ben gitti gidiyor dan maller pino aldim
en uygun o geldi eğer çok param olsaydi
4moms alırdım
Bi ara 4 moms düşündüm ama dolardan sonra oda tavan yaptı almaya değer mi diye düşündüm cunku oda 9 kg kadar kullanılıyor joie de. Benim minnoş şimdiden tombiş kaç ay kullanırdık bilmem :)

Bi ara 4 moms düşündüm ama dolardan sonra oda tavan yaptı almaya değer mi diye düşündüm cunku oda 9 kg kadar kullanılıyor joie de. Benim minnoş şimdiden tombiş kaç ay kullanırdık bilmem :)
ben de baya arastirdim bu aldigimda 12kg yazıyordu bakalım
ben çok ihtiyacım olacak diye düşünerek aldım

Ay Çarşamba çok yakın hadi canımm hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşallah gerçekten doğurmayan az kişi kaldık

Nasipse aynı gün yapıyoruz dogumuHepimiz sağlıkla, sıhhatle kavuşalım yavrularımıza inşallah

Doğru söylemiş satıcı, oglumda almıştım çok hareketliydi ve öyle az kullandım ki sonra eş, dost elinde parçalandı gitti,sonra da alabilirsin nasıl olsa

evet yakınmış. birkaç gecedir o sancılarla açıklık oldu demek ki. hadi sende güzel haberlerle gel
Ay inşallah geçen gece hafif sancım oldu uykumun arasında hayal kurdum güzel bir açıklıkla hastaneye girsem pıt diye doğursam diye

Selamlar güzel annişler epilasyon işini nasıl hallediyorsunuz ya lazerle gitmediğim ı kadar pişmanım ki doğum yapayım ilk işim kadere başlamak olacak
Hamilelikten önce agdaya gidiyordum kuafore hala ayni devam. Hamilelikte daha fazla aci cekersin demislerdi ama bende tam tersi daha az aci hissediyorum. 10 dkda kurtuluyorum kendim hic ugrasamiycam. Lazeer isine dogumdan sonra bende hemen basliycam

Ya benim canım kıymetli biraz ağdada bile fena oluyorum lazerden o yüzden kaçtım bide hamileyken artıyor diyorlardı o dan da ama şimdi çok pişmanım

evet yakınmış. birkaç gecedir o sancılarla açıklık oldu demek ki. hadi sende güzel haberlerle gel❤
BEnim de 1.5cm açılma demişti iki üç gündür adet olacağımız zaman alt karnımız ağrır ya öyle Ağrılar olup geçiyor
Senin sancı dediklerin nasıldı?

Evet onu ben de okumuştum bi yerde tabi herşeyin doğalı güzel de olmayınca da yapay yollara başvuruyorsun. Allah kolaylık versin valla bu süreçte olanlara her türlüsü zor sonuçta
Öyle canım öyle. Sen de stres yapma üzülme. Kuzucuk herkese çok iyi gelecek doğaun da bak gör sen
Selamlar güzel annişler epilasyon işini nasıl hallediyorsunuz ya lazerle gitmediğim ı kadar pişmanım ki doğum yapayım ilk işim kadere başlamak olacak
Valla 4 seans hamilelikten önce gitmiştim. Hamile kalınca diğer seanslar kaldı ama o kadar faydasını gördüm ki o 4 seansın. Hamilelikte temizliğe çok ihtyacım kalmadı. Bu ayın başında bi kere kuaföre gittim zaten az olduğu için 15 dakkada bitti. Şimdi doğumdan önce bi kere daha gideyim diyorum. Doğumdan sonrada kalan seanslarıma devaö inşallah.
Kizlar persembe randevum var ama bizim doktor neden 38.haftada alacak acaba? Herkes 39da oluyor sezeryani.. nstde sancim bile cikmamisti en son..
Bazı doktorlar 38 diyor bazıları 39u bekliyeo. Doktoruna göre değişiyor. Ben sezeryan isteseydim benimkini de 38 de alacaktı.
Canım çok mu zor bişey ki, alttan muayeneden nasıl bir farkı var? Daha önce alttan muayene olmuş muydun peki? Stres yapma hakkında en iyisi neyse o olsun. Senin psikolojinde önemli sonuçta.
O zaman ben beşik için yatak alacağıma reflü yatağı alayım direk onu koyayım, sanırım sığar sepet beşiğin içine ölçülerine de bakarım.
Sayılı gün çabuk geçer. Sağlıkla kucağınıza aldığınız günleri de görürüz inşallah
Ayy çok heycanlı son 2 gün hadi baklım. Hayırlısıyla sağ salim al kucağına inşallah
Herkesde her doğum şekli farklı reaksiyon gösterebiliyor dediğin gibi. Valla allah yardımcımız olsun ya
Bende sepet beşiğin içine ekstradan reflü yatağı koydum . Bi sakıncası olacağını sanmıyorum
Sığdı değil mi? Markası ne aldınız acaba?

Kızlar biberon olarak hangi marka modeli aldiniz acaba ? Avent almak istitorum ama cc veya model olarak bilemedim

Sığar sığar cok büyük değil zaten reflü yatağı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…