa keşke, daha yeni gene kontrol ettirdim
@SLVESTER dogum yapmissin
Tebrik ederiz güzel kızınla sana hayırlı güzel ömürler

Kızlar bebeğinin hareketleri azalan vuruşlarında yumuşama olan var mı
Biz 2-3 gundur oyleyiz
Benimki çok nazikleşti artık tekme falan yok ancak oturup yatarken hissediyorum
Günaydın kızlar...
Bebişin karında topak olması, topak olurken karın yumuşayana kadar ağrı duyulması sancı mı oluyor? (Oğlumda böyle olmamıştım)
Aynısı bana da oluyor ama ağrısı yok pek, yalancı kasılma diye okudum doğuma hazırlık

Valla bişey diyimmi sırf su centik ugruna ve en baslarda yasadıgımız kaybetme korkusuna cocugum yurtdısı vatandası olamıyor halbuki tosun oldu içerde yata yata
Neyse vardır her şer de bi hayır :)
Gündaş olurlar belki yavrularımız
Korka korka geldik bugünlere bicogumuz Rabbim kimseyi korkularıyla evlatlarıyla sınamasın saglıkla vakitlice dogumlar nasip etsin hepimize

Ablamda aynısını yasadı biz cocukları asagı indiremiyoruz sanırım fazla rahata alıstırmısız
Hayırlısı herşeyin ya sagol ☺
Sende durumlar ne agrı sızı belirtiler basladı mı
Ben 2 akşamdır zor uyuyorum sürekli hareket halinde ve sıcaklar bunaltıyor. Karnım benim aşağıda herkes aşağıda diyor. Çatı ağrım var özellikle yatarken çok ağrıyor. Göğsümden sütde geliyor . Onun dışında başka bir belirti yok. Yarın çatı muayenesi var bakalım o zaman belli olur heralde tahmini bi tarih . 16 eylül çok uzak geliyor bana

Annenin durumu + hamilelik hormonları herşeyi daha da kötü hissetmene sebep oluyor kıyamam gerçekten hayatta herşey insanlar için, biz planlar yaparken sonunda sadece kaderimizi yaşıyoruz. Ama kızın bi gelsin sana ilaç gibi gelicek ve hemen peşine annen de iyileşmeye başlayacak. Çoook sıkıntılı günlerinin ardında güzel günler de gelecek inşallah eşinin yanında olması da ayrı bir lütuf, ona sığın. Eşlerimiz artık bizim annemiz, babamız, kardeşimiz yerine geçiyor. Böyle zor günler eşleri birbirine çok yakınlaştırıyor.

Bişey dicem
Gün icinde cok mu yoruluyorsun ?
Gecen gün gebe egitiminde doktor dediki bebegin gün icinde yapması gereken hareketler var karnınızın icinde bos bos hareket yapmıyor kemiklerini esnetiyor sporunu yapıyor vs
Siz son aylarda spor veya calısma veya gezme tozma vs yaparak cocugunuzun vaktinden calıyorsunuz sonra aksam ayagınızı uzatıp dinlenmek istediginizde uyudugunuzda çocuğunuz kıpır kıpır gün icinde yapması gereken hareketleri gece yapıyor ve cocugum beni uyutmuyor diye söyleniyorsunuz vs dedi

Benim kız valla hiç annem iş yapıyor, yemek yapıyor demeden yapıyor sporlarını hatta ben bazen namaz kılarken o içerde dans ediyor

Evet yaa hepimiz de ufak da olsa bi sıkıntılar oldu, çok şükür sağ salim bu günlere geldik. Rabbim artık meleklerimize kavuşup bol bol sütlü, gazlı, mamalı, uykulu, bezli muhabbetler nasip etsin

yok canım onun tedavisi henüz yok

gız belki yağız bir Türk gızı olmak istedi

O iş hiç belli olmaz canım

Canım benim annen daha Gülce gelmeden elinden geleni yapmış bile bunları anabilmen ne kadar güzel , bizimkiler yoğunluktan vs den daha bebeğin odasını görmeye gelmediler
Bu dönemde herkes kendini yanlız hissediyor ekstra ilgi alaka istiyor , senin durumun tamamen farklı ama annen iyi olsaydı yanında olacaktı bunu bilmek içini rahatlatsın bebeğine sütün gelecek tabi hemen toparlanıp ananesine kendini göstermeye gidecek hemde bir yanın eksik olsa da bu şekilde yaşamayı öğretiyor hayat inşallah bu günlerde geçecek..

Yine de gelsinler her zaman yalnızlık iyi değil , bende kuzenimi çağırdım , işsiz diğeri izinde olan arkadaşımı çapıyorum bazen ben gidiyorum , ablam tatilde 2 çocuğu var diğer ablam sağda solda omunda çocuğu var
Annem modacıda çalışıyor arada pek yoğun kapışılıyor dün seni alalım bize gidelim dedim işi vardı .. sağlık problemi başka bişey evet ama yalnızsan yanlızsındır
O yüzden gelene gidene izin ver hiç değilse onlarla rahatlamaya bak , kafan dağılsın hevesini sıkıntını paylaş Doğum öncesi bu kadar dolman iyi değil bu işin lohusalığı var biraz rahatlaman lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…