Dr browns cam olanı aldım ben. Küçüğü yoktu büyüğünü aldım hattaKızlar biberon olarak hangi marka modeli aldiniz acaba ? Avent almak istitorum ama cc veya model olarak bilemedim
Ben aventin en kucuk boy cam biberonunu aldim. Zaten 30 40 cc ancak icebiliyor. Daha buyuk biberon yeno doganda buyuk olur. Hastanede kasik ile verdik mamayi ama yogunbakimda biberon kullandilar. Evde ben de biberon kullaniyorum. Emzirdikten sonra kalani sagip dolaba koyuyorum.Kızlar biberon olarak hangi marka modeli aldiniz acaba ? Avent almak istitorum ama cc veya model olarak bilemedim
Reflü yatakları çok büyük değil zaten. Sığar bence ama tabi bakmakta fayda var. Gündüzde koltuğun üzerine koyuyordum. Böylece beşik falan taşımamıştım.Evet onu ben de okumuştum bi yerde tabi herşeyin doğalı güzel de olmayınca da yapay yollara başvuruyorsun. Allah kolaylık versin valla bu süreçte olanlara her türlüsü zor sonuçta
Öyle canım öyle. Sen de stres yapma üzülme. Kuzucuk herkese çok iyi gelecek doğaun da bak gör sen
Valla 4 seans hamilelikten önce gitmiştim. Hamile kalınca diğer seanslar kaldı ama o kadar faydasını gördüm ki o 4 seansın. Hamilelikte temizliğe çok ihtyacım kalmadı. Bu ayın başında bi kere kuaföre gittim zaten az olduğu için 15 dakkada bitti. Şimdi doğumdan önce bi kere daha gideyim diyorum. Doğumdan sonrada kalan seanslarıma devaö inşallah.
Bazı doktorlar 38 diyor bazıları 39u bekliyeo. Doktoruna göre değişiyor. Ben sezeryan isteseydim benimkini de 38 de alacaktı.
Canım çok mu zor bişey ki, alttan muayeneden nasıl bir farkı var? Daha önce alttan muayene olmuş muydun peki? Stres yapma hakkında en iyisi neyse o olsun. Senin psikolojinde önemli sonuçta.
O zaman ben beşik için yatak alacağıma reflü yatağı alayım direk onu koyayım, sanırım sığar sepet beşiğin içine ölçülerine de bakarım.
Sayılı gün çabuk geçer. Sağlıkla kucağınıza aldığınız günleri de görürüz inşallah
Ayy çok heycanlı son 2 gün hadi baklım. Hayırlısıyla sağ salim al kucağına inşallah
Herkesde her doğum şekli farklı reaksiyon gösterebiliyor dediğin gibi. Valla allah yardımcımız olsun ya
Sığdı değil mi? Markası ne aldınız acaba?
Ben hamileliğimde şu baş ağrısı yüzünden acillik bile oldum. Serum falan yemiştim serumdada parol varmış sanırım. Kendi doktoruma söylemiştim, parol içebileceğimi söylemişti. Zaten cok hafif bir ağrı kesici plesentaya ulaşmıyormuş. Hatta başka bir doktor cilt için krem vermişti ilk 3 aylık dönemdesin ilaç yazamam son 3 ayda olsaydın yazabilirdim demişti. Yani ilk zamanlar tehlikeli. Sen yinede sor doktoruna için rahat etsin .
adet ağrısı gibi. belden başlayan yuvarlakça karnı saran ağrı. ama sadece geceleri oluyor
ben hiç nst’ye girmedimÇok sağol canım. Baş ağrım geçince içmedim. Gerçi başağrısı demek de garip çünkü gözlerime vuruyordu. Bakalım umarım devamı gelmez hayat kalitesini çok düşüren bir şey çünkütam izne ayrıldım bugün evde neler neler yaparım diyordum ama hepsi yalan oldu. Bir ağırlıkla geçti tüm gün
Benim de akşamları öyle oluyor. Ya hele de azıcık çömelsem vajina girişinde aşırı ağrı oluyor pat pat vurdukça. Hatta bu akşam çömelme olmasa da vajina girişi çok hareketli hiç durmuyor ve canımı yakıyorBende de var mı acaba açıklık ya. Gerçi sancı çıkmadı nst de. Senin nst nasıl çıktı?
ben hiç nst’ye girmedimbilmiyorum sancı durumunu falan yani
Kutsalsekerpare evet sığdı canım . Ama markası ne bilmiyorum ablam verdi yatağı yeğenimden kalma.
Sığar sığar cok büyük değil zaten reflü yatağı
Sağolun kızlar ben hemen bi marka belirleyip alayım. Valla iyiki dediniz gidip yatak alacaktım bi sürü para verip. Reflü yatağı iki işimi görecek. Kılıfı çıkan bi tane bakayım.Reflü yatakları çok büyük değil zaten. Sığar bence ama tabi bakmakta fayda var. Gündüzde koltuğun üzerine koyuyordum. Böylece beşik falan taşımamıştım.
Aa neden girmedin merak ettim bi sebebi var mıben hiç nst’ye girmedimbilmiyorum sancı durumunu falan yani
Aaa o neden? Özel bi nedeni var mıymış?
bilmem hiç sormadımSağolun kızlar ben hemen bi marka belirleyip alayım. Valla iyiki dediniz gidip yatak alacaktım bi sürü para verip. Reflü yatağı iki işimi görecek. Kılıfı çıkan bi tane bakayım.
Aa neden girmedin merak ettim bi sebebi var mı
Fikir olsun arkadaşım ben sevi bebe anne yanı reflü yatağı şeklinde aldım. Sertliği ve görüntüsünü beğendim, reflu yastığı olan kısmı anne yanı yatağının altına fermuarla bağlıyorsun, istersen de çıkarıp tek tek kullanıyorsun yastığı veya babynesti. Bi incele istersen 180e almıştımSağolun kızlar ben hemen bi marka belirleyip alayım. Valla iyiki dediniz gidip yatak alacaktım bi sürü para verip. Reflü yatağı iki işimi görecek. Kılıfı çıkan bi tane bakayım.
bilmem hiç sormadımen son 35de gitmiştim zaten o zaman da ağrım yoktu bu sefer de sokmadı nst’ye. aman oraya girince noluyor ki?
Hemen bakayım teşekkür ederim bu arada doğum tarihlerimiz aynıFikir olsun arkadaşım ben sevi bebe anne yanı reflü yatağı şeklinde aldım. Sertliği ve görüntüsünü beğendim, reflu yastığı olan kısmı anne yanı yatağının altına fermuarla bağlıyorsun, istersen de çıkarıp tek tek kullanıyorsun yastığı veya babynesti. Bi incele istersen 180e almıştım
Çok ilginç benim kontrollerim haftada 1 e düştü her hafta nst ye giriyorum yarında çatı muayenesi var. 35 den beri gitmemen iyi dayanmışsın kızbilmem hiç sormadımen son 35de gitmiştim zaten o zaman da ağrım yoktu bu sefer de sokmadı nst’ye. aman oraya girince noluyor ki?
Evet yaa 38 i devirdik bakalım ne zaman gelecek bebişlerkıyıya vurmuş balina gibi yatıyosun işte
Hemen bakayım teşekkür ederim bu arada doğum tarihlerimiz aynı
Evet yaa 38 i devirdik bakalım ne zaman gelecek bebişlerkız mı erkek mi
Çok ilginç benim kontrollerim haftada 1 e düştü her hafta nst ye giriyorum yarında çatı muayenesi var. 35 den beri gitmemen iyi dayanmışsın kız
İnşallah saol canımyesilus hayırlı haberlerle gel canım
Ben sevibebe almıştım. Şimdi inş diğer oğluma da kullanıcam. Makineye attım yıkadım hala sıfır gibiSağolun kızlar ben hemen bi marka belirleyip alayım. Valla iyiki dediniz gidip yatak alacaktım bi sürü para verip. Reflü yatağı iki işimi görecek. Kılıfı çıkan bi tane bakayım.
Benimki erkek daha çatı muayenesi yapmadı yapacağım da demedi valla, normal doğurursun diye cesaretlendiriyor şimdilikkız, seninki? Doğum şekli belli mi?
Ben bi an önce günü gelsinde gideyim diye gün sayıyorum . Her hafta görüyorum böyleceBen de şimdiye kadar hep ayda bir gittim hatta bazen 5 haftada biren son gittiğimde 3 hafta olmuştu. 37+1 38. Haftada işte. Herhalde haftada bir çağırır artık dedim ama 2 hafta sonra gel arada gelmenw gerek yok dedi 7 Eylül’e çağırdı çatı muayenesi flan da yapmıyor. Doğum sancın başlarsa açıklığa bakıyor işte sanırım 7 Eylül’de 40. Haftaya girmiş oluyoruz. Ben de şaşırdım ama benim de işime geliyor doktora her gittiğimde ister istemez stres oluyorum çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?