Umarım düzene girer canım,
Gözlem altında olman iyi.
İçini ferah tutmaya çalış
Seni çok iyi anlıyorum çünkü
Bende kontrole diye gittiğimde, yatış olacak dediğinde istemsizce ağladım
Şimdi yine der diye gitmeye korkuyorum
Sancın filan çıktı mı peki
Bana doktorum da yatis verdi. Cok moralim bozuldu. Hungur hungur aglamaya basladim durduramiyorum. Tansiyonum daha da cikacak diye de canim sıkılıyor. Cok moralim bozuldu.
Umarım düzene girer canım,
Gözlem altında olman iyi.
İçini ferah tutmaya çalış
Seni çok iyi anlıyorum çünkü
Bende kontrole diye gittiğimde, yatış olacak dediğinde istemsizce ağladım
Şimdi yine der diye gitmeye korkuyorum
Sancın filan çıktı mı peki
Yok hic sancim cikmiyor. Bebegin hareketleri de iyi. 2 gundur tansiyonum da iyiydi. Bugun doktorda da 12/9 cikti. Yatis vericem deyince saka yapiyor sandim. Neden verdigini de anlamadim. Apar topar yattik. Preeklempsi cok ciddi bir durummus. Aniden kotuleyebiliyormus her sey yolundayken. Ama evde de yalniz kalmiyordum, tansiyonu hep kontrol ediyordum. Bana gereksiz geldi bu yatis. Daha cok stres yaptirdi.
Seni neden yatirmislardi?
Benim de muhtemelen 15 eylul sonrasi olur diye dusunuyrm erken gelmek istemezse oglusum ssvd deneyecegiz ama bir belirsizlik var. 3 Eylul'de randevum var o zaman biraz netlesir belki
Benim de muhtemelen 15 eylul sonrasi olur diye dusunuyrm erken gelmek istemezse oglusum ssvd deneyecegiz ama bir belirsizlik var. 3 Eylul'de randevum var o zaman biraz netlesir belki
Yok hic sancim cikmiyor. Bebegin hareketleri de iyi. 2 gundur tansiyonum da iyiydi. Bugin doktorda da 12/9 cikti. Yatis vericem deyince saka yapiyor sandim. Neden verdigini de anlamadim. Apar topar yattik. Preeklempsi cok ciddi bir durummus. Aniden kotuleyebiliyormus her sey yolundayken. Ama evde de yalniz kalmiyordum, tansiyonu hep kontrol ediyordum. Bana gereksiz geldi bu yatis. Daha cok stres yaptirdi.
Seni neden yatirmislardi?
12/8 zaten olması gereken.
Seninki çok yüksek çıkmamış aslında.
Evde ölçtüğünü söyleseydin ben takibini yaparım diye. Bilemedim ki.
Bana da gereksiz gibi geldi ya vardır bi bildikleri.
Özel mi devlet mi gittiğin canım.
Benim sancım vardı, serumla düşmeyince yatış oldu erken doğum olmasın diye iğne serum filan verdiler bi gün sonra çıktım
12/8 zaten olması gereken.
Seninki çok yüksek çıkmamış aslında.
Evde ölçtüğünü söyleseydin ben takibini yaparım diye. Bilemedim ki.
Bana da gereksiz gibi geldi ya vardır bi bildikleri.
Özel mi devlet mi gittiğin canım.
Benim sancım vardı, serumla düşmeyince yatış oldu erken doğum olmasın diye iğne serum filan verdiler bi gün sonra çıktım
Evde olctuklerimi kaydetmistim. Onlari gosterdim. Hastanedeki olcumleri de gordu. Bazen 15'leri buluyor. Onu gorunce hemen yatis dedi. Ozel arastirma hastanesi geldigim. Doktorum da riskli gebelik uzmani.
Aslında benim sat a göre 28 eylül ama 2 hafta önde gidiyor kontrollerde doktorda 15 eylül en son gelmezse alırız dedi. Doğumları gördükçe sabırsızlanıyorum bende beklemese keşke diyorum
Evde olctuklerimi kaydetmistim. Onlari gosterdim. Hastanedeki olcumleri de gordu. Bazen 15'leri buluyor. Onu gorunce hemen yatis dedi. Ozel arastirma hastanesi geldigim. Doktorum da riskli gebelik uzmani.
Anladım canım
İlaçta kullanamıyorsun dimi gebelik yüzünden.
Düzensiz olduğundan böyle uygun görmüş demek ki.
Doğum için ön hazırlık gibi düşün canım sen şimdi orayı
Ben kendimi öyle rahatlattım şahsen
Çantam hazırdı
Eve geldim şu da lazım, bu da lazım demeye başladım.
inşallah yarın çıkış olur
Preeklempsi yuzunden canim. Tansiyonum cikiyor arada. Idrarda da protein cikmisti. Kendi doktorum izindeydi. Beni yeni gordu. O da yatmami istedi 24 saat.
Dinlen bol bol Allahın izniyle bişey olmayacak sanada yavruna da kötü düşünme hem haftanda gayet güzel evladın geliceksede belki küvöze bile girmeden kavusursun
Anladım canım
İlaçta kullanamıyorsun dimi gebelik yüzünden.
Düzensiz olduğundan böyle uygun görmüş demek ki.
Doğum için ön hazırlık gibi düşün canım sen şimdi orayı
Ben kendimi öyle rahatlattım şahsen
Çantam hazırdı
Eve geldim şu da lazım, bu da lazım demeye başladım.
inşallah yarın çıkış olur
Insallah. Bebegimin cantasi hazir ama benim bir iki eksigim var hala. Kargo bekliyordum daha. Ev desen cok kotu durumda. Evden cikmadan makineye camasir atmistim. Onlar asilmayi bekliyor
Dinlen bol bol Allahın izniyle bişey olmayacak sanada yavruna da kötü düşünme hem haftanda gayet güzel evladın geliceksede belki küvöze bile girmeden kavusursun