Ben 36 yaşına gireceğim Kasım’da. Herhalde bundan sonra düşünmeyiz. Ama eşim de sizin gibi düşünüyor. Ben de Allah korusun ama illa bebek yapmamız gerekirse tüp bebek yaparız diyorum. Artık korunma olayını kafamda bitirmek istiyorum. Çok stresli gerçekten.Ben 34 yaşındayım evet sezeryan sayısı arttıkça risk artıyor aslında ama ben tüplerimi bağlatmayacağım. Belki 1 çocuk daha düşünürüm belki dusunmem ama düşünmesem bile dünyanın bin bir türlü hali var Allah korusun daha bağlatmak için erken diye düşünüyorum kendim için. Ama iyi bir yöntemle korunmak lazım
Ben aslında hareketlerinin azaldığını farketmemiştim nst de kalp atımları düşük çıkınca dikkat et dediAah sen de mi arkadaşım, 7 senedir kullanıyorum hiç geçmiyor. Bi çaresi bulunsa keşke, daha yeni gene kontrol ettirdim
Benimki çok nazikleşti artık tekme falan yok ancak oturup yatarken hissediyorum
Aynısı bana da oluyor ama ağrısı yok pek, yalancı kasılma diye okudum doğuma hazırlık
Ay çok az kalmışşHerkes bi doğum haberi vermiş o zaman ben de vereyimBen de Eylül görünümlü ağustos annesi olacağım.
Kızlar nasipse çarşamba kavuşuyorum bende prensesime
Karaciğer değerlerim yükselmeye başlamış, bebeğin suyu azalmış doktor artık risk alamayız dedi. 37+2 olacağız o gün. İnşallah bebişim sağlıkla doğar.
Ohhh valla misstabi ki. detaylarıyla hepsini yazarım duramam zaten. dua edin bana
İnşallah sağlıcakla alın kucağınızaNasipse aynı gün yapıyoruz dogumuHepimiz sağlıkla, sıhhatle kavuşalım yavrularımıza inşallah
Ben de istiyom açılmaKızlar muayenem vardi bugün nstde sancı cıktı dr dogumhaneye gönderdi ebe baktı 1 parmak açılma varmış cok heyecanlı
Günaşırı nst çekiliyor kalp atımları düşük diye bugün biraz düzelmişDoktor kontrolü olun bence. Tedbirli olmak lazim
benim kontrol etmedilerGeçmiş olsun canım senin ikinci doz mu olacak? Ben de çok tereddüt etmiştim ama doktorum vücudumdaki eksikliğin çocuğa daha fazla zararı olacağını söyleyip rahatlatmıştıne ilaçlar kullanılıyor hiç düşünme Rabbim koruyor meleklerimizi biraz alerjik bi ilaç ama doktor kontrolü altında olunca sıkıntı olmuyo zaten bebeği kontrol ediyorlar ilaçtan önce ve sonra
inşallah canım şöyle su gibi aksa dimiBen aslında hareketlerinin azaldığını farketmemiştim nst de kalp atımları düşük çıkınca dikkat et dedi
3 gün istirahat verdi bugün ki nst iyiydi çok şükür bi de sancı oldukça zaten düşüyormuş atımlar ben o yüzden hissedemedim galiba
Şimdilik bi sıkıntı yok dedi
SurpriseLove hayırlısı olsun strese girme senin için hangisi en iyiyse o olsun
Bu arada çatı muayenesi nasıl yapılıyor açıklığa bakar gibi mi yapıcaklar
Ay çok az kalmışş
Sağlıkla al inş kucağına
Allah yardımcınız olsun
Ohhh valla missaçılmanın gerisi de geliverir bi çırpıda alırsın kucağına darısı da başımıza
İnşallah sağlıcakla alın kucağınıza
Ben de istiyom açılma
Günaşırı nst çekiliyor kalp atımları düşük diye bugün biraz düzelmiş
Sancı çıktıkça atımlar düşer dedi nst de sancı çıkıyor inşallah açılma da olacak bekliyorum
Bu gidisle hicbirimiz Eylul annesi olamayacagizAyyy ne güzel. Doğum tarihi de güzel olacak bebişlerimizin 28.08.2019
Nstde en son bir sey cikmamisti bu aksam bende cok kasildim ve cati kismimda agri varCanım bende 38+1 sezeryan olacağım sancılarım oluyo hissediyorum kasılmalarım ve nst de doğum sancıları çıktı beklemez 39u diyor hayırlısı olsun sağlıkla alalım kucağımıza
Canım stres yapma hayırlısıyla al kucağına inşallah
Hemde ne alışma sanki hep benimmis gibi eşsiz bı duygu 10 sn gormuyon özlüyorum. Hepiniz sağlıkla kavusun inşallahoyy nasıl alıştınız mı birbirinize? zor günler gecti şimdi keyfini sürün
bizler beklemedeyiz hala, akşam sabah
Yatış yapılmadan önce bebeği ultrasonda kontrol ediyolar kalp atışı vs. Yatış yapılıyor ilaç verildikten sonra taburcu olmadan önce yan etkisi var mı yok mu diye kan alınıyor tekrar en son da yine bebeğin kalp atışına hareketlerine falan bakıyolar bi sıkıntı yoksa yolluyolar her ihtimale karşı evde de aynı gün içinde bi şikayet olursa falan acile gel demişlerdi bana çok şükür sorun olmadıbenim kontrol etmedilerneyini kontrol ediyorlar süreci anlatrmisn canım
evet 2.
Inşallah açılman olur seninde bu sancilarinaBen aslında hareketlerinin azaldığını farketmemiştim nst de kalp atımları düşük çıkınca dikkat et dedi
3 gün istirahat verdi bugün ki nst iyiydi çok şükür bi de sancı oldukça zaten düşüyormuş atımlar ben o yüzden hissedemedim galiba
Şimdilik bi sıkıntı yok dedi
SurpriseLove hayırlısı olsun strese girme senin için hangisi en iyiyse o olsun
Bu arada çatı muayenesi nasıl yapılıyor açıklığa bakar gibi mi yapıcaklar
Ay çok az kalmışş
Sağlıkla al inş kucağına
Allah yardımcınız olsun
Ohhh valla missaçılmanın gerisi de geliverir bi çırpıda alırsın kucağına darısı da başımıza
İnşallah sağlıcakla alın kucağınıza
Ben de istiyom açılma
Günaşırı nst çekiliyor kalp atımları düşük diye bugün biraz düzelmiş
Sancı çıktıkça atımlar düşer dedi nst de sancı çıkıyor inşallah açılma da olacak bekliyorum
İyiki adını Eylül koymamışımBu gidisle hicbirimiz Eylul annesi olamayacagiz
Tuzlu su cek burnuna. Cok cabuk rahatlatiyor beni.Kızlar geniz akıntım boğaz ağrım vartam doğuma 1 kala... Napsam ki? Ne geçirir? Geniz akıntım var o yapıyor muhtemelen
Tabi canım ilk çocuk biraz daha tuzlu oluyor, ben altın kelepçe gibi bişey aldırmıştım ilkinde, şimdi altın da çok yüksek yaaBenimki de bayramda geldiğinde diyo bebeğe bişey takmıcam heralde ama sen ne istiyosun diyo yapıştırdım altın küpe diyeilk çocuk biraz tuzlu olsun ama demi hamilelik hediyesini de istek üzerine aldırmıştım zaten biz söylemeden kafalar çalışmıyo pek
Teşekkür ederim, siz de güle güle kullanınBen de anneler günü hediyesi olarak yaptırdım bundan. Eşim ne alacağına karar verememişti. Benimki üçlü olanından. Üç kızımın adı yazıyor. Siz de gule güle kullanın
Aynen çok pahalı cidden ama yapacak bişey yok baba olmak da anne olmak kadar zor olmalı değil miTabi canım ilk çocuk biraz daha tuzlu oluyor, ben altın kelepçe gibi bişey aldırmıştım ilkinde, şimdi altın da çok yüksek yaa
4.günüm canımOzaman doğumdan sonra iner benim doğum yapali 13. Günüm :)) senin
Benim de karnıma küçük diyorlar usg de geçen hafta 3300 gr çıkmıştı. Doktor en az 3 kilosu vardır dedi. Sizin de 2 eylüle kadar en az 3000 gr doğar ve bence 3000 gr az değil, gayet iyi. Sonra hızla da toparlar hiç merak etmeyin. Çok az kalmış, sağlıkla kucağınıza alın inşallahKızlar biz de bugün sezaryen günü aldık. 2 eylül pazartesi kavuşuyoruz kızımıza. Her gören karnıma çok küçük diyordu. Bugün doktorum da “ultrason 3.200 diyor ama bu karından 3 kilodan fazlası çıkmaz’dedi. Hayırlısı bakalım.
Bu arada tüplerini bağlatmak isteyen var mı aranızda? Ben bağlatmak istiyorum ama daha sonra sıkıntı yaşar mıyım diye de ürkmüyor değilim :)
Valla ben de yalancı da yok, yani hiç hissetmedim bilmiyorumValla yalancı kasılma var bende sadece o da 2-3 gündür yeni başladı. Karnım toplanıyor ortada sertleşiyor biraz rahatsız ediyor sonra kayboluyoronun dışında pek bi değişiklik yok, bir de arada büyük abdestim varmış gibi bi baskı oluyor çok hafif sende sinyal var mı
Ayy çok şükür zorlu süreci atlatmışsınız. Daha daha iyi olun inşallah. Doğumunuz nasıl oldu aizin?Kızlar nasılsınız sizle yazışmayi heyecanimi paylaşmayı çok özledimbiz kızımla çok iyiyiz 23 günlük olduk bile çok şükür gün gün gözümün önünde büyümesi ve her gün yeni hallerini görmek çok heyecan verici ve hiç yorucu değil sizi de çok merak ediyorum kimler doğurdu var mı benim kızım gibi aceleci minikler , umarım hepiniz en az 36 haftayı atlatirsiniz, zira benim için en kötü 14gun çocuğumu yogun bakımda beklediğim günlerdi. Rabbim hiç birinizr yaşatmasin sizi çok merak ediyorum eskiler naptınız tek tek yazın mutlaka okuyacağım Allah'a emanet
Maşallah ya şu doğum stresini atlatıp sadece bebeğimle aynı hisleri yaşadığım zamanlarımı görmeyi o kadar arzuluyorum kiHemde ne alışma sanki hep benimmis gibi eşsiz bı duygu 10 sn gormuyon özlüyorum. Hepiniz sağlıkla kavusun inşallah
Amin inşallah hepimiz sağlıkla ve kolay bir Doğumla kucaklarız bebeklerimiziInş sağlıkla ve kolay bir doğumla kucaklarsınız bebeğinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?