Canim sakin ol stres yapma. Benim ki de 37+4. gun alındı sabah saatlerinde. Sen ne kadar rahat olursan etrafindakiler de okadar rahat ve sakin oluyor. Bol bol dua et o da rahatlatir seni. Bize de dua et teyzesi.
Ben dün doktordan güle oynaya geldim zaten. Benim en geç 38de alınacaktı 4-5 gün öncesi oluyor bu beklediğim bir durumdu. Gelsin de seveyim artık yav yalnız aksi gibi hasta oldum, boğazım fena yanıyor, geniz akıntım var hafif dün akşamdan beri bitki çayları, gargaralar, meyveler vs uğraşıp duruyorum. İnşallah geçer. Geçmezse sezeryana engel teşkil eder mi? Ya da bebeği emzirmem vs sıkıntı olur mu ki? Buna üzüldüm asıl
Günaydın herkese
Dün tüm gün azar azar su kaybettim gece sürekli kalktım su kaybetmeye devam ettin , bel ve adet sancısı gibi ağrılarım var minik minik sıklaştı sabaha karşı , dün genital bölgemde de ağrı ve baskıyı çok hissettim eşim gelince akşam yürüyüşe çıktık biraz nefes alayım dedim geberdim resmen eşim Doğum çok yakın bence dedi bugün saat 1 de kontrolüm var sabahtan tüm hazırlıklarımı yapayım her an herşey olabilir Kızlar bana bir telaş geldi
Kızlar günaydın bu gece de doğuramadım
Dememi bekliyorsunuz biliyorum ama doğurdum
Çok hızlı gelişti süreç, 2 saat içinde oğlumu aldım kucağıma, detayları yazacağım
Çok hızlı gelişti süreç, 2 saat içinde oğlumu aldım kucağıma, detayları yazacağım
Günaydın herkese
Dün tüm gün azar azar su kaybettim gece sürekli kalktım su kaybetmeye devam ettin , bel ve adet sancısı gibi ağrılarım var minik minik sıklaştı sabaha karşı , dün genital bölgemde de ağrı ve baskıyı çok hissettim eşim gelince akşam yürüyüşe çıktık biraz nefes alayım dedim geberdim resmen eşim Doğum çok yakın bence dedi bugün saat 1 de kontrolüm var sabahtan tüm hazırlıklarımı yapayım her an herşey olabilir Kızlar bana bir telaş geldi
Ipektosa kavusmaya az kalmis hayirlisiyla insallahh gönlünde ki gibi bir dogum olur..cok zor ama sakin kalmaya calis..insan en cok onunla tanisacagi icin heyecan duyuyor
Sancım ve paniğim artınca yattım biraz hafifledi hep soğukkanlıyımdır ama sakin kalmaya çalışıyorum inşallah saol canım hayırlısıyla kolay Doğum olsun hepimiz için
Valla benimki de miziklaniyo çatım inanilmaz agriyo ve kasiklarim 2gun sonr kontrol bakalim o zamana kadr duracak mi sezeryan derken pırt diye cikabilir kizim
Valla benimki de miziklaniyo çatım inanilmaz agriyo ve kasiklarim 2gun sonr kontrol bakalim o zamana kadr duracak mi sezeryan derken pırt diye cikabilir kizim
İyi bari 38i tamamlarsa daha iyi olur tabi. Bende risk fakötürü çok olunca artık daha fazla beklememek kararı aldık. Aslında kuzum ağaşı da inmiş kanala girmeye de başlamış ama normal doğum benim durumda riskliymiş
Canım nstlerini ihmal etme, bebeğin hareketlerini gözlemle. Şüpheye düştüğün an günü gelmemiş olsa bile git acilde nst çektir. Göz açıp kapayana kadar geçecek inan bana. 34ten beri gün saya saya 37 ye geldim bak bende
Canim benim, preeklempsi yuzunden gunlerin gecmemesi ne demek cok iyi anliyorum. Bugun buyuk ihtimal bana da gun verecek doktorum. Gunde 50 kere takvime bakiyorum, sanki bakinca gunler gececek ama normal dogum diye uzulme, kafaya takacak en son sey o. Sakin kalalim, pozitife odaklanalim. Bebegimin dogmadigi her gun ona kar diye dusunuyorum. Bir gun bir gundur. Saglikla gelecekler insallah.