Kizlar dr gittim cati muayenesinde sıkınti yasadik 2 kere denedik ama yapamadi ben de cok kastim kendimi doktor bu sekilde normal dogum imkansiz dedi. Buyuk ihtimalle sezaryen olacagim 31 Agustosta alayim dedi. Hakkimizda hayirlisi. Cok stresliyim...

Stres yapma yeter ki saglikli dogsunlar..normalde zorlansan bebegin icin sıkıntı oluyor..tamamen hazir bulunmuslukla alakali..üzme kendini yavruna kavuscaksin cok heyecanliiii

Hayirlisiyla gelsin. En azindan tarihini biliyorsun. O zamana kadar kendini hazirlarsin.

Haklı olabilirsin bugün çok yoruldum ağlamak istiyorum . Dünde yorulmuştum. Bu ev izni bana yaramadı

Stres yapma yeter ki saglikli dogsunlar..normalde zorlansan bebegin icin sıkıntı oluyor..tamamen hazir bulunmuslukla alakali..üzme kendini yavruna kavuscaksin cok heyecanliiii

Allah hepimizi saglikla kavustursun insallah kendimi cok stresli hissediyorum insallah sakinlesebilirim kuzularimiz saglikla gelsin gozumuzun onune kucagimiza insallahh

bizde çıktık kızlar kontrolden. 2 cm açıklık var pazar gününe kadar ailemize katılırmış bol bol yürüyüs yap dedi. suyu azalmış plasenta yaşlanmaya doğru gidiyor bunların hepsi doğması için dedi. yine de suyu onu tereddütte bıraktı. hareketlerini iyi kontrol et dedi

ben ilk 6 ay anne yanı beşikte reflü yatağında yatırdım oğlumu. Sonrada park yatağa geçirdim. Gece gündüz reflü yatağında uyudu. Hiç bi problemimiz olmadı şükür. Şehir dışına falan giderken de yanımızda götürdük. Çok rahat etmiştim
arkadaşlar kirli bez için çöp kovalarından aldınız mı?
valla beni çok bezdiren bir konu idi o bir iki saat dursa insanı hayatından bezdiren kokular o yüzden kredi kartım kesilince alıyım diyom :))))))))
İlk oğlum 2 yaşında. Korbellin çöp kovasını almıştım. Aşırı kullanışlı bişey. Banyomda duruyor ve kokuyu hiç dışarı vermiyor. Ben tavsiye ederim şahsen. Yalnız evet poşeti biraz pahalı. Ama uzun süre gidiyor o yüzden verdiğim paraya acımıyorum

E zaten çok açılman olmuş olursa işim büyük kısmı hallolmuş olur. Kalan açılma için epidural istersen son anlar da sancı çok şiddetli oluyormuş onu da epidural hafifletiyor

Haklısın hayırlısı bakalım. Hastaneden geldiğimden beri pozitif normal Doğum hikayeleri dinliyorum Yarın da hurma yemeye başliim bari

Bebeğin normal doğma hakkı mı varmış ilk defa duydum bunu. Ben araştırayım bunu. Allahım inşallah bende hastaneye öyle bi açılmayla giderim ve doktorum o hakkı kullanmak zorunda kalır

Öyle dedi Dr. Aslında açılmadan sonrası kolaysa olabilir diye düşünmeye başladım bu bile ilerleme Benim için
Açılma olanlar çok şanslı gupmuş inşallah şanslı gruplardan oluruz. Ben doktora geçen hafta kontrole gittiğimde içeri bir kadın girdi sancı çektiğine dair yüzünde en ufak bir ifade yok 6 cm açılması olmuş hocam napiim die soruyordu sancısını evde çekmiş .Ben şok oldum nasıl yani dedim. Hani bize anlatıyorlar yok kemiklerim kırışıyordu şöyleydi böyleydi. Doktor o şanslı gruplardan dedi. Allah kolay Doğum nasip etsin hepimize

Benimki de bayramda geldiğinde diyo bebeğe bişey takmıcam heralde ama sen ne istiyosun diyo yapıştırdım altın küpe diye ilk çocuk biraz tuzlu olsun ama demi hamilelik hediyesini de istek üzerine aldırmıştım zaten biz söylemeden kafalar çalışmıyo pek

son 6 gün sıkın dişinizi bitmeyen Ağustos da bitecek

gızlar cezalarla (sigorta/hız/v.s.) başım belada bana da dua edin ya
ceza ödemekten doğum param kalmayacak yaa
Ay biter mi gercekten. Agustosta dogurmak istemiyorum hicc. Bi bitsin oyle dogurayim. Yarin sonunda kendi doktorum gorecek beni. Merakla ne diyecegini bekliyorum. Danistigim diger doktorlara kalsa Cuma dogurtacaklar beni. Benim doktorum erken alma taraftari degildi ama riskli bi durumum yoktu o zamanlar. Insallah en azindan Eylulun ilk haftasina kadar bekletir diye dua ediyorum. Bi de yarin gittigimde alirmis

Canım hiç o kötü hikayeleri dinleyip korkunu besleme nasıl düşünürsen nasıl hissedersen öyle olur iyiyi düşün iyiyi çağır. Malesef böle herşeyi abartarak kötü kötü anlatan bi kesim var sadece doğumla ilgilide değil geçenlerde de yazmıştım ben herkesin ağzında bi laf bunlar iyi günlerin doğunca görüceksin keşke biraz daha karnımda dursaydı ne iyiymiş diyeceksin yok benim hayatım bitti yok 1 sene hiç evden çıkamadım sıcak yemek yiyemedim vs vs ben aylardır dinliyorum bunları. Artık bu kdr ağlicaksan yapmasaydın fln demeye terslemeye başladım hiiçç kötü hikayeleri dinleme okuma ve kulak asma herşey iyi olucak diye düşün evrene pozitif enerjiler gönder ki pozitif karşılıklar al. Hayırlısıyla hepimiz sağlıkla kucağımıza alıcaz evlatlarımızı mis gbi sağlıklı sıhhatli de büyütücez

Ben de sinir oluyorum boyle konusanlara. Bebek bu, ne bekliyorsun, oylece kenarda dursun, sen meme verince alsin, uyu degince uyusun, hic aglamasin falan mi. Sanki robot. Bence duruma ne kadar gercekci yaklasirsak o kadar kolay gecer lohusalik da.

İnşallah sağlıklı doğsunlar sağlıklı büyüsünler bebişlerimiz. Ben zaten anlamıyorum bu olumsuz Doğum hikayelerini anlatanları.Yok kemiklerim kırılacak gibi Ağrı çektim öyle doğurdum diyenleri. Bunların hamile kadına hiç bir katkısı olmadığı gibi bu yorumları yapanlarda da iyi niyet aramıyorum . İnsanın en çok ihtiyacı olan şey şu dönemde pozitif rahat Doğum hikayeleri dinlemek. Bir de herkesin hikayesi farklı olduğu gibi ağrı eşiği de farklı.

Son düzenleme:
merhaba , 9 eylül saat 1 de bende kızıma kavuşucam allahın izni ile , 9 ay boyunca şeker hastalığı sebebi ile insilün ignesi kullandım çok şükür kızımda bende iyiyiz en son cumartesi gittik doktora 3200 gram 50 cm olmuş doktor 9 eylüle kadar 3500 kg 52 cm olur dedi , 39+1 de sezaryana giricem birde 8 yaşında oğlum var artık son 15 gün heyacan dorukta allah herkese saglıklı güzel dogumlar nasip ettsin

Ne güzel 09/09/19 gibi güzel bir tarihte kucağınıza alacaksınız inşallah sağlıkla gelsin kuzucuk

Herkes bi doğum haberi vermiş o zaman ben de vereyim Ben de Eylül görünümlü ağustos annesi olacağım.

Kızlar nasipse çarşamba kavuşuyorum bende prensesime

Karaciğer değerlerim yükselmeye başlamış, bebeğin suyu azalmış doktor artık risk alamayız dedi. 37+2 olacağız o gün. İnşallah bebişim sağlıkla doğar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…