Kendini akışa bırak açılma kolay olabilen bişey değil , eğer öyle bir şey olursa şanslısın demektir herşeyde bir hayır vardır

Ben normal istiyordum hatta 10 dakika daha dayansam normal olacaktı da suni sancıya dayanamadım nst kablosunu fln atınca bebeğimin kalp atışlarını duyamadılar doktorum geldi sabah 6.45te de sezeryanle doğum oldu.

Canım doktorum bana iyi çıkan bir nst 3 gün idare eder bizi demişti ama için rahat etmiyorsa devlet hastanesinde aciller 24 saat nst bakıyor, preklampsi riskim var dersen. Huzursuz olduğun zaman kendin de baktırabilirsin.

Bizimde şansımıza kasik ağrısı sıkıntısı yok işte :)) bi şekilde çıkacak o bebeler saglikla hayirla gelsinler insallah

E zaten çok açılman olmuş olursa işim büyük kısmı hallolmuş olur. Kalan açılma için epidural istersen son anlar da sancı çok şiddetli oluyormuş onu da epidural hafifletiyor

Kızlar ya dün ayni migren ağrısı gibi başımın tek tarafında yavaştan başlayıp gözlerime ve şakaklarıma vuran ağrı başlamıştı akşama doğru arttı. Öyle abartı bir ağrı değildi ama korktum ilerleyecek diye. Sabah kalktığımda geçmişti. Şimdi yavaştan yine tek taraftan başlayacak gibi. Hiç böyle bir ağrı yaşayan oldu mu?
Parol içiliyor muydu bu son dönemde? Başından beri hiç içmedim de ilerleyip migrene flan çevirir diye korkuyorum. Dün gece yatınca o göz ağrısından hafif midem bulanır gibi oldu çünkü

Ben normal istiyordum hatta 10 dakika daha dayansam normal olacaktı da suni sancıya dayanamadım nst kablosunu fln atınca bebeğimin kalp atışlarını duyamadılar doktorum geldi sabah 6.45te de sezeryanle doğum oldu.
Epidural taktırmayo düşündün mü? Suni sancı çok mu zor bişey ya

Aynen tabiki yıkanmalı

Canım tansiyonuna baktın mı bi?

Parol serbest bebeğe ulaşmıyor bu ilaç

Epidural taktırmayo düşündün mü? Suni sancı çok mu zor bişey ya
Bu ara bayağa doğum hikayesi okudum. Suni sancıyı bazıları çok şiddetli hissedebiliyorum. Biraz bünye meselesi demekki. Bir de kendiliğinden sancılar başlayınca beyin edorfin salgılatıyormuş, bu hormon ağrıları daha hafif hissetmeyi sağlıyormuş. Ama direk suni sancı ile başlatılan doğumlarda beyin endorfin salgılatıyormuş. Tabi benimki kulaktan duyma bilgi.

Ne olursa olsun anne yerini tutmuyor iste..bende ayni seyi dusnuyorum anca yeme,icme derdi olur evde kimsenin beni taktigida olmaz..zaten 1haftaya kadarda basar giderler geldi densin..o gun anlattim onca isim varken herkes kendi derdindeydi az cok yasayabilceklerimi idrak edebildim o an..biliomsun bende korkardim cok annem yola cikinca sirf o yuzden onla donmustum iyiki donmusum diyorum simdi..ama korkma bir sey olmaz Allah'in izniyle yaninda olmasi bile guc verir gelirse gelmezsede saglikli oldugunu bilmek bile yeter..ben bir konusmasini duymak icin simdi neleri vermezdimm..artik bir kac ay sonra öyle yapariz alir kuzulari gideriz

Gelecegiz tabii..sen de sıkma canini..sen de anne oluyosun kosulsuz sevgi ne demek evladina vereceksin..ama cok uzuldum..insallah o sevgiyi esinde cocuklarinda kat kat fazlasiyla bulursun.. bazende boyle olabiliyor herkesin sinavi farkli farkli demekki..

Tansiyon ağrısı ensede oluyor diye ona bağlamadım açıkçası bende başımın arkası ensem flan ağrır tansiyonda bu farklı bir ağrı gözüme ve şakaklarıma vuruyor
Tansiyon ağrısı göze de vurabiliyor ondan dedim, hatta ben de tansiyon sadece tüm başımda baskı hissi yapıyor, evde cihaz varsa ne olur ne olmaz bi bak canım. Aklıma da başka bişey gelmedi. Islak saçla durup başını üşütmüş vs olabilir misin?

Kizlar persembe randevum var ama bizim doktor neden 38.haftada alacak acaba? Herkes 39da oluyor sezeryani.. nstde sancim bile cikmamisti en son..

Selamlar güzel annişler epilasyon işini nasıl hallediyorsunuz ya lazerle gitmediğim ı kadar pişmanım ki doğum yapayım ilk işim kadere başlamak olacak
Yaptigim en guzel seylerden biriymis hamilelik boyunca 3kez aldim tuylerimi..gecende agda yaptirdim..millet abartiyor hamilelikte tuylenme olur vs.hicte bise olmadi..daha seanslarim bitmemisti dogurayim devam kirpiklerim.dokuldu sadece onada ipek kirpik istedim ama sonra bakimiydi vs ugrasamam diye cesaret edemedim.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…