Benimki erkek daha çatı muayenesi yapmadı yapacağım da demedi valla, normal doğurursun diye cesaretlendiriyor şimdilik son anda ne olur bilmem ama, yarın kontrolüm var havadisleri iletirim sende tarih var mı?
Ben de çatı muayenesi olmadım. Pek çatı muayenesini önemsemiyor doktorum. Ben de normale doğru gidiyorum bakalım. Sancın falan var mı? Yarın neler dediğini yazarsın, sancın falan var mı?

Kilolu doğsun derdim yok da, beslenemiyor mu artık diye üzüldüm herhalde
Canım aynısını bende yaşadım aynen derdim iri olsun değil ama baştan beri hep iri iri dediler iki hafta öndeydi filan geç gittiğim kontrolde önceki kontrolle aynıydı kilosu 2750 bende korktum bı sikintimi var diye doktorda hareketleri nasıl dedi bende gayet hareketli d eyince sıkıntı yok o zaman dedi haftasıyla uyumlu dedi. Yani bazen duraksayabilir dedi canım sıkıldı ama sağlıklı da olduğuna göre sıkıntı yok.bence sende takma kafana

Evet malesef yine halsizlikler başladı çünkü sen nasıl oldun tekrarladı mı? Benim artık sonmuş daha takmayacaklar doğumda ne olur bilmiyorum kan şurubuna da devam ediyorum
bana da tekrar yarın takılacak 30 kez sordum doktoruma bebikime bi zarari olmaz demi diye doğumda 1 unit gider geri düşer dedi bilmiyom artık perinatolog a da güvenmek zorundayım

ShinSeGi hadi hayırlısıyla al kucağına inşallah canım. Benim de suyum azalmış doktor 4 günde bir nst ile takip edecek, ama çok korkuyorum, 38+1 de alacak 10 gün sonra inşallah.

bana da tekrar yarın takılacak 30 kez sordum doktoruma bebikime bi zarari olmaz demi diye doğumda 1 unit gider geri düşer dedi bilmiyom artık perinatolog a da güvenmek zorundayım
Geçmiş olsun canım senin ikinci doz mu olacak? Ben de çok tereddüt etmiştim ama doktorum vücudumdaki eksikliğin çocuğa daha fazla zararı olacağını söyleyip rahatlatmıştı ne ilaçlar kullanılıyor hiç düşünme Rabbim koruyor meleklerimizi biraz alerjik bi ilaç ama doktor kontrolü altında olunca sıkıntı olmuyo zaten bebeği kontrol ediyorlar ilaçtan önce ve sonra

Allah size güç kuvvet sabir versin ins. Bebeginiz için güçlü durmanız lazım. Inş herşey yolunda gider zamanla. Bebiş de inş şans getirir size annenize

Kizlar persembe randevum var ama bizim doktor neden 38.haftada alacak acaba? Herkes 39da oluyor sezeryani.. nstde sancim bile cikmamisti en son..
Canım bende 38+1 sezeryan olacağım sancılarım oluyo hissediyorum kasılmalarım ve nst de doğum sancıları çıktı beklemez 39u diyor hayırlısı olsun sağlıkla alalım kucağımıza
Canım stres yapma hayırlısıyla al kucağına inşallah

Kızlar biz de bugün sezaryen günü aldık. 2 eylül pazartesi kavuşuyoruz kızımıza. Her gören karnıma çok küçük diyordu. Bugün doktorum da “ultrason 3.200 diyor ama bu karından 3 kilodan fazlası çıkmaz’dedi. Hayırlısı bakalım.

Bu arada tüplerini bağlatmak isteyen var mı aranızda? Ben bağlatmak istiyorum ama daha sonra sıkıntı yaşar mıyım diye de ürkmüyor değilim :)

Inş sağlıkla ve kolay bir doğumla kucaklarsınız bebeğinizi

Ben de çatı muayenesi olmadım. Pek çatı muayenesini önemsemiyor doktorum. Ben de normale doğru gidiyorum bakalım. Sancın falan var mı? Yarın neler dediğini yazarsın, sancın falan var mı?
Valla yalancı kasılma var bende sadece o da 2-3 gündür yeni başladı. Karnım toplanıyor ortada sertleşiyor biraz rahatsız ediyor sonra kayboluyor onun dışında pek bi değişiklik yok, bir de arada büyük abdestim varmış gibi bi baskı oluyor çok hafif sende sinyal var mı

Ben de anneler günü hediyesi olarak yaptırdım bundan. Eşim ne alacağına karar verememişti. Benimki üçlü olanından. Üç kızımın adı yazıyor. Siz de gule güle kullanın

Hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inşallah
Benim gözüken 2 Eylül ama henüz belirsiz, çok güzel bir tarih

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…