Haberlerini bekliyoruz. Kız azar azar su kaybettin sabaha kadar iyi dayanmışsın ben çoktan koşmuştum hastaneye

Kiz birak isi. Dogumdan sonra enerji lazim sana hemen yat dinlen. Yorma kendini.

Gözünaydın canım geçmiş olsun. Sağlıkla büyüt bebişini

Insallah. Bebegimin cantasi hazir ama benim bir iki eksigim var hala. Kargo bekliyordum daha. Ev desen cok kotu durumda. Evden cikmadan makineye camasir atmistim. Onlar asilmayi bekliyor
Yarın asarsın merak etme
Ben içime doğmuş gibi evi temizleyip gitmiştim.
Eşim diyor ki evin altı üstüne geldi sen yokken.
Eve bi geldim derli toplu,
Normal de eşim bana güvenerek arkasını toplamaz
Şimdi ani bişey olacak diye devamlı topluyorum ağırdan ağırdan

Kızlar sezeryandan 1 hafta sonra doktora kontrole gidiliyor ya bebekle mi gidilir Yoksa daha çok küçük evden çıkmaması mı lazım? Aksi gibi doktorum uzak git gel rahat 4 saati bulur
Arabaniz ile gidecekseniz yaniniza alin. Yoksa eve sut sagip birakabilirsin. Biz de dun doktor kontrolune bebegi goturduk. Kan kultur sonuclari cikmamis daha. Doktor dogum agirligina ulasmasini beklerdik kilo alimi az dedi. Moralim bozuldu.
Yarin da kendi doktor kontrolum var. Bebegi evde birakacagiz. Benim hastane yakin cok sukur.

Kızlar galiba nişanım geldi yapışkanlı mukus toz pembe , akıntı az da değildi orkid takmıştım sabah
Biraz iğrenç oldu ama nişan mı bu
Hazırlan bugün geliyor bence bebişin ve içimden bir ses pırt diye doğuracaksın diyor ay çok heyecanlandımmmm

Benimde sata göre 17 eylül ama ekimi görürüm gibi geliyor

Bana doktorum da yatis verdi. Cok moralim bozuldu. Hungur hungur aglamaya basladim durduramiyorum. Tansiyonum daha da cikacak diye de canim sıkılıyor. Cok moralim bozuldu.
Canim agzindan nefes al burnundan ver yavas yavas. Ben de bebek emmeyince hastanede cok aglamistim. Bebegin ve kendin icin bol bol dua et. Hastanede emin ellerdesin. Bebegin ike ilgili hayaller kur. Kendini daha fazla germe aglayip da.

Bu sıcakta sağlık ocağına bile gidesim gelmiyor, bayramdan sonra gel demişlerdi. Tansiyon 14/9 üzeri olursa sıkıntı, benim bir gün canım sıkıldığında 13/9 olmuştu çok panik yaptım, panik yapınca daha da yükseliyor. Sarımsaklı yoğurt ve dinlenmeyle geçirdim şükür, yoksa acil hastaneye gidilmeli.

Evde olctuklerimi kaydetmistim. Onlari gosterdim. Hastanedeki olcumleri de gordu. Bazen 15'leri buluyor. Onu gorunce hemen yatis dedi. Ozel arastirma hastanesi geldigim. Doktorum da riskli gebelik uzmani.
Cajim preeklamsi cidden cok ciddi bir sey. Hem senin hem bebegin icin yatis daha iyi olmus bence. Anlik tansiyonun ciksa evden hastaneye yetisene kadar hastanede dogumun olur. Emin ellerdesin canini sikma.

Gözün aydın canım darısı başımıza

Benim de yardimci bugun gelecekti. Isi cikmis, Persembeye erteledi. Dogum yapip pis eve gidemem Ben dogurmadan temizlenir insallah. Ben son gunlerde hicbir sey yapamiyordum. Esim asacak camasirlari, eve gonderdim ihtiyaclarimi getirsin diye.

Preeklemspi riski var. Tansiyon duzensiz. Yatis verdi, bir sey olursa mudahale etmek icin.
Hiç üzülme canım kontrol altında olman daha iyi. Velevki bişey olur bebek alınırsa o da sıkıntı değil riskli haftaları atlattık çok şükür. Bak benim de çarşamba sezeryanla alınacak, senden 3-4 gün öndeyim. Ben artık seviniyorum bebişime kavuşacağım diye, riskli haftaları atlattığımız için korkmuyorum da.

Evet, en azindan o bakimdan icim rahat. Ama yine de 37 bitseydi diyorum. Her seyin hayirlisi artik. Bazi seyleri kontrol edemiyoruz.

Yok canım yüksek değil ama bi nevi sınır. 14-9 olursa hemen acile git demişlerdi bana. 13e çıkarsa dikkat etmek gerekiyor.

Canim agzindan nefes al burnundan ver yavas yavas. Ben de bebek emmeyince hastanede cok aglamistim. Bebegin ve kendin icin bol bol dua et. Hastanede emin ellerdesin. Bebegin ike ilgili hayaller kur. Kendini daha fazla germe aglayip da.
Biraz sakinledim simdi. Yasayip gorecegiz. Bazi seyleri kontrol edemiyoruz. Kabul edip akisa birakmak lazimmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…