Bi ara 4 moms düşündüm ama dolardan sonra oda tavan yaptı almaya değer mi diye düşündüm cunku oda 9 kg kadar kullanılıyor joie de. Benim minnoş şimdiden tombiş kaç ay kullanırdık bilmem :)ben gitti gidiyor dan maller pino aldim
en uygun o geldi eğer çok param olsaydi
4moms alırdım
ben de baya arastirdim bu aldigimda 12kg yazıyordu bakalımBi ara 4 moms düşündüm ama dolardan sonra oda tavan yaptı almaya değer mi diye düşündüm cunku oda 9 kg kadar kullanılıyor joie de. Benim minnoş şimdiden tombiş kaç ay kullanırdık bilmem :)
Ay Çarşamba çok yakınHerkes bi doğum haberi vermiş o zaman ben de vereyimBen de Eylül görünümlü ağustos annesi olacağım.
Kızlar nasipse çarşamba kavuşuyorum bende prensesime
Karaciğer değerlerim yükselmeye başlamış, bebeğin suyu azalmış doktor artık risk alamayız dedi. 37+2 olacağız o gün. İnşallah bebişim sağlıkla doğar.
Nasipse aynı gün yapıyoruz dogumuHerkes bi doğum haberi vermiş o zaman ben de vereyimBen de Eylül görünümlü ağustos annesi olacağım.
Karaciğer değerlerim yükselmeye başlamış, bebeğin suyu azalmış doktor artık risk alamayız dedi. 37+2 olacağız o gün. İnşallah bebişim sağlıkla doğar.
Doğru söylemiş satıcı, oglumda almıştım çok hareketliydi ve öyle az kullandım ki sonra eş, dost elinde parçalandı gitti,sonra da alabilirsin nasıl olsaKızlar bu arada anakucagı alan var mı? Ben ebebekteki joie marka elektrikli modeli almak için gittim fakat satış danışmanı tavsiye etmedi. Normalde cok güzel bir model ama bebek cok hareketli olursa fazla durmuyor en fazla 6 ay kullanılıyor dedi. Okadar ay içinde o paraları vermek mantıksız dedi. Kafam çok karışık siz naptınız?
evet yakınmış. birkaç gecedir o sancılarla açıklık oldu demek ki. hadi sende güzel haberlerle gelAyy inanmıyorum seninde çok yakın yanıhadi sağlıkla gelsin inşallah
Benim kontrol yarın bakalım ne diyecek doktor merak içindeyim
Ay inşallah geçen gece hafif sancım oldu uykumun arasında hayal kurdum güzel bir açıklıkla hastaneye girsem pıt diye doğursam diyeevet yakınmış. birkaç gecedir o sancılarla açıklık oldu demek ki. hadi sende güzel haberlerle gel
Hamilelikten önce agdaya gidiyordum kuafore hala ayni devam. Hamilelikte daha fazla aci cekersin demislerdi ama bende tam tersi daha az aci hissediyorum. 10 dkda kurtuluyorum kendim hic ugrasamiycam. Lazeer isine dogumdan sonra bende hemen basliycamSelamlar güzel annişler epilasyon işini nasıl hallediyorsunuz ya lazerle gitmediğim ı kadar pişmanım ki doğum yapayım ilk işim kadere başlamak olacak
hepimiz aynı düşüncedeyiz sormaAy inşallah geçen gece hafif sancım oldu uykumun arasında hayal kurdum güzel bir açıklıkla hastaneye girsem pıt diye doğursam diye
Ya benim canım kıymetli biraz ağdada bile fena oluyorum lazerden o yüzden kaçtım bide hamileyken artıyor diyorlardı o dan da ama şimdi çok pişmanımYaptigim en guzel seylerden biriymis hamilelik boyunca 3kez aldim tuylerimi..gecende agda yaptirdim..millet abartiyor hamilelikte tuylenme olur vs.hicte bise olmadi..daha seanslarim bitmemisti dogurayim devamkirpiklerim.dokuldu sadece onada ipek kirpik istedim ama sonra bakimiydi vs ugrasamam diye cesaret edemedim.. :)
BEnim de 1.5cm açılma demişti iki üç gündür adet olacağımız zaman alt karnımız ağrır ya öyle Ağrılar olup geçiyorevet yakınmış. birkaç gecedir o sancılarla açıklık oldu demek ki. hadi sende güzel haberlerle gel❤
Evet onu ben de okumuştum bi yerde tabi herşeyin doğalı güzel de olmayınca da yapay yollara başvuruyorsun. Allah kolaylık versin valla bu süreçte olanlara her türlüsü zor sonuçtaBu ara bayağa doğum hikayesi okudum. Suni sancıyı bazıları çok şiddetli hissedebiliyorum. Biraz bünye meselesi demekki. Bir de kendiliğinden sancılar başlayınca beyin edorfin salgılatıyormuş, bu hormon ağrıları daha hafif hissetmeyi sağlıyormuş. Ama direk suni sancı ile başlatılan doğumlarda beyin endorfin salgılatıyormuş. Tabi benimki kulaktan duyma bilgi.
Öyle canım öyle. Sen de stres yapma üzülme. Kuzucuk herkese çok iyi gelecek doğaun da bak gör senGelecegiz tabii..sen de sıkma canini..sen de anne oluyosun kosulsuz sevgi ne demek evladina vereceksin..ama cok uzuldum..insallah o sevgiyi esinde cocuklarinda kat kat fazlasiyla bulursun.. bazende boyle olabiliyor herkesin sinavi farkli farkli demekki..
Valla 4 seans hamilelikten önce gitmiştim. Hamile kalınca diğer seanslar kaldı ama o kadar faydasını gördüm ki o 4 seansın. Hamilelikte temizliğe çok ihtyacım kalmadı. Bu ayın başında bi kere kuaföre gittim zaten az olduğu için 15 dakkada bitti. Şimdi doğumdan önce bi kere daha gideyim diyorum. Doğumdan sonrada kalan seanslarıma devaö inşallah.Selamlar güzel annişler epilasyon işini nasıl hallediyorsunuz ya lazerle gitmediğim ı kadar pişmanım ki doğum yapayım ilk işim kadere başlamak olacak
Bazı doktorlar 38 diyor bazıları 39u bekliyeo. Doktoruna göre değişiyor. Ben sezeryan isteseydim benimkini de 38 de alacaktı.Kizlar persembe randevum var ama bizim doktor neden 38.haftada alacak acaba? Herkes 39da oluyor sezeryani.. nstde sancim bile cikmamisti en son..
Canım çok mu zor bişey ki, alttan muayeneden nasıl bir farkı var? Daha önce alttan muayene olmuş muydun peki? Stres yapma hakkında en iyisi neyse o olsun. Senin psikolojinde önemli sonuçta.Kizlar dr gittim cati muayenesinde sıkınti yasadik 2 kere denedik ama yapamadi ben de cok kastim kendimi doktor bu sekilde normal dogum imkansiz dedi. Buyuk ihtimalle sezaryen olacagim 31 Agustosta alayim dedi. Hakkimizda hayirlisi. Cok stresliyim...
O zaman ben beşik için yatak alacağıma reflü yatağı alayım direk onu koyayım, sanırım sığar sepet beşiğin içine ölçülerine de bakarım.ben ilk 6 ay anne yanı beşikte reflü yatağında yatırdım oğlumu. Sonrada park yatağa geçirdim. Gece gündüz reflü yatağında uyudu. Hiç bi problemimiz olmadı şükür. Şehir dışına falan giderken de yanımızda götürdük. Çok rahat etmiştim
İlk oğlum 2 yaşında. Korbellin çöp kovasını almıştım. Aşırı kullanışlı bişey. Banyomda duruyor ve kokuyu hiç dışarı vermiyor. Ben tavsiye ederim şahsen. Yalnız evet poşeti biraz pahalı. Ama uzun süre gidiyor o yüzden verdiğim paraya acımıyorum
Sayılı gün çabuk geçer. Sağlıkla kucağınıza aldığınız günleri de görürüz inşallahmerhaba , 9 eylül saat 1 de bende kızıma kavuşucam allahın izni ile , 9 ay boyunca şeker hastalığı sebebi ile insilün ignesi kullandım çok şükür kızımda bende iyiyiz en son cumartesi gittik doktora 3200 gram 50 cm olmuş doktor 9 eylüle kadar 3500 kg 52 cm olur dedi , 39+1 de sezaryana giricem birde 8 yaşında oğlum var artık son 15 gün heyacan dorukta allah herkese saglıklı güzel dogumlar nasip ettsin
Ayy çok heycanlı son 2 gün hadi baklım. Hayırlısıyla sağ salim al kucağına inşallahHerkes bi doğum haberi vermiş o zaman ben de vereyimBen de Eylül görünümlü ağustos annesi olacağım.
Herkesde her doğum şekli farklı reaksiyon gösterebiliyor dediğin gibi. Valla allah yardımcımız olsun yaYok o esnada onu yaptırmak aklıma gelmedi oncesinde de düşünmedim.suni sancı hakkında herkesin acı eşiği farklı tabi.Hastanede çok tanıdık vardı da beni öyle idare ettiler:)))o kadar da çok normal doğum yapan varki aslında ama ben dayanamadım işte. Hayırlısı
Sığdı değil mi? Markası ne aldınız acaba?Bende sepet beşiğin içine ekstradan reflü yatağı koydum . Bi sakıncası olacağını sanmıyorum
adet ağrısı gibi. belden başlayan yuvarlakça karnı saran ağrı. ama sadece geceleri oluyorBEnim de 1.5cm açılma demişti iki üç gündür adet olacağımız zaman alt karnımız ağrır ya öyle Ağrılar olup geçiyor
Senin sancı dediklerin nasıldı?
Sığar sığar cok büyük değil zaten reflü yatağıEvet onu ben de okumuştum bi yerde tabi herşeyin doğalı güzel de olmayınca da yapay yollara başvuruyorsun. Allah kolaylık versin valla bu süreçte olanlara her türlüsü zor sonuçta
Öyle canım öyle. Sen de stres yapma üzülme. Kuzucuk herkese çok iyi gelecek doğaun da bak gör sen
Valla 4 seans hamilelikten önce gitmiştim. Hamile kalınca diğer seanslar kaldı ama o kadar faydasını gördüm ki o 4 seansın. Hamilelikte temizliğe çok ihtyacım kalmadı. Bu ayın başında bi kere kuaföre gittim zaten az olduğu için 15 dakkada bitti. Şimdi doğumdan önce bi kere daha gideyim diyorum. Doğumdan sonrada kalan seanslarıma devaö inşallah.
Bazı doktorlar 38 diyor bazıları 39u bekliyeo. Doktoruna göre değişiyor. Ben sezeryan isteseydim benimkini de 38 de alacaktı.
Canım çok mu zor bişey ki, alttan muayeneden nasıl bir farkı var? Daha önce alttan muayene olmuş muydun peki? Stres yapma hakkında en iyisi neyse o olsun. Senin psikolojinde önemli sonuçta.
O zaman ben beşik için yatak alacağıma reflü yatağı alayım direk onu koyayım, sanırım sığar sepet beşiğin içine ölçülerine de bakarım.
Sayılı gün çabuk geçer. Sağlıkla kucağınıza aldığınız günleri de görürüz inşallah
Ayy çok heycanlı son 2 gün hadi baklım. Hayırlısıyla sağ salim al kucağına inşallah
Herkesde her doğum şekli farklı reaksiyon gösterebiliyor dediğin gibi. Valla allah yardımcımız olsun ya
Sığdı değil mi? Markası ne aldınız acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?