İyi olmanıza sevindimKızlar nasılsınız sizle yazışmayi heyecanimi paylaşmayı çok özledimbiz kızımla çok iyiyiz 23 günlük olduk bile çok şükür gün gün gözümün önünde büyümesi ve her gün yeni hallerini görmek çok heyecan verici ve hiç yorucu değil sizi de çok merak ediyorum kimler doğurdu var mı benim kızım gibi aceleci minikler , umarım hepiniz en az 36 haftayı atlatirsiniz, zira benim için en kötü 14gun çocuğumu yogun bakımda beklediğim günlerdi. Rabbim hiç birinizr yaşatmasin sizi çok merak ediyorum eskiler naptınız tek tek yazın mutlaka okuyacağım Allah'a emanet
Kızlar selam. Çarşamba günü doğuma girecektim. Ama benim.prensesim durmadı dün. Öğlen evde temizlik vardi. Ben de uzanmış mesajlarınızı okuyodum. Birden suyum geldi 3 buçukta. Hemen hastaneye kostum. Saat 6 sularında kucağıma aldım yavrumu sezeryanla ilkinden dolayı. 3 kilo doğdu. Emmesi sutbfena degil. Agrım var ama geçecek bugünler insallah...
AaaaaaaaKızlar selam. Çarşamba günü doğuma girecektim. Ama benim.prensesim durmadı dün. Öğlen evde temizlik vardi. Ben de uzanmış mesajlarınızı okuyodum. Birden suyum geldi 3 buçukta. Hemen hastaneye kostum. Saat 6 sularında kucağıma aldım yavrumu sezeryanla ilkinden dolayı. 3 kilo doğdu. Emmesi sutbfena degil. Agrım var ama geçecek bugünler insallah...
Canim sakin ol stres yapma. Benim ki de 37+4. gun alındı sabah saatlerinde. Sen ne kadar rahat olursan etrafindakiler de okadar rahat ve sakin oluyor. Bol bol dua et o da rahatlatir seni. Bize de dua et teyzesi.Maşallah maşallah büyümüş bileyakın da bizde aynı maratona başlıyoruz. Benim kuzum çarşamba geliyor inşallah. 37+2 olacağız. Ciğer geliştirici de yapıldı. İnşallah sıkıntısız taburcu oluruz hemen
Ben de seninle ayni dusundugun icin baglatmadim tuplerimi. 36 yasimdayim ben de. Neolur ne olmaz dedim baglatmama karari aldim.Ben 34 yaşındayım evet sezeryan sayısı arttıkça risk artıyor aslında ama ben tüplerimi bağlatmayacağım. Belki 1 çocuk daha düşünürüm belki dusunmem ama düşünmesem bile dünyanın bin bir türlü hali var Allah korusun daha bağlatmak için erken diye düşünüyorum kendim için. Ama iyi bir yöntemle korunmak lazım
Gozun aydin . Saglikla buyut insallah. Cok gecnis olsun.Kızlar selam. Çarşamba günü doğuma girecektim. Ama benim.prensesim durmadı dün. Öğlen evde temizlik vardi. Ben de uzanmış mesajlarınızı okuyodum. Birden suyum geldi 3 buçukta. Hemen hastaneye kostum. Saat 6 sularında kucağıma aldım yavrumu sezeryanla ilkinden dolayı. 3 kilo doğdu. Emmesi sutbfena degil. Agrım var ama geçecek bugünler insallah...
Allah yardimcin olsun. Insallah kolayca kavusursun bebisine.Günaydın herkese
Dün tüm gün azar azar su kaybettim gece sürekli kalktım su kaybetmeye devam ettin , bel ve adet sancısı gibi ağrılarım var minik minik sıklaştı sabaha karşı , dün genital bölgemde de ağrı ve baskıyı çok hissettimeşim gelince akşam yürüyüşe çıktık biraz nefes alayım dedim geberdim resmen eşim Doğum çok yakın bence dedi bugün saat 1 de kontrolüm var sabahtan tüm hazırlıklarımı yapayım her an herşey olabilir Kızlar bana bir telaş geldi
İnşallah saol canımAllah yardimcin olsun. Insallah kolayca kavusursun bebisine.
Hayirli olsun guzel günlerde büyütün inşallahKızlar selam. Çarşamba günü doğuma girecektim. Ama benim.prensesim durmadı dün. Öğlen evde temizlik vardi. Ben de uzanmış mesajlarınızı okuyodum. Birden suyum geldi 3 buçukta. Hemen hastaneye kostum. Saat 6 sularında kucağıma aldım yavrumu sezeryanla ilkinden dolayı. 3 kilo doğdu. Emmesi sutbfena degil. Agrım var ama geçecek bugünler insallah...
Allah kolaylıklar versin inşallah sağlıkla al kucağınaGünaydın herkese
Dün tüm gün azar azar su kaybettim gece sürekli kalktım su kaybetmeye devam ettin , bel ve adet sancısı gibi ağrılarım var minik minik sıklaştı sabaha karşı , dün genital bölgemde de ağrı ve baskıyı çok hissettimeşim gelince akşam yürüyüşe çıktık biraz nefes alayım dedim geberdim resmen eşim Doğum çok yakın bence dedi bugün saat 1 de kontrolüm var sabahtan tüm hazırlıklarımı yapayım her an herşey olabilir Kızlar bana bir telaş geldi
Gözüm aydın canım sağlık içinde büyüt bebişiniKızlar selam. Çarşamba günü doğuma girecektim. Ama benim.prensesim durmadı dün. Öğlen evde temizlik vardi. Ben de uzanmış mesajlarınızı okuyodum. Birden suyum geldi 3 buçukta. Hemen hastaneye kostum. Saat 6 sularında kucağıma aldım yavrumu sezeryanla ilkinden dolayı. 3 kilo doğdu. Emmesi sutbfena degil. Agrım var ama geçecek bugünler insallah...
Günaydın herkese
Oyy yesinler siziKızlar nasılsınız sizle yazışmayi heyecanimi paylaşmayı çok özledimbiz kızımla çok iyiyiz 23 günlük olduk bile çok şükür gün gün gözümün önünde büyümesi ve her gün yeni hallerini görmek çok heyecan verici ve hiç yorucu değil sizi de çok merak ediyorum kimler doğurdu var mı benim kızım gibi aceleci minikler , umarım hepiniz en az 36 haftayı atlatirsiniz, zira benim için en kötü 14gun çocuğumu yogun bakımda beklediğim günlerdi. Rabbim hiç birinizr yaşatmasin sizi çok merak ediyorum eskiler naptınız tek tek yazın mutlaka okuyacağım Allah'a emanet
Hayırlı olsun maşallah bebişineKızlar selam. Çarşamba günü doğuma girecektim. Ama benim.prensesim durmadı dün. Öğlen evde temizlik vardi. Ben de uzanmış mesajlarınızı okuyodum. Birden suyum geldi 3 buçukta. Hemen hastaneye kostum. Saat 6 sularında kucağıma aldım yavrumu sezeryanla ilkinden dolayı. 3 kilo doğdu. Emmesi sutbfena degil. Agrım var ama geçecek bugünler insallah...
Yaa bizi de haberdar et doğuma gidrçerken inşallah her şeyyolumda gider senin için çok güzel bi doğum olurGünaydın herkese
İnşallah saol canımAllah kolaylıklar versin inşallah sağlıkla al kucağına
Gözüm aydın canım sağlık içinde büyüt bebişini
Ayyy ben bile okurken telaşlandım heyecanlandımsağlıcakla kavuş bebişine inşallah
Oyy yesinler sizi
Allah ımm inşallah biz de böyle sen gibi oluruz hiç yorulmuyoruz deriz
Hayırlı olsun maşallah bebişine
Çok geçmiş olsun iyisiniz demi ikiniz de
Yaa bizi de haberdar et doğuma gidrçerken inşallah her şeyyolumda gider senin için çok güzel bi doğum olur
Kızlar günaydınbu gece de doğuramadım
Dememi bekliyorsunuz biliyorum ama doğurdum
Çok hızlı gelişti süreç, 2 saat içinde oğlumu aldım kucağıma, detayları yazacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?