Anaaaaam bariz bu gidişle bi tek ben Eylül annesi olacağım Diren Eylül anası
Hafi hayırlısı ya güzel haberler olsun inşallah

Kızlar günaydın bu gece de doğuramadım
Dememi bekliyorsunuz biliyorum ama doğurdum
Çok hızlı gelişti süreç, 2 saat içinde oğlumu aldım kucağıma, detayları yazacağım

Yaaaa maşallah çok sevindim söylemiştim sana 4 cm açıklık ne büyük avantaj diye maşallah gerçekten yaaa darısı sağlıkla bize olsun inşallah çok mutlu oluyorum böyle Doğum hikayeleri görünce

Ay hadi gözün aydın Rabbim ikinizede sağlık sıhhat versin iyisiniz dimi

Hadi inşallah saglıkla gelsin yeter bu kadar beklettikleri
Ne olur ne olmaz bagaja cantanı at derim

hadi gözün aydın sağlıkla büyüt kuzunu
allaaaaahhhh bizi gelişmelerden haberdar et valla çatlarım meraktan. kolayca kavuş insallah dua edicem sana
Çok hızlı gelişti süreç, 2 saat içinde oğlumu aldım kucağıma, detayları yazacağım
iyi ki bi uyuduk he gece neler olmuş ay çok şükür, detayları bekliyoruz. gözün aydın

Ay bilmiyorum belki de ben erken moda girdim bakalım bugün ne diyecek doktor hayırlısı inşallah sırayla hepimiz sağlıkla doğuralım

Yanındayım korkma eylül benden sorulur

Hadi inşallah saglıkla gelsin yeter bu kadar beklettikleri
Ne olur ne olmaz bagaja cantanı at derim

Dimi valla ufak ufak ipucu veriyor kızım birden şoka sokmak istemiyor beni
12 gibi eşim gelicek bagaja koyucaz valizleri bakalım son duruma ay erkenden kalktım uyku tutmadı evde kalan son işlerimi yapıyorum enerji geldi panikten

Gözünüz aydın masallah prensese

Aynende öyle olurmus bi enerji gelirmiş dogum öncesi
Bugun olmasa bile bu haftasonunu görmezsin Ay cok heyecanlı ya umarım yeterli acılman vardırda tez vakitte kavuşursun

Günaydın inş güzel gelismeler olur bugun. Şu kaybettim derken bebegin suyu mu? Eğer bebegin suyuysa doktora daha erken başvurun derim

Oyy masallah sağlıkla büyütün ins

Günaydın inş güzel gelismeler olur bugun. Şu kaybettim derken bebegin suyu mu? Eğer bebegin suyuysa doktora daha erken başvurun derim

İnşallah hayırlısı Evet bir arkadaşta bahsediyordu lavobaya çok sık çıkıyorum ve idrar değil , su kaybı çok belli ama birden gelen yoğun akıntı Yok 12 de çıkıcaz evden bakalımm 1 de randevu

Ayyy ne güzel. Eylül bebişleri hep sabırsız çıktı Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Ipektosa kavusmaya az kalmis hayirlisiyla insallahh gönlünde ki gibi bir dogum olur..cok zor ama sakin kalmaya calis..insan en cok onunla tanisacagi icin heyecan duyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…