Nuhra2
canımm hadi gözünüz aydınn
Çok sevindim bir de kolayca demişsin ya çok heveslendim inşallah benim de açılmam artmıştır 3gündür ve senin gibi güzel haber vermek nasib olur
Mis kokulu bebeğine ve sana çokça kalp
MMimicikk
ah bunları duymak nasıl güzel
Bizleri de siz önden gidenlerden birşeyler duymak çok iyi geliyor
İnşallah hepimiz güzel haberler veririz buraya Ccaglasam_mi
gözünüz aydın olsun canım
4 günde bir nst'ye gidicem kızlar doktor yeterli olduğunu söyledi. Kasılmalarım oluyor sanırım, kasılma şöyle bir şey mi mesela bebeğin başı ya da sivriliyor karnım geriliyor davul gibi. Sıvı eksikliğine bağlı enfeksiyon riski olabiliyormuş çok korkuyorum umarım zaman hızlı geçer. Sağ salim kavuşalım artık bebeklerimize ❤
Bana doktorum da yatis verdi. Cok moralim bozuldu. Hungur hungur aglamaya basladim durduramiyorum. Tansiyonum daha da cikacak diye de canim sıkılıyor. Cok moralim bozuldu.
Bana doktorum da yatis verdi. Cok moralim bozuldu. Hungur hungur aglamaya basladim durduramiyorum. Tansiyonum daha da cikacak diye de canim sıkılıyor. Cok moralim bozuldu.
Bende hic sanci cikmiyor, kasilma nasil oluyor ben de bilmiyorum. Bende sadece arada vajinaya bicak saplanir gibi bi sey oluyor. Ben de simdi nst cekildim. Doktorumu gorucem simdi. Bakalim dogum tarihi verecek mi.
Biliyorum kontrole diye gidip de yatış verilmesi can sıkıcı ama senin için rahat olsun, gözetim altındasın en azından. Tansiyon ve şeker şakaya gelmiyor, ben de evde sürekli ölçüyorum ikisini, sıcaklarda her zamanki seyrinden biraz yükseldi tansiyonum. Haftalarımız aynı seninle, içini ferah tut, rahat ol, gözetim altında olman çok iyi. Biz de perşembe gidicez kontrole, bugün ve yarın zaman nasıl geçecek diye düşünüyorum ben de.
Kızlar selam. Çarşamba günü doğuma girecektim. Ama benim.prensesim durmadı dün. Öğlen evde temizlik vardi. Ben de uzanmış mesajlarınızı okuyodum. Birden suyum geldi 3 buçukta. Hemen hastaneye kostum. Saat 6 sularında kucağıma aldım yavrumu sezeryanla ilkinden dolayı. 3 kilo doğdu. Emmesi sutbfena degil. Agrım var ama geçecek bugünler insallah...
Preeklempsi yuzunden canim. Tansiyonum cikiyor arada. Idrarda da protein cikmisti. Kendi doktorum izindeydi. Beni yeni gordu. O da yatmami istedi 24 saat.
Canım benim de ilk doğumumda öyle olmuştu kontrole diye gittim yatış verilmişti. Şakın ağlama sağlıkla gelsin kuzu. Hepsinin doğacağı gün belli bir şeyler sebep oluyor işte. Sakin ol. Kısa süre sonra bebeğini öpüp koklayacaksın sağlıkla bunları düşün
Biliyorum kontrole diye gidip de yatış verilmesi can sıkıcı ama senin için rahat olsun, gözetim altındasın en azından. Tansiyon ve şeker şakaya gelmiyor, ben de evde sürekli ölçüyorum ikisini, sıcaklarda her zamanki seyrinden biraz yükseldi tansiyonum. Haftalarımız aynı seninle, içini ferah tut, rahat ol, gözetim altında olman çok iyi. Biz de perşembe gidicez kontrole, bugün ve yarın zaman nasıl geçecek diye düşünüyorum ben de.
Bu İzmir’in sıcakları mahvetti bizi yaaa
Ben de izlem İçin sağlık ocağına gittim. Kayıtları flan yaptılar kan tahlili aldılar, idrarda enfeksiyon ve proteine baktılar temiz çıktı. Tansiyonum 122-87 çıktı yüksek mi kızlar? Siz tecrübelisiniz. ShinSeGi
Preeklempsi yuzunden canim. Tansiyonum cikiyor arada. Idrarda da protein cikmisti. Kendi doktorum izindeydi. Beni yeni gordu. O da yatmami istedi 24 saat.
Kızlar günaydın bu gece de doğuramadım
Dememi bekliyorsunuz biliyorum ama doğurdum
Çok hızlı gelişti süreç, 2 saat içinde oğlumu aldım kucağıma, detayları yazacağım