Hayırlı olsun inşallah tez zamanda toparlarsiniz

Evet canım sıcak, yorgunluk ve stres çok etkiliyor. Bir de yemekten sonra da hafif yükseliyor. Evde serin sakin dinlenmişken ölçülen en güzel hiiiiç stres yapma bişey olmaz inşallah

Hava çok sıcak diye teredütte kaldık zaten ah kuzum az daha dayansaydı havalar biraz serinledi. Kısa kollu kıyafeti bile yok
Biz de p8siyoruz sıcakta. 2 gun k8sa kollu z8bin ile durdu ama hapsirinca ince ic zibin ve alt ust ayakli pantolon takim giydiriyorum. Hic sarmadan yatiriyorum. Ayakli pantolonun icine corap da giydirdim.

Var tabi canım ses cikarmiyoz heycanla doguranlari izliyoruz benim 24 görünüyor mesela şimdilik erken bı ihyimalde yok bakalım hayırlısı ama en azından Eylül annesi oluruz galiba umarım

Biz de p8siyoruz sıcakta. 2 gun k8sa kollu z8bin ile durdu ama hapsirinca ince ic zibin ve alt ust ayakli pantolon takim giydiriyorum. Hic sarmadan yatiriyorum. Ayakli pantolonun icine corap da giydirdim.
Bizde artık deneme yanılma yöntemi ile bulucaz bakalım hangi kıyafet rahat olacak.

Yaa maşallah ona evdemisiniz cıktınız mı hastaneden
Rabbim sanada acil şifa versin gecicek inşallah

ben varım tahmini doğum tarihi 21 eylül

Kızlar bebek cuma gününden beri hep saga gecti birde karnimin en sağında ayagi galiba bir yumruk devamli çıkıyor arada kasiklarimdada ufak ufak vurmalar hissediyorum. Persembe randevum ama arada vajinamda batma karnimda agri oluyor korkmuyo değilim daha cok erken böyle belirtiler nedendir ki yaşayan var mi

yesilus dogurdu mu acaba ya hastanedeki randevusu bitmiş olması lazım bu saate
Kim ne yazdı bakamıyorum yatış verdiler suyum ve nişan geldi , yemek yedim ama süreç uzun olacak belli açılma yoktu çünkü doktorum gidişata göre Baktık en kötü 24 saat oldu o zaman suni sancı veririm , yine açılma olmazsa ozaman enfeksiyon riski olduğu için bekleyemeyiz dedi
Çalışacağım şimdi

Çok heyecanlı ya resmen 24 saat icinde ipek bebek aramıza katılıyor
İnşallah suni sancıya da sezeryanada gerek kalmadan pırt diye dogurursun

Canım benim tansiyonum hiç yükselmemişti geçen yaşadığım bir üzüntü sonrası 13-9 oldu normalde en çok 11-7. Ama bende rutin idrarda protein çıkıyor, tuzu kestikten sonra o da azaldı. Tansiyonum yükselmediği için doktor 24 saatlik idrar testi yapmadı ama tuzu kesinlikle sıfırla dedi ben faydasını gördüm, iyot eksikliği olur mu diye düşündüm ama her gün yuttuğum omega 3 multivitaminin içinde iyot var. Dinlenmek iyi geliyor, serin yerde ayaklarını uzak dinlen, hele ayakta ödemin varsa. Benim ayak bileğim şişiyordu o da geçti şükür. Bol su içmek gerek ödemi atmak için. Az idrar yaparsan dikkatli ol o da bunların bir sonucu çünkü. İnşallah sen de atlatırsın canım az kaldı zaten.

ayy çok heyecanlı insallah bir avazda kurtulursun hemen açılman olur.

Allah kavustursun tez vakitte canim insallah saglikla

Aynen çocuğum sıcaklarda geliyor yenidoğan bebek bu sıcaklarda ne giyinir ne eder... Allahtan 1-2 haftaya hava biraz serinler diye umut ediyorum
Yarim kollu badi ve patikli alt icine corap ustune ince ortu biz boyle takiliyoruz yikan8nca icine kolsuz badi ve uzun kollu tulum giydiriyorum hemen sicakliyor

Ayyy çok heyecanlı canım bol bol çömel, merdiven in çık, yürü ve hurmaya aban bir de göğüs ucu masajı da etkili olur. Gözlerini kapattığında gül goncasının açılıp güle dönüştüğünü canlandır gözünün önünde açılmaya çok etkisi olduğunu söyleyenler var bilinçaltını etkilediği için. Hadi Allah yardımcın olsun.

Canım valla pek sallayan olmadı açıkçası doktorum da küçük 9 u geçmezse hiç mühim değil dedi. İdrarda protein çıkmayınca da çok önemsemediler sanırım. Çok takılmak sürekli düşünmek de istemiyorum bi de tansiyonu stres yaparsam çıkmayacağı varsa da çıkacak. Nasipse 10 gün kaldı sayılır zaten çıksa şimdiye kadar çıkardı diyip düşünmemek istiyorum. Tuzu azaltıp bol su içeyim yeter Allah’ın izniyle inşallah

Kızlar günaydın bu gece de doğuramadım
Dememi bekliyorsunuz biliyorum ama doğurdum
Çok hızlı gelişti süreç, 2 saat içinde oğlumu aldım kucağıma, detayları yazacağım
Ayy melekler birer birer geliyor çok mutluyum darısı bizim başımıza inşallah gözün aydın Allah'ım hayırlı uzun sağlıklı ömür nasip etsin inşallah kuzuna

Kızlar günaydın bu gece de doğuramadım
Dememi bekliyorsunuz biliyorum ama doğurdum
Çok hızlı gelişti süreç, 2 saat içinde oğlumu aldım kucağıma, detayları yazacağım
Maşallah canım sana allah analı babalı büyütsün sağlık içinde inşallah
Canım kbbye muayene ol bence öksürük bile olsa genel anestezi alamıyosun epidural olabiliyorsun diye biliyorum

Rabbi yessir ve la tuassir
Rabbi temmim bil hayr

Rabbim kolaylaştır
Zorlaştırma
Hayırla tamamla

Bugünlerde bu dua bize çok uyuyor gibi Arapça Türkçe farketmez hepimiz için ediyorum
Hayırla kolaylıkla geçsin inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…