Ben 36 yaşına gireceğim Kasım’da. Herhalde bundan sonra düşünmeyiz. Ama eşim de sizin gibi düşünüyor. Ben de Allah korusun ama illa bebek yapmamız gerekirse tüp bebek yaparız diyorum. Artık korunma olayını kafamda bitirmek istiyorum. Çok stresli gerçekten.

Ben aslında hareketlerinin azaldığını farketmemiştim nst de kalp atımları düşük çıkınca dikkat et dedi
3 gün istirahat verdi bugün ki nst iyiydi çok şükür bi de sancı oldukça zaten düşüyormuş atımlar ben o yüzden hissedemedim galiba
Şimdilik bi sıkıntı yok dedi

SurpriseLove hayırlısı olsun strese girme senin için hangisi en iyiyse o olsun
Bu arada çatı muayenesi nasıl yapılıyor açıklığa bakar gibi mi yapıcaklar

Ay çok az kalmışş
Sağlıkla al inş kucağına
Allah yardımcınız olsun
tabi ki. detaylarıyla hepsini yazarım duramam zaten. dua edin bana
Ohhh valla missaçılmanın gerisi de geliverir bi çırpıda alırsın kucağına darısı da başımıza

Nasipse aynı gün yapıyoruz dogumuHepimiz sağlıkla, sıhhatle kavuşalım yavrularımıza inşallah
İnşallah sağlıcakla alın kucağınıza

Kızlar muayenem vardi bugün nstde sancı cıktı dr dogumhaneye gönderdi ebe baktı 1 parmak açılma varmış cok heyecanlı
Ben de istiyom açılma
Doktor kontrolü olun bence. Tedbirli olmak lazim
Günaşırı nst çekiliyor kalp atımları düşük diye bugün biraz düzelmiş
Sancı çıktıkça atımlar düşer dedi nst de sancı çıkıyor inşallah açılma da olacak bekliyorum

benim kontrol etmediler neyini kontrol ediyorlar süreci anlatrmisn canım

evet 2.

inşallah canım şöyle su gibi aksa dimi

Nstde en son bir sey cikmamisti bu aksam bende cok kasildim ve cati kismimda agri var

oyy nasıl alıştınız mı birbirinize? zor günler gecti şimdi keyfini sürün
bizler beklemedeyiz hala, akşam sabah
Hemde ne alışma sanki hep benimmis gibi eşsiz bı duygu 10 sn gormuyon özlüyorum. Hepiniz sağlıkla kavusun inşallah

benim kontrol etmediler neyini kontrol ediyorlar süreci anlatrmisn canım

evet 2.
Yatış yapılmadan önce bebeği ultrasonda kontrol ediyolar kalp atışı vs. Yatış yapılıyor ilaç verildikten sonra taburcu olmadan önce yan etkisi var mı yok mu diye kan alınıyor tekrar en son da yine bebeğin kalp atışına hareketlerine falan bakıyolar bi sıkıntı yoksa yolluyolar her ihtimale karşı evde de aynı gün içinde bi şikayet olursa falan acile gel demişlerdi bana çok şükür sorun olmadı zaten ilaç belli süre içinde veriliyo hastanede yani iyice sindiriyo vücut sonrasında sıkıntı olma ihtimali pek yok ne olursa hastanede olur yani Allah korusun ama çoğu kadına özellikle hamileyken yapılan bi takviye o yüzden fazla takılmadım ben

Inşallah açılman olur seninde bu sancilarina benimkide ilerler

Kızlar geniz akıntım boğaz ağrım var tam doğuma 1 kala... Napsam ki? Ne geçirir? Geniz akıntım var o yapıyor muhtemelen

Tabi canım ilk çocuk biraz daha tuzlu oluyor, ben altın kelepçe gibi bişey aldırmıştım ilkinde, şimdi altın da çok yüksek yaa

Ben de anneler günü hediyesi olarak yaptırdım bundan. Eşim ne alacağına karar verememişti. Benimki üçlü olanından. Üç kızımın adı yazıyor. Siz de gule güle kullanın
Teşekkür ederim, siz de güle güle kullanınbir sonraki özel günde de kolyesini yaptırırsın dedim

Tabi canım ilk çocuk biraz daha tuzlu oluyor, ben altın kelepçe gibi bişey aldırmıştım ilkinde, şimdi altın da çok yüksek yaa
Aynen çok pahalı cidden ama yapacak bişey yok baba olmak da anne olmak kadar zor olmalı değil mi bütün zorlukları biz çekiyoruz olsun o kadarcık ilkinden sonra hevesimiz kaçar zaten şimdi yaptık yaptık

Benim de karnıma küçük diyorlar usg de geçen hafta 3300 gr çıkmıştı. Doktor en az 3 kilosu vardır dedi. Sizin de 2 eylüle kadar en az 3000 gr doğar ve bence 3000 gr az değil, gayet iyi. Sonra hızla da toparlar hiç merak etmeyin. Çok az kalmış, sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Valla ben de yalancı da yok, yani hiç hissetmedim bilmiyorum baskı falan da yokama yine de her an olabilir sonuçta değil mi, geçen hafta daha kanala girmemişti bakalım ben de Çarşamba gideceğim göreceğim kanala girmiş mi diye. Seninki girmiş mi?
Ayy çok şükür zorlu süreci atlatmışsınız. Daha daha iyi olun inşallah. Doğumunuz nasıl oldu aizin?
Hemde ne alışma sanki hep benimmis gibi eşsiz bı duygu 10 sn gormuyon özlüyorum. Hepiniz sağlıkla kavusun inşallah
Maşallah ya şu doğum stresini atlatıp sadece bebeğimle aynı hisleri yaşadığım zamanlarımı görmeyi o kadar arzuluyorum ki

Kızlaaarr bu çatı muayenesi nasıl oluyor ya? Çok merak ediyorum. Yaptıramayanlar oluyor zor mu?

Kızlar selam. Çarşamba günü doğuma girecektim. Ama benim.prensesim durmadı dün. Öğlen evde temizlik vardi. Ben de uzanmış mesajlarınızı okuyodum. Birden suyum geldi 3 buçukta. Hemen hastaneye kostum. Saat 6 sularında kucağıma aldım yavrumu sezeryanla ilkinden dolayı. 3 kilo doğdu. Emmesi sutbfena degil. Agrım var ama geçecek bugünler insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…