Yok o esnada onu yaptırmak aklıma gelmedi oncesinde de düşünmedim.suni sancı hakkında herkesin acı eşiği farklı tabi.Hastanede çok tanıdık vardı da beni öyle idare ettiler:)))o kadar da çok normal doğum yapan varki aslında ama ben dayanamadım işte. HayırlısıEpidural taktırmayo düşündün mü? Suni sancı çok mu zor bişey ya
ay Allah hayırlısını versin de yarın doğurma 'yaAy biter mi gercekten. Agustosta dogurmak istemiyorum hicc. Bi bitsin oyle dogurayim. Yarin sonunda kendi doktorum gorecek beni. Merakla ne diyecegini bekliyorum. Danistigim diger doktorlara kalsa Cuma dogurtacaklar beni. Benim doktorum erken alma taraftari degildi ama riskli bi durumum yoktu o zamanlar. Insallah en azindan Eylulun ilk haftasina kadar bekletir diye dua ediyorum. Bi de yarin gittigimde alirmis
hadi hayırlısı ile gelsin tospis kız hala ismi yok heraldebizde çıktık kızlar kontrolden. 2 cm açıklık var pazar gününe kadar ailemize katılırmışbol bol yürüyüs yap dedi. suyu azalmış plasenta yaşlanmaya doğru gidiyor bunların hepsi doğması için dedi. yine de suyu onu tereddütte bıraktı. hareketlerini iyi kontrol et dedi
inşaallah canım hayırlı haberlerini bekliyoruzHerkes bi doğum haberi vermiş o zaman ben de vereyimBen de Eylül görünümlü ağustos annesi olacağım.
Kızlar nasipse çarşamba kavuşuyorum bende prensesime
Karaciğer değerlerim yükselmeye başlamış, bebeğin suyu azalmış doktor artık risk alamayız dedi. 37+2 olacağız o gün. İnşallah bebişim sağlıkla doğar.
Yok kuzum benim kızın gelesi yok
Daha kanala girmemiş bile
Sabah kontrol vardı 3639gr olmus yarmagülüm ama hala girmedi kafası kanala
Normalde 37de girmeye baslıyormus düşün 39dayım
On gün sonraya randevu aldım dogurmazsam o zaman karar vericez artık son duruma ki bu gidişle sezeryan yolları tastan
Hahah ay cok tatlısınız kızlar ya
Shinsegi doğru tahmin etmiş pazar takılmacaları havuz keyfi tüm gün misafirlikler gezmeler vs vs vakit ayıramadım
Benim daha bebeğim kanala girmemiş (normalde 36-37.hafta itibariyle girmeye baslıyormus) karnım hala gögsümün altında ah keşke dogursam dicem ama normal dogumdan ümidi kestim tamamen 2 eylülde randevum var kanal girip inmemiş olursa daha fazla bekletmek istemeyip sezeryan tercih edicem
Zaten 3640gr olmustu 4kg üstüne cıkar normal dogumda yapamam
O yüzden size bugun yarın olucak dogumlarınızda bol kolaylıklar dilerim ben eylül nöbetcisiyim gelmeden eylül ayına tık yok
Tansiyon ağrısı göze de vurabiliyor ondan dedim, hatta ben de tansiyon sadece tüm başımda baskı hissi yapıyor, evde cihaz varsa ne olur ne olmaz bi bak canım. Aklıma da başka bişey gelmedi. Islak saçla durup başını üşütmüş vs olabilir misin?
bizde çıktık kızlar kontrolden. 2 cm açıklık var pazar gününe kadar ailemize katılırmışbol bol yürüyüs yap dedi. suyu azalmış plasenta yaşlanmaya doğru gidiyor bunların hepsi doğması için dedi. yine de suyu onu tereddütte bıraktı. hareketlerini iyi kontrol et dedi
Herkes bi doğum haberi vermiş o zaman ben de vereyimBen de Eylül görünümlü ağustos annesi olacağım.
Karaciğer değerlerim yükselmeye başlamış, bebeğin suyu azalmış doktor artık risk alamayız dedi. 37+2 olacağız o gün. İnşallah bebişim sağlıkla doğar.
oyyy masallah. hadi sizde sağlıkla kavusunHerkes bi doğum haberi vermiş o zaman ben de vereyimBen de Eylül görünümlü ağustos annesi olacağım.
evet yokhadi hayırlısı ile gelsin tospis kız hala ismi yok heralde
tabi ki. detaylarıyla hepsini yazarım duramam zaten. dua edin banaSon ana kadar Doğum kasılmalarıyla da inebilir bebek aşağıya aslında niye o ihtimali düşünmüyor ki doktorlar acaba
Valla tansiyonu ölçtüm ölçeceğim diyene kadar ağrı geçti anlamadım ben debu İzmir’in sıcağı kliması derken beni yamultmaya başladı iyice valla yaa offf sağ selamet Doğum kendisi başlasaydı bi hayırlısıyla...
Anaaamm valla doğdu doğacak desene2 cm açıklık da çok iyi. Benim doktorum anladığım kadarıyla alttan muayene yapmıyor valla Doğum başlayana kadar, sürpriz olacak
Her türlü gelişmeden haberdar et bizi olur mu?
Ayyyy hadi hayırlı olsun sağlıkla kavuşun inşallah çok heyecanlıBu gidişle grupta Eylül annesi kalmayacak
Aynen, mesela ben hamileligim boyunca ne mide bulantisi, ne kusma, ne aserme, ne tiksinme hicbirini yasamadim. Ilk iki trimesterim cok rahatti. En cok zorlayan nefes darligiydi beni. Ama bir tanidigim 6 ay kusmus, hastanelik olmus. Herkes farkli yasiyor hamileligi.İnşallah sağlıklı doğsunlar sağlıklı büyüsünler bebişlerimiz. Ben zaten anlamıyorum bu olumsuz Doğum hikayelerini anlatanları.Yok kemiklerim kırılacak gibi Ağrı çektim öyle doğurdum diyenleri. Bunların hamile kadına hiç bir katkısı olmadığı gibi bu yorumları yapanlarda da iyi niyet aramıyorum . İnsanın en çok ihtiyacı olan şey şu dönemde pozitif rahat Doğum hikayeleri dinlemek. Bir de herkesin hikayesi farklı olduğu gibi ağrı eşiği de farklı.
Ay hayirlisiyla gelsin bebis. Bundan sonrasi su gibi aksin, kolaylikla gelsin insallah.Herkes bi doğum haberi vermiş o zaman ben de vereyimBen de Eylül görünümlü ağustos annesi olacağım.
Her Doğum şekline hazır olmak lazım , önemli olan sağlıkla gelmesi39+2 de sezaryen düşünülüyordu dr sanırım o yüzden o kadar beklemez sancıların başlamış dedi. Doktorum sezaryen istersen yaparım ama geldiğinde çok açılman olursa bebeğin haklarını korumak açısından seni dinlemem normal yaparım dedi o korkuttu beni. Hani kendimi bu zamana kadar biraz olsun normale hazırlamış olsam korkmazdım belki ama işte şimdi böyle son dakikada seni dinlemem gibi bunları söyleyince
Ebebekte olan bir modelin aynısı bime gelmişti onu aldım ben. Düz beyaz bi model var kenar korumaları olan yeterli diye düşündüm.O zaman bende hiç yatak almayayım şimdilik sonra alırım. Reflü yatağını nerden aldınız? Markası nedir?
2 3 yıl kullanılacak bişi işin almak mantıklı evetcanım senin balkonu bilmem ama benim balkon güney doğu yaz kış güneş istanbulda hava nemli normal çöp bile mutfak dolabının içinden 2 3 günden sonra böcek yapabiliyor
banyom geniş değil ya da ebeveyn banyosuna koyarım bilmiyorum
bu bez hikayemiz kısmet olursa 2 hatta 3 yıla doğru anca biter baya bir zaman b.k kokusu ile mücadele etmeyelim
alacam sanırım ben tek tek poşetleyemem her birini
Ben hamileliğimde şu baş ağrısı yüzünden acillik bile oldum. Serum falan yemiştim serumdada parol varmış sanırım. Kendi doktoruma söylemiştim, parol içebileceğimi söylemişti. Zaten cok hafif bir ağrı kesici plesentaya ulaşmıyormuş. Hatta başka bir doktor cilt için krem vermişti ilk 3 aylık dönemdesin ilaç yazamam son 3 ayda olsaydın yazabilirdim demişti. Yani ilk zamanlar tehlikeli. Sen yinede sor doktoruna için rahat etsin .Kızlar ya dün ayni migren ağrısı gibi başımın tek tarafında yavaştan başlayıp gözlerime ve şakaklarıma vuran ağrı başlamıştı akşama doğru arttı. Öyle abartı bir ağrı değildi ama korktum ilerleyecek diye. Sabah kalktığımda geçmişti. Şimdi yavaştan yine tek taraftan başlayacak gibi. Hiç böyle bir ağrı yaşayan oldu mu?
Parol içiliyor muydu bu son dönemde? Başından beri hiç içmedim de ilerleyip migrene flan çevirir diye korkuyorum. Dün gece yatınca o göz ağrısından hafif midem bulanır gibi oldu çünkü
Ağdaya gidiyorum ben. Lazeri düşündüm hamilelikten önce zararını duyunca vazgeçmiştim. Ama şu epilasyon olayı okadar zorladıki hamilelikte keşke gitseydim dedimSelamlar güzel annişler epilasyon işini nasıl hallediyorsunuz ya lazerle gitmediğim ı kadar pişmanım ki doğum yapayım ilk işim kadere başlamak olacak
Herkesin bir Doğum hikayesi var , seninki de böyle demekki , stres yapma aksine rahat olmaya çalışKizlar dr gittim cati muayenesinde sıkınti yasadik 2 kere denedik ama yapamadi ben de cok kastim kendimi doktor bu sekilde normal dogum imkansiz dedi. Buyuk ihtimalle sezaryen olacagim 31 Agustosta alayim dedi. Hakkimizda hayirlisi. Cok stresliyim...
Ayy inanmıyorum seninde çok yakın yanıbizde çıktık kızlar kontrolden. 2 cm açıklık var pazar gününe kadar ailemize katılırmışbol bol yürüyüs yap dedi. suyu azalmış plasenta yaşlanmaya doğru gidiyor bunların hepsi doğması için dedi. yine de suyu onu tereddütte bıraktı. hareketlerini iyi kontrol et dedi
ben gitti gidiyor dan maller pino aldimKızlar bu arada anakucagı alan var mı? Ben ebebekteki joie marka elektrikli modeli almak için gittim fakat satış danışmanı tavsiye etmedi. Normalde cok güzel bir model ama bebek cok hareketli olursa fazla durmuyor en fazla 6 ay kullanılıyor dedi. Okadar ay içinde o paraları vermek mantıksız dedi. Kafam çok karışık siz naptınız?
Bende sepet beşiğin içine ekstradan reflü yatağı koydum . Bi sakıncası olacağını sanmıyorumArkadaşlar bişey sormak istiyorum. Lütfen yorumlarınızı bekliyorum. Bana arkadaşım sepet beşiğini verdi bende ilk 6 ay kullanırım sonra güzel bi yatak alırım dedim ve kabul ettim ama yatağı inanılmaz yumuşak geldi bebeklerin orta sert yatakta yatmaları gerekiyormuş. Yatak araştırıyordum yorumlarınızda reflü yataklarından bahsettiğinizi gördüm ben almamıştım aklıma da gelmemişti. Şimdi diyorum acaba sepet beşiğe sünger yerine reflü yatağı alayım içine koyayım onda yatsın diyorum ama sabah akşma reflü yatağında yatmasında bir sakınca olur mı? Sizce de mantıklı mı düşündüğüm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?