İyi olmanıza sevindim valla moral verdin yorgunluk yok diyerek biz beklemedeyiz ama sona yaklaştık

Ay canımm tebrik ederim gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşallah

Aaaaaaaa tebrik ederimmm saglikla buyutmek nasip olsun..cok guzel bir hayati olsun insallah basagrisi mi ? Katlanilmayacak agrilar degil dimi kacinci haftanizdi sizinnn

Canim sakin ol stres yapma. Benim ki de 37+4. gun alındı sabah saatlerinde. Sen ne kadar rahat olursan etrafindakiler de okadar rahat ve sakin oluyor. Bol bol dua et o da rahatlatir seni. Bize de dua et teyzesi.

Ben de seninle ayni dusundugun icin baglatmadim tuplerimi. 36 yasimdayim ben de. Neolur ne olmaz dedim baglatmama karari aldim.

Günaydın herkese
Dün tüm gün azar azar su kaybettim gece sürekli kalktım su kaybetmeye devam ettin , bel ve adet sancısı gibi ağrılarım var minik minik sıklaştı sabaha karşı , dün genital bölgemde de ağrı ve baskıyı çok hissettim eşim gelince akşam yürüyüşe çıktık biraz nefes alayım dedim geberdim resmen eşim Doğum çok yakın bence dedi bugün saat 1 de kontrolüm var sabahtan tüm hazırlıklarımı yapayım her an herşey olabilir Kızlar bana bir telaş geldi

Gozun aydin . Saglikla buyut insallah. Cok gecnis olsun.

Allah yardimcin olsun. Insallah kolayca kavusursun bebisine.

Hayirli olsun guzel günlerde büyütün inşallah

Allah kolaylıklar versin inşallah sağlıkla al kucağına

Gözüm aydın canım sağlık içinde büyüt bebişini

Ayyy ben bile okurken telaşlandım heyecanlandım sağlıcakla kavuş bebişine inşallah

Oyy yesinler sizi
Allah ımm inşallah biz de böyle sen gibi oluruz hiç yorulmuyoruz deriz
Hayırlı olsun maşallah bebişine
Çok geçmiş olsun iyisiniz demi ikiniz de
Yaa bizi de haberdar et doğuma gidrçerken inşallah her şeyyolumda gider senin için çok güzel bi doğum olur

Gözüm aydın canım sağlık içinde büyüt bebişini

Ayyy ben bile okurken telaşlandım heyecanlandım sağlıcakla kavuş bebişine inşallah

inşallah , hepimiz sağlıkla kavuşalım bakalım belkide eve geri gönderir doktor ama bugün değilse yarın gibi hissediyorum hadi hayırlısı

İnşallahh çok teşekkür ederim haber vericem tabi , inşallah güzel haberler alırım

Kızlar günaydın bu gece de doğuramadım
Dememi bekliyorsunuz biliyorum ama doğurdum
Çok hızlı gelişti süreç, 2 saat içinde oğlumu aldım kucağıma, detayları yazacağım

Yaaa inanmıyorum hadi hayırlısı kolaylıklar diliyorum sana maşallah ne güzel haber hızlıca kavuşmuşsunuz çok sevindim darısı başımıza müsait olunca detayları bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…