Nuhra2 canımm hadi gözünüz aydınn
Çok sevindim bir de kolayca demişsin ya çok heveslendim inşallah benim de açılmam artmıştır 3gündür ve senin gibi güzel haber vermek nasib olur
Mis kokulu bebeğine ve sana çokça kalp

M Mimicikk ah bunları duymak nasıl güzel
Bizleri de siz önden gidenlerden birşeyler duymak çok iyi geliyor
İnşallah hepimiz güzel haberler veririz buraya
C caglasam_mi
gözünüz aydın olsun canım

Bana doktorum da yatis verdi. Cok moralim bozuldu. Hungur hungur aglamaya basladim durduramiyorum. Tansiyonum daha da cikacak diye de canim sıkılıyor. Cok moralim bozuldu.

Transfer olarak ben gelebilirim sanki oğlusum pek ekimi beklemeyecek gecede zaten rüyamda gördüm arada sacma kısımları olsada emzirdigimi falan gördüm
İmzaları atalım öyleyse
Bencede eylül annesi olman kesin gibi bişey
Maşallah bizimki de erkek
Rüyan hayr olsun inşallah
Sağlıkla vaktinde gelsin

Bana doktorum da yatis verdi. Cok moralim bozuldu. Hungur hungur aglamaya basladim durduramiyorum. Tansiyonum daha da cikacak diye de canim sıkılıyor. Cok moralim bozuldu.
Hepsi ikinizin sağlığı için arkadaşım, kritik bir haftada da değilsin hem biraz rahatlatmaya çalış kendini Allah ikinize de sağlık versin

Tansiyon yüzünden mi yatış verdi

Bende hic sanci cikmiyor, kasilma nasil oluyor ben de bilmiyorum. Bende sadece arada vajinaya bicak saplanir gibi bi sey oluyor. Ben de simdi nst cekildim. Doktorumu gorucem simdi. Bakalim dogum tarihi verecek mi.
Biliyorum kontrole diye gidip de yatış verilmesi can sıkıcı ama senin için rahat olsun, gözetim altındasın en azından. Tansiyon ve şeker şakaya gelmiyor, ben de evde sürekli ölçüyorum ikisini, sıcaklarda her zamanki seyrinden biraz yükseldi tansiyonum. Haftalarımız aynı seninle, içini ferah tut, rahat ol, gözetim altında olman çok iyi. Biz de perşembe gidicez kontrole, bugün ve yarın zaman nasıl geçecek diye düşünüyorum ben de.

Hepsi ikinizin sağlığı için arkadaşım, kritik bir haftada da değilsin hem biraz rahatlatmaya çalış kendini Allah ikinize de sağlık versin
Sagol canim. Biliyorum her sey kontrol altinda ama kendimi durduramiyorum. Niye boyle oldu anlamadim.

Hayırlı olsun Gözün aydın sanada geçmiş olsun

Kızlar galiba nişanım geldi yapışkanlı mukus toz pembe , akıntı az da değildi orkid takmıştım sabah
Biraz iğrenç oldu ama nişan mı bu

Ay şaka maka geliyor bu yavru çok heyecanlı Allah kolaylık versin hastaneye gittiğinde 7 cm açılmış olsun

Canım benim de ilk doğumumda öyle olmuştu kontrole diye gittim yatış verilmişti. Şakın ağlama sağlıkla gelsin kuzu. Hepsinin doğacağı gün belli bir şeyler sebep oluyor işte. Sakin ol. Kısa süre sonra bebeğini öpüp koklayacaksın sağlıkla bunları düşün

Bu İzmir’in sıcakları mahvetti bizi yaaa
Ben de izlem İçin sağlık ocağına gittim. Kayıtları flan yaptılar kan tahlili aldılar, idrarda enfeksiyon ve proteine baktılar temiz çıktı. Tansiyonum 122-87 çıktı yüksek mi kızlar? Siz tecrübelisiniz. ShinSeGi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…