Canım bence vakti geldi hiç dert etme su azlığını donmemeyide hiç bağlama bizimkiler inatci cikti hep o sebebi :)) sana böyle diyorum ama artık pisikolojik çökmüş durumda herkes kanala giricek görmeyecek diye hesap yaparken ben daha düzgün hissedemiyorum bile arada bi kipirdiyo kendimi eksik gibi hissediyorum heralde cikmiycak galiba diyorum arada :/ aile desen anlatsam dağ taş ağlar o haldeyim sinirden gulme krizleri geciriyorum o derece hatta dönmemesini kendi stresima bağlıyorum şu 3 hafta gecsede diyorum lohusalikta da neler gelicek başıma onları görsem iyi şeyler olur inşallah dua edelim birbirimize allah büyük

Ah ya bende ne istiyordum normal dogum diye ama Rabbim nasip etmeyecek gibi duruyor
Doğal bi sürec öyle düşün aısl sezeryan ameliyat daha riskli daha komplikasyonlu
Hayırlısı neyse o olsun

Aynen makineye atmadım elde yıkadım o hurcu ama yinede yıkadım

Normal dogumuda epidural ile yapabilirsiniz bi araştırın bence

Bende beşik hatta sert yatak aldım ama yinede onun içine reflü yatagını koyup kullanmayı düşünüyorum zaten o sepet beşikler uzun süreli kullanılmıyor reflü yatagına yatırın baktınız olmuyor daha uzun süre kullandınız ozaman sünger tarzı bişi alırsınız ama 6 aya kadar kullanılır diye düşünüyorum ben

son 6 gün sıkın dişinizi bitmeyen Ağustos da bitecek

gızlar cezalarla (sigorta/hız/v.s.) başım belada bana da dua edin ya
ceza ödemekten doğum param kalmayacak yaa
O hız cezalarını deli gibi gönderiyorlar son bikaç aydır gelmeyen yok herhalde
Ve tarihlerde 2017-2018 falan
Durdular durdular tam zamanını buldular

arkadaşlar kirli bez için çöp kovalarından aldınız mı?
valla beni çok bezdiren bir konu idi o bir iki saat dursa insanı hayatından bezdiren kokular o yüzden kredi kartım kesilince alıyım diyom :))))))))

Aynen canım suyun azalması ona acı vermez diyorum ama komplikasyonlar gelişirse diye de korkuyorum Allah korusun. Çünkü farkındayım hareketleri azaldı, bunu doktora söylediğimde de azar işitmiştim meğer suyun azalmasıyla hareketlerin azalması ve bebeğin dönemeyişi hep aynı tarihlere denk geliyor. Neymiş efendim hareketleri bize bi şey anlatmazmış sadece yaşadığını gösterirmiş. Bugün dedim ki bu su üç günde nasıl azaldı, geçen sefer de iyi değildi de ben unuttum incelemeyi diyor. Güvenim iyice azaldı doktora, ama doğuma 10 gün kala ne yapabilirim bilmiyorum hiç, bir doktor daha görse içim rahatlayacak da, ne yapsam kime gitsem bilmiyorum. Ben de senin gibi ilk doğumum diye normali denemek istiyordum ama şimdi şimdi anlıyorum bebeğimin neden dönmediğini.

Artık tek temennim şu 10 günü hayırlısıyla geçirip bebeğimi sağlıkla kucağıma almak. 4 günde bir nst yeterli mi hiç bilmiyorum, doktora zaten artık güvenmiyorum, geçen defa suyuna bakmayı unuttum dedi, sorduğumuzda iyi iyi demişti halbuki Haftası iyi doğsun deseler üzülmem ama böyle beklerken bir şey olur diye korkuyorum su azlığına bağlı. İnşallah dediğin gibi yolunda gider her şey. Kanal manal yok kasıklarım bomboş, bebeğin kafası göğsümün altında Geçen gün uğraştı garibim ama dönemedi yine. Normal Doğumdan fln geçtim artık dediğin gibi Doğumun olduğu güne sağlıkla ulaşalım da başka bir şey istemiyorum. Senin stresinle fln alakası olduğunu sanmıyorum dönmemesinin de.

ha bu a
Kizlar kac gunde bir kontrole gidiyorsunuz artik? Ben en son pazartesi gittim tekrar carsamba gideyim diyorum 10 gun oluyor, sizce geç mi? Zaman yaklaştıkça heyecan basıyor beni eminim herkes oyle
35+0 da gittim extrem bir durum olmazsa,
37+0 da gel dedi. muhtemelen o gün sezaryen için net gün verip bi aksilik olmazsa ya da sürpriz gelişme şu gün şu saatte diyecek...

doktorun ne dedi

Kizlar kac gunde bir kontrole gidiyorsunuz artik? Ben en son pazartesi gittim tekrar carsamba gideyim diyorum 10 gun oluyor, sizce geç mi? Zaman yaklaştıkça heyecan basıyor beni eminim herkes oyle
Suyum azaldığı için 4 günde bir nst'ye bağlanıcam o şekilde bundan sonra.

Herkesin hikayesi farklı gerçekten kimisi çok rahat Doğum yapıyor. Mesela arkadaşım hastaneye gittiğinde 8cm açılması olmuş hissetmemiş çok. Hakkımızda hayırlısı

ha bu a

35+0 da gittim extrem bir durum olmazsa,
37+0 da gel dedi. muhtemelen o gün sezaryen için net gün verip bi aksilik olmazsa ya da sürpriz gelişme şu gün şu saatte diyecek...

doktorun ne dedi

Şuan ailemin yanındayım burdaki doktorum haftalık gel dedi, çarşamba evime donucem eşim tek gitmemi istemedi onu bekliyorum kendi doktoruma çok uzun zamandır gitmedim çarşamba günü ona gideyim diyorum biraz ara mi olucak acaba dedim. Dün biraz sancim oldu bugün iyiyim ondan panikledim biraz

oo senin durumun başkaymış sen doğumunu yaptırcak doktora görün mutlaka senin bebiş baya baya gitti ya ablası gibi aceleci olmadı çok şükür...

arkadaşlar kirli bez için çöp kovalarından aldınız mı?
valla beni çok bezdiren bir konu idi o bir iki saat dursa insanı hayatından bezdiren kokular o yüzden kredi kartım kesilince alıyım diyom :))))))))
Bende almak istiyordum yorumlarına baktığımda çok memnun olanlar kadar koku sızdırıyor diyenleride gördüm. Özellikle ek gıda döneminde. İlk 6 ay için almaya değermi bilemedim. Eşimde poşete koyar atarız hemen diyor zaten :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…