Geçen hafta demedi kanalla ilgili bir şey, bugün kontrolde ne diyecek bakalım

Doğum haberi veren arkadaşlar hayırlı olsun gözünüz aydın darısı başımıza
Kaç kişi kaldık Eylül için direnen liste var mı

Kızlar sezeryandan 1 hafta sonra doktora kontrole gidiliyor ya bebekle mi gidilir Yoksa daha çok küçük evden çıkmaması mı lazım? Aksi gibi doktorum uzak git gel rahat 4 saati bulur

Kızlar galiba nişanım geldi yapışkanlı mukus toz pembe , akıntı az da değildi orkid takmıştım sabah
Biraz iğrenç oldu ama nişan mı bu
Aha bi Ağustos anası daha geliyor
Nişandır o canım
Hadi Allah yardımcın olsun

Kızlar sezeryandan 1 hafta sonra doktora kontrole gidiliyor ya bebekle mi gidilir Yoksa daha çok küçük evden çıkmaması mı lazım? Aksi gibi doktorum uzak git gel rahat 4 saati bulur
Canım ben bebeğimle gitmiştim
Hatta dr bebeğime bakıp sütün yaramış dedi

Valla benimki de miziklaniyo çatım inanilmaz agriyo ve kasiklarim 2gun sonr kontrol bakalim o zamana kadr duracak mi sezeryan derken pırt diye cikabilir kizim
Aynı benim gibi
Benimde ağrım oluyo
Dur durduğun yerde diyorum

O doğumdan önce gelen enerjiymiş harcamayın enerjinizi :) internette yazıyor bu

T tuboz canım listeye bi el at

Kızlar galiba nişanım geldi yapışkanlı mukus toz pembe , akıntı az da değildi orkid takmıştım sabah
ay su mu ay nişan mı derken geliyo ipeeekk sancıların sıklığı nasıl? sancı vurduğunda çömel. dayanabildiğin kadar sıcaklıkta dus al hatta sıcak suya otur. allah yardımcın olsun bir avazda

4 günde bir nst'ye gidicem kızlar doktor yeterli olduğunu söyledi. Kasılmalarım oluyor sanırım, kasılma şöyle bir şey mi mesela bebeğin başı ya da sivriliyor karnım geriliyor davul gibi. Sıvı eksikliğine bağlı enfeksiyon riski olabiliyormuş çok korkuyorum umarım zaman hızlı geçer. Sağ salim kavuşalım artık bebeklerimize

Ayy göZün aydın, ağrıların sıkıntıların tez vaküt geçer inşallah.hayırlı olsun. Usg kilosuyla doğum kilosu tuttu mu ben de onu merak ediyorum genelde. Kaçıncı haftadaydınız bu arada?
Kızlar günaydın bu gece de doğuramadım
Dememi bekliyorsunuz biliyorum ama doğurdum
Çok hızlı gelişti süreç, 2 saat içinde oğlumu aldım kucağıma, detayları yazacağım
Ayy yine doğuramadım yazacaksın sandım, valla doğurmamana alışmışız doğurmana şaşırdım ama çok da sevindim. İnşallah ağrıların sızıların tez vakit geçer.

Ayy Kızlar doğuranların şöyle kalpli böcüjlü emojilefle mesaj atması ne alaka bilmiyorum ama doğum korkumu biraz gideriyor ya sizde de öyle oluyor mu?
Galiba nişan, hafi sende sağlıkla kucağına al inşallah, normal mi düşünüyordum?
Haberlerini bekliyorum. Bakalım hangimiz önce doğuracağız

Biraz uyudum herkesten doğum haberi geldiben erken doğurmak istemiyorum ya 40. Haftada gelsin istiyorjm evim pis dahaher gün konuşuyorum kızımla erken gelme diye. İnşallah faydası olur.

Bende hic sanci cikmiyor, kasilma nasil oluyor ben de bilmiyorum. Bende sadece arada vajinaya bicak saplanir gibi bi sey oluyor. Ben de simdi nst cekildim. Doktorumu gorucem simdi. Bakalim dogum tarihi verecek mi.

Sen böyle anlatınca ben de heyecanlandım senin adına
Gece boyu adet ağrısı gibi karnı ağrıyan ben değilmişim gibi
Ay hayırlı haberler duy inşallah sağlıkla gelsin kuzu

Kızlar günaydın bu gece de doğuramadım
Dememi bekliyorsunuz biliyorum ama doğurdum
Çok hızlı gelişti süreç, 2 saat içinde oğlumu aldım kucağıma, detayları yazacağım
Anammmm
Kız maşallahhh sana tebrik ederiz
Darısı başımıza

Kızlar bizim bonservisimiz elimizde
5 gün daha dayanırsam eylül anası olcam

Ekim annelerinden transfer yapalım,
Eylül annelerinde kimse kalmayacak yoksa
Transfer olarak ben gelebilirim sanki oğlusum pek ekimi beklemeyecek gecede zaten rüyamda gördüm arada sacma kısımları olsada emzirdigimi falan gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…