Hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inşallah
Benim gözüken 2 Eylül ama henüz belirsiz, çok güzel bir tarih
Aslında görünen bir problem yok. Suyu iyi, plesenta iyi durumda ama doktorun bu tarihi uygun gördü. 20. Haftadan beri Nidicard kullanıyorum erken doğumu önlemek için. Doktor da risk almak istemiyor. Sizin haftanız daha ileriymiş. Çok daha iyi. Hayırlısıyla kavuşuruz bebişlere inşallah.

Inşallah canim artik sonuna geldik sağ salim kavuşalım

Ben de anneler günü hediyesi olarak yaptırdım bundan. Eşim ne alacağına karar verememişti. Benimki üçlü olanından. Üç kızımın adı yazıyor. Siz de gule güle kullanın
Bizim de üçüncü kızımız olacak Allah nasip ederse. Siz tüpligasyon düşünüyor musunuz? Benim doğumlarım sezeryan bundan sonrası sıkıntılı olur, bağlatayım diyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Tansiyon ağrısı ensede oluyor diye ona bağlamadım açıkçası bende başımın arkası ensem flan ağrır tansiyonda bu farklı bir ağrı gözüme ve şakaklarıma vuruyor
Öyle bir kural yok. Tansiyonunuzu ölçtürün derim ve ağrınız geçmezse doktora görünün

Kızlar nasılsınız sizle yazışmayi heyecanimi paylaşmayı çok özledim biz kızımla çok iyiyiz 23 günlük olduk bile çok şükür gün gün gözümün önünde büyümesi ve her gün yeni hallerini görmek çok heyecan verici ve hiç yorucu değil sizi de çok merak ediyorum kimler doğurdu var mı benim kızım gibi aceleci minikler , umarım hepiniz en az 36 haftayı atlatirsiniz, zira benim için en kötü 14gun çocuğumu yogun bakımda beklediğim günlerdi. Rabbim hiç birinizr yaşatmasin sizi çok merak ediyorum eskiler naptınız tek tek yazın mutlaka okuyacağım Allah'a emanet

Benim 3. Sezeryan oldugu icin büyük ihtimal 9-10 eylülde alacak doktorum. Sağlıkla kucaklayalım inş bebişlerimizi

Inş sağlıkla gelir bebiş

İyi akşamlar kızlar. İlk oğlum şu an 2 yaşında. İkinci gelince ne yapacağımı düşünüyorum. Valla çıldırmak üzereyim. Stres bastı. Tecrübeli anneler nasıl oluyor 2 çocuklu hayat? En çok ne zorlayacak beni?

oyy nasıl alıştınız mı birbirinize? zor günler gecti şimdi keyfini sürün
bizler beklemedeyiz hala, akşam sabah

ShinSeGi hadi hayırlısıyla al kucağına inşallah canım. Benim de suyum azalmış doktor 4 günde bir nst ile takip edecek, ama çok korkuyorum, 38+1 de alacak 10 gün sonra inşallah.
İyi bari 38i tamamlarsa daha iyi olur tabi. Bende risk fakötürü çok olunca artık daha fazla beklememek kararı aldık. Aslında kuzum ağaşı da inmiş kanala girmeye de başlamış ama normal doğum benim durumda riskliymiş

Maşallah maşallah büyümüş bile yakın da bizde aynı maratona başlıyoruz. Benim kuzum çarşamba geliyor inşallah. 37+2 olacağız. Ciğer geliştirici de yapıldı. İnşallah sıkıntısız taburcu oluruz hemen

Ben 34 yaşındayım evet sezeryan sayısı arttıkça risk artıyor aslında ama ben tüplerimi bağlatmayacağım. Belki 1 çocuk daha düşünürüm belki dusunmem ama düşünmesem bile dünyanın bin bir türlü hali var Allah korusun daha bağlatmak için erken diye düşünüyorum kendim için. Ama iyi bir yöntemle korunmak lazım

Bebişinizle daha nice mutlu keyifli zamanlar geçirin inş. Biz yarın 36. Haftamızı dolduruyoruz şükür. 3. Sezeryan olduğu için büyük ihtimal 2 hafta sonra kucağıma alacağım bebeğimi

Valla kolay olacak merak etme dersem yalan söylemiş olurum. Ben de 2 tane var, 3.’yü bekliyoruz. Allahtan her birinin arasında beş yaş var yoksa kafayı yemek çok olası. Kıskançlık illa olacak, önemli olan dengeyi tutturabilmek. Ailenizden destek olabilecek birileri varsa onlardan yardım isteyin. Yoksa bir süre için büyükle baba daha çok ilgilensin ki ihmal edilmiş hissetmesin yavrum. Daha çok küçükmüş, 2 yaş sendromu falan derken şu an ilgiye her zamankinden fazla ihtiyacı olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…