Epidural taktırmayo düşündün mü? Suni sancı çok mu zor bişey ya
Yok o esnada onu yaptırmak aklıma gelmedi oncesinde de düşünmedim.suni sancı hakkında herkesin acı eşiği farklı tabi.Hastanede çok tanıdık vardı da beni öyle idare ettiler:)))o kadar da çok normal doğum yapan varki aslında ama ben dayanamadım işte. Hayırlısı

ay Allah hayırlısını versin de yarın doğurma 'ya
yarın çok erken
inşaallah yarın güzel haber bekliyorum
önce ismi güzel havası güzel Eylül gelsin

hadi hayırlısı ile gelsin tospis kız hala ismi yok heralde

inşaallah canım hayırlı haberlerini bekliyoruz

Son ana kadar Doğum kasılmalarıyla da inebilir bebek aşağıya aslında niye o ihtimali düşünmüyor ki doktorlar acaba

Valla tansiyonu ölçtüm ölçeceğim diyene kadar ağrı geçti anlamadım ben de bu İzmir’in sıcağı kliması derken beni yamultmaya başladı iyice valla yaa offf sağ selamet Doğum kendisi başlasaydı bi hayırlısıyla...

Anaaamm valla doğdu doğacak desene 2 cm açıklık da çok iyi. Benim doktorum anladığım kadarıyla alttan muayene yapmıyor valla Doğum başlayana kadar, sürpriz olacak
Her türlü gelişmeden haberdar et bizi olur mu?

Ayyyy hadi hayırlı olsun sağlıkla kavuşun inşallah çok heyecanlı Bu gidişle grupta Eylül annesi kalmayacak

oyyy masallah. hadi sizde sağlıkla kavusun
hadi hayırlısı ile gelsin tospis kız hala ismi yok heralde
evet yok çok teşekkürler

tabi ki. detaylarıyla hepsini yazarım duramam zaten. dua edin bana

Aynen, mesela ben hamileligim boyunca ne mide bulantisi, ne kusma, ne aserme, ne tiksinme hicbirini yasamadim. Ilk iki trimesterim cok rahatti. En cok zorlayan nefes darligiydi beni. Ama bir tanidigim 6 ay kusmus, hastanelik olmus. Herkes farkli yasiyor hamileligi.

Ay hayirlisiyla gelsin bebis. Bundan sonrasi su gibi aksin, kolaylikla gelsin insallah.

Her Doğum şekline hazır olmak lazım , önemli olan sağlıkla gelmesi

2 3 yıl kullanılacak bişi işin almak mantıklı evet ama ek gıda döneminde yani 6 ay sonra koku sızdırıyor diyenler var o yüzden kafam karışık hala. Sonuçta poşetleri pahalı şu meredin. Kaç aydırda bakıyorum indirime girmedi.

Ben de Cumartesi günü kontrole gittim o gün 37+1 di 3200 gr olmuştu yumak Nst de sancı flan da çıkmadı biz de 40 ı göreceğiz gibi bu gidişle ama vajina girişinde yaşıyor sanki resmen bazen öyle bir vuruyor ki oraya acayip canım acıyor. Çömelince özellikle acayip bir baskı var.
Bugün de yarım ve tam çömelme hareketlerine başlıyorum yapar yapmaz doğuracağım gibi bi havalara girdim evin işi bitseydi valizi kontrol etseydim flan demeye başladım

Ben hamileliğimde şu baş ağrısı yüzünden acillik bile oldum. Serum falan yemiştim serumdada parol varmış sanırım. Kendi doktoruma söylemiştim, parol içebileceğimi söylemişti. Zaten cok hafif bir ağrı kesici plesentaya ulaşmıyormuş. Hatta başka bir doktor cilt için krem vermişti ilk 3 aylık dönemdesin ilaç yazamam son 3 ayda olsaydın yazabilirdim demişti. Yani ilk zamanlar tehlikeli. Sen yinede sor doktoruna için rahat etsin .

Selamlar güzel annişler epilasyon işini nasıl hallediyorsunuz ya lazerle gitmediğim ı kadar pişmanım ki doğum yapayım ilk işim kadere başlamak olacak
Ağdaya gidiyorum ben. Lazeri düşündüm hamilelikten önce zararını duyunca vazgeçmiştim. Ama şu epilasyon olayı okadar zorladıki hamilelikte keşke gitseydim dedim

Herkesin bir Doğum hikayesi var , seninki de böyle demekki , stres yapma aksine rahat olmaya çalış

Kızlar bu arada anakucagı alan var mı? Ben ebebekteki joie marka elektrikli modeli almak için gittim fakat satış danışmanı tavsiye etmedi. Normalde cok güzel bir model ama bebek cok hareketli olursa fazla durmuyor en fazla 6 ay kullanılıyor dedi. Okadar ay içinde o paraları vermek mantıksız dedi. Kafam çok karışık siz naptınız?

Ayy inanmıyorum seninde çok yakın yanı hadi sağlıkla gelsin inşallah
Benim kontrol yarın bakalım ne diyecek doktor merak içindeyim

ben gitti gidiyor dan maller pino aldim
en uygun o geldi eğer çok param olsaydi
4moms alırdım

Bende sepet beşiğin içine ekstradan reflü yatağı koydum . Bi sakıncası olacağını sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…