Kızlar biberon olarak hangi marka modeli aldiniz acaba ? Avent almak istitorum ama cc veya model olarak bilemedim
Ben aventin en kucuk boy cam biberonunu aldim. Zaten 30 40 cc ancak icebiliyor. Daha buyuk biberon yeno doganda buyuk olur. Hastanede kasik ile verdik mamayi ama yogunbakimda biberon kullandilar. Evde ben de biberon kullaniyorum. Emzirdikten sonra kalani sagip dolaba koyuyorum.

Reflü yatakları çok büyük değil zaten. Sığar bence ama tabi bakmakta fayda var. Gündüzde koltuğun üzerine koyuyordum. Böylece beşik falan taşımamıştım.

Çok sağol canım. Baş ağrım geçince içmedim. Gerçi başağrısı demek de garip çünkü gözlerime vuruyordu. Bakalım umarım devamı gelmez hayat kalitesini çok düşüren bir şey çünkü tam izne ayrıldım bugün evde neler neler yaparım diyordum ama hepsi yalan oldu. Bir ağırlıkla geçti tüm gün

adet ağrısı gibi. belden başlayan yuvarlakça karnı saran ağrı. ama sadece geceleri oluyor

Benim de akşamları öyle oluyor. Ya hele de azıcık çömelsem vajina girişinde aşırı ağrı oluyor pat pat vurdukça. Hatta bu akşam çömelme olmasa da vajina girişi çok hareketli hiç durmuyor ve canımı yakıyor Bende de var mı acaba açıklık ya. Gerçi sancı çıkmadı nst de. Senin nst nasıl çıktı?

ben hiç nst’ye girmedim bilmiyorum sancı durumunu falan yani

Kutsalsekerpare evet sığdı canım . Ama markası ne bilmiyorum ablam verdi yatağı yeğenimden kalma.
Sığar sığar cok büyük değil zaten reflü yatağı
Reflü yatakları çok büyük değil zaten. Sığar bence ama tabi bakmakta fayda var. Gündüzde koltuğun üzerine koyuyordum. Böylece beşik falan taşımamıştım.
Sağolun kızlar ben hemen bi marka belirleyip alayım. Valla iyiki dediniz gidip yatak alacaktım bi sürü para verip. Reflü yatağı iki işimi görecek. Kılıfı çıkan bi tane bakayım.
ben hiç nst’ye girmedim bilmiyorum sancı durumunu falan yani
Aa neden girmedin merak ettim bi sebebi var mı

Aaa o neden? Özel bi nedeni var mıymış?
bilmem hiç sormadım en son 35de gitmiştim zaten o zaman da ağrım yoktu bu sefer de sokmadı nst’ye. aman oraya girince noluyor ki?

Fikir olsun arkadaşım ben sevi bebe anne yanı reflü yatağı şeklinde aldım. Sertliği ve görüntüsünü beğendim, reflu yastığı olan kısmı anne yanı yatağının altına fermuarla bağlıyorsun, istersen de çıkarıp tek tek kullanıyorsun yastığı veya babynesti. Bi incele istersen 180e almıştım

bilmem hiç sormadım en son 35de gitmiştim zaten o zaman da ağrım yoktu bu sefer de sokmadı nst’ye. aman oraya girince noluyor ki?
kıyıya vurmuş balina gibi yatıyosun işte
Hemen bakayım teşekkür ederim bu arada doğum tarihlerimiz aynı

Çok ilginç benim kontrollerim haftada 1 e düştü her hafta nst ye giriyorum yarında çatı muayenesi var. 35 den beri gitmemen iyi dayanmışsın kız

Ben de şimdiye kadar hep ayda bir gittim hatta bazen 5 haftada bir en son gittiğimde 3 hafta olmuştu. 37+1 38. Haftada işte. Herhalde haftada bir çağırır artık dedim ama 2 hafta sonra gel arada gelmenw gerek yok dedi 7 Eylül’e çağırdı çatı muayenesi flan da yapmıyor. Doğum sancın başlarsa açıklığa bakıyor işte sanırım 7 Eylül’de 40. Haftaya girmiş oluyoruz. Ben de şaşırdım ama benim de işime geliyor doktora her gittiğimde ister istemez stres oluyorum çünkü.

Ben sevibebe almıştım. Şimdi inş diğer oğluma da kullanıcam. Makineye attım yıkadım hala sıfır gibi

Kızlar Peki anakucağınızın içine yenidoğan desteği aldınız mı? Bende oğlumdan kalma Maxi Cosi pebble var ama yenidoğan destekleri 300-400 tl O kadar para da veremem. Şu sevi bebenin flan bel desteği de yorumları kötü. Siz nasıl çözüm buldunuz?

Ben bi an önce günü gelsinde gideyim diye gün sayıyorum . Her hafta görüyorum böylece ama yarın için tırsmıyor değilim . Çatı muayenesi doğumu hızlandırıyor diyorlar bakalım yarından sonra göreceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…